Včera mi volali z Ck Fisherman, že byla změněna pravidla u společnosti Scadline.Od nového roku,prý platí,že když nestihnete trajekt na který mate poukaz,tak nemužete jet jiným a musíte znovu platit.
Včera mi volali z Ck Fisherman, že byla změněna pravidla u společnosti Scadline.Od nového roku,prý platí,že když nestihnete trajekt na který mate poukaz,tak nemužete jet jiným a musíte znovu platit.
stipko:
V jednom mas pravdu. Vse je o pohode. Pokud vim, ze na miste sve cesty (Norsko) budu kolem 10:00 nic mne netlaci, nikam nespecham. Uzivame si cesty, delame si pauzy tak jak potrebujeme sami a NEZAVODIME s casem.
Nic vic nezkazi pohodu jak stres z toho, ze MUSIM k trajektu dojet za 20 min a mam to jeste 40 km a predemnou se stala havarka.
Odpovědět
Súhlas.
Len som popísal stav.
Desí ma práve, že aj keď mám časovú rezervu, nestihnem objednaný trajekt. Na druhú stranu sa mi nechce flákať po ceste, pretože mám veľkú rezervu. Hrozne to unavuje.
Jednoznačne nedoporučujem závodiť ale rovnako nebezpečná je druhá varianta. Vodić stratí sústredenie.
Odpovědět
Proto pojedeme k trajektu sviznym tempem (pres SRN v noci) budeme delat pravidelne prestavky a stridat se a radeji si dachnu az na parkovisti u trajektu :D Pres Svedsko klasika pres den taky zadny spech a zadne loudani a Norsko projizdime v noci, takze taky v pohodicce. A u Bena jsme kolem te 10:00 a ve 12:00 jsme uz na mori.
Odpovědět
My sme zavrhli cestu cez 2 noci a vychádzame o 4:30 h. Druhý deň sme na mieste. Noc cestou ani nezažijeme. Je stále dosť svetla.
Akurát sme odbočili. Otázka znela, či existuje cenový strop na trajekt, nech ho nemusím objednávať.
Odpovědět
Jaky je strop opravdu nevim, ale zatim jsem nasla nejdrazsi jizdenku ve Standard tarifu za 165 EUR jedna cesta.
Odpovědět
to Stipko:My valíme letos přes Putgarden a mosty do Malmo,máme klid a čas,nemusíme bukovat trajekt a strachovat sa,že nám to pláchne.
Odpovědět