Nápověda Doporučujeme:

zdeněk křešnička

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 377)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Aure a okolí #60118
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    tuareg1 : Také mám jednu na pilk…

    odpověď na: Lofoten + Vesteralen 2013 #58857
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    northwolf, klidně by jsem šel do obou variant,,,,

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57719
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57716
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    U nás se to moc nejí, ale když je nějaký myslivecký setkání, nebo pro známé…

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57699
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    Léta vyzkoušený recept na tresčí játra, už jsem ho sem kdysi dával. Odblaněné čisté jatýrka z tresky, mají být z tresky(mník má velký a čistý, ale nejsou tak chutný, zkuste porovnat, také je “chleba a chleba”

    Vařit s osolenou vodou a octem 2x, první převaření je na odstranění hrubých nečistot a blan.Pokud je na povrchu vařících jater škraloup a voda je mléčná, vařit ještě jednou, voda musí být bez škraloupu.Před druhém vaření nakrájet přiměřeně stejnou velikost,podle množství jater dávám koření. Každý, co mu chutná a co mu je vlastní,já dávám bobkový list,celý pepř, ochutnat, mají být slanější, protože olej kterým se zalijí změní slanost. Nedávám žádné ostré koření, protože to potlačí chuť jatýrek a potom nevíte co jíte.Ještě teplá nandat do skleniček a zalít kvalitním olejem, čisté a odmaštěné víčko a skleničku zavíčkuji. Dát do chladna a přez víčka mokrý hadr, dokud nezchladnou opakovat hadr. Dále NEZAVAŘOVAT,používá(m) tento recept,15 let a nikdy se nám játra nezkazily, ani za pět let!

    -Jdu do sklepa a vyfotím realitu …

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57683
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    Udírnu mám “akorát”,tenhle proviant se tak rychle ne(z)kazí,myslíš tam dát Šroubka ,aby nám hodně dlouho vydržel?!

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57681
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    to:Pavka, když ty játra nemusím každý den a moc se jich sníst nedá……

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57680
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    -uzený divočák, naložený v jalovčí a mladé dubové kůry (lončáček)

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57679
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    odpověď na: Tresčí játra, recepty #57678
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    to: mima, vyzkoušeno, jen místo daněly dávám ze srny, papriku kupuji od vás, prý Hungaria, masíčko pěkně uležené…

    – před 14 dny

    odpověď na: Krásné foto #55429
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    sroubek282 -však tebe to taky čeká a hafo lidí k tomu,,,

    odpověď na: Krásné foto #55423
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    odpověď na: Krásné foto #55421
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    odpověď na: Krásné foto #55420
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    007krivanek- mladej už má dost seděl u toho celou noc,, letos je tam tohle 38 kg většinou divočák

    odpověď na: Krásné foto #55413
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 377)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...