Papuchálek
Může se fileťák z damaškové oceli prát v myčce?
Jen prase by dalo takový nůž do myčky. Mlátil bych tě po rukách každý den.
Dávám partu na Maledivy, kolik je potřeba lidí, abysme vytvořili samostatnou skupinu?
Michale, už se těším na vaše nová videa. Doufám, že připravuješ něco podobného?
No já se domnívám, že je to treska polak v úplně běžném vybarvení.
Halibut 71kg
Dedo a ostatní. Internet už vám běží, tak informujte, jak to tam vypadá?
Fotečka těch halibutů by nebyla?
Příkladem foto ze vcera – jedna se o masarinu foto jen pro ty kdo nevěří
Krásný ryby chytáte! Toto je žážitek za normálního počasí, žádný led a sníh. To je pro mě to pravé dobrodružství na severu. Jen tak dál! Je tam pořád takové teplo?
Kupovali jsme kvóty od Marc van Roie a neměli jsme na celnici při kontrole sebemenší problém. Nachytali jsme si tehdy legálních 15kg a 20kg jsme si koupili od Marca. Musel se dát pozor na to, že Marc prodával celé ryby bez hlav a my jsme měli filé, takže jsme museli koupit trojnásobné množství. Uvedu příklad, když jsem měl navíc 20kg filé koupil jsem 60kg ryb od Marca. Kdybych tam jel znovu, udělám to stejně. Jedno dokoupené kilo filé od Marca vyšlo asi na 120kč.
Parádní úlovek, Norsko, jak má být! Moc se mě líbí ta filetárna venku na tvrďáka v dešti. Nic pro slečinky 🙂
Mužská práce
To jsou nádherný ryby, na co jste je chytily? Gratuluji!!!