Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Hned vedle to sice není, ale “na dostřel lehkých zbraní”.
Odjezd za 283 dní!
Na sraz se moc těším. Od Hodonína jsou určitě samí skvělí lidé. Já mám přímo z Hodonína svého “haskouna” (viz foto) a i on je skvělý!!
Od 20.5. do 30.5.2013 SOROYA – Bestermorhouse. Budeme mít někoho na dostřel?
Jsem rád, že jsem na seznamu přihlášených. Viděl jsem se tam i se svými spolubojovníky. 😀
Tak se chlapi nenechte pobízet a registrujte se. Přece si takovou akci nenecháme zrušit pro nízký počet účastníků!!
To Otis:
připomínáš mi mne samotného :-D. Taky mám ráději přebytek, než nouzi!
Jeden starý vtip k tématu:
Přijde pán k doktorovi a stěžuje si, že je hrozný hamoun a všechno potřebuje mít a všeho potřebuje moc, moc, moc.
Doktor povídá, že mu na to dá skvělé léky.
Pacient: Ale pane doktore ať jich je hodně, hodně, hodně, hodně,…:-D
Zajímaly by mne informace o mořských proudech. Je naprosto jasné, že vliv mořských proudů má obrovský vliv na výskyt ryb. Podle mořského dna jen těžko odhadnu kudy proud při přílivu a odlivu prochází. Používám svou navigaci GPSMAP_620 od Garminu, kde se dají nějakým způsobem proudy nastavit. Já to ale neumím. Pokud se podívám na nejbližší stanici ohledně přílivu a odlivu (např. Trondheim) dostanu přesné informace. Pokud se snažím nastavit proudy – nic.
Může mi někdo chytřejší poradit? 😐
Také by mne zajímalo co se v okolí Hitry děje! Za měsíc jedu na Dolmoy a informace bych uvítal. 😉
I já si dám raději to vínko! Brambor máme v Jižních Čechách dost a dost. 😎
Tak chlapi!! Je nás tu registrovaných přes 2000 rybářů a nedáme dohromady 100 lidí?? Přeci s sebou nepovezu manželku a děti aby nás bylo víc!
Máme jedinečnou šanci se poznat osobně a poklábosit. Vždyť je nás plno, kteří se známe jen podle nicku.
Snížení ceny o 300,– Kč nemá cenu a navýšení ceny by možná znamenalo další odliv.
Objednávka přijata!;-) Můžes si i vybrat se kterou náplní máš nejraději.
Přijedu si v září pro informace “kde to momentálně kouše” a určitě nepřijedu s prázdnou!;-)
Když tady píšete i o jídelníčku, tak já odjíždím se svou skupinou 12.9. na Dolmoy a v jídelníčku je: pečená kachna, zelí, bramborový knedlík; jehněčí kýta, špenát a opět bramborový knedlík; pečené kuře, brambor; síčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky; polévka dršťková, gulášová, slepičí s nudlemi;….. Dále na snídaně domácí kynuté buchty s mákem, tvarohem a povidly a další pochutiny. Buchty ochutnal i Honza Dufek a psal, že byly “jako od maminky” 😀
Partu mám kompletní a tak se jen chlubím.:-D:-D:-D
Tak použít jako dip spray WD40 jsem nikdy neslyšel. Ale určitě mne bude zajímat názor zkušenějších kolegů. Připadá mi to jako “kachna”;-)
Chytali jsme jeden rok tyto ryby v Solvagu ze břehu na krásném kameni, kam se musí dojet lodí. Chytali jsme je na “špunta”, 5 metrů pod hladinou, na malý háček a kousek makrely. Krásná rybařina!!! A když zabere velká makrela, na tento jemný cajk, je to bomba. Skákala jako Valenta na lyžích. Vruty a otočky. Prostě paráda!!8-)
No vidíš, Kime, já bych se přimlouval za mořského pstruha. Ale vůbec netvrdím, že mám pravdu. V každém případě bude na pánvi chutnat skvěle.;-)
Janka mne teď uklidnila! Jsem rád, že mi nebudou pumpovat žaludek a počítat obsah do limitu.:-D:-D:-D:-D;-)
Viděl jsem už ale opravdu hodně. Když nás filcovali na hranici Norsko – Finsko u Alty a zabavili 80 kg nadlimitního množství ryb, nebyl to veselý okamžik. (Každá jsme si vezli jednu bednu – žádná masařina). Ale mám i z této situace záběry, které jsou součástí mého filmu z Kokelvu a na nich kolega prohlíží odpadní konteinery a v nich nalezl lahev od českého piva a na něm ručně vyrobená etiketa “Bezinková šťáva” :-D:-D. Takže je jasné, že někdo měl smůlu i při cestě zpět.:-E
-
AutorPříspěvky