Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
  • Autor
    Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Poptal jsem konkrétní termín kdy jedeme a tady je odpověď:

Jízdenka na trase Sassnitz – Trelleborg v termínu 9.4.2010 v 7:45 a Trelleborg – Sassnitz v termínu 17.4.2010 ve 22:30 vychází v jednotlivých tarifech následovně:
    economy tarif  zpáteční jízdenka vychází na 176 EUR, standard tarif  zpáteční jízdenka vychází na 218 EUR. Plus tarif není k dispozici u všech odjezdů. Konkrétně u Vámi požadovaného termínu mi ho systém vůbec nenabízí.(u plus tarifu si zvolíte den a můžete si v ten den vybrat libovolný čas odjezdu.) Cenu, která bude v případě, že si zakoupíte jízdenku až před odjezdem v přístavu, Vám bohužel nedokážu sdělit. Každopádně předpokládám, že bude o něco vyšší než je nyní.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

To jsou fakt neskutečný móresy.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to Jindra: a kde jsi to objednával?

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

Tady máš odkaz ale jsou různé možnosti Norsko nebo Dánsko , Německo . Při zpáteční cestě si kupujem snídaně za 70nok která je formou švédských stolů.

Stena Line

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

Raději než přes Daliborův link tak přes http://www.stenaline.no Jsou tam docela zásadní rozdíly. Tak třeba na 3.kvetna ofic.stránky nenabízejí žádný spoj, zatímco na norských jede normálně za cenu 90NOK pro auto a 4 lidi. Také ve výšce vozidla pro základní tarif je rozdíl(1,8m/2m) a o cenách ani nemluvím. Už vloni jsem si všiml u Scandlines, že když jsem kupoval po webu lístky přes švédského providera byly ceny nižší než na oficiálních strákách. Prase aby se v tom vyznalo.

MP
    Účastník
    (143 odpovědí)

To Jindra – díky díky díky

trajekt – jen jedna cesta na 14.5.2010 Fr.-Oslo, 4 osoby, auto do 2 m výšky a 6 m délky – opravdu jen 90 NOK + kabina pro 4 osby 350 NOK, tedy 440 Nok celkem. Zpátky musíme jet v sobotu – to bylo dražší, takže domů pojedeme klasiku – tedy z Trelleborgu. Ahoj Michal

Jankovič
    Člen
    (3 odpovědí)

Cez most z Dánska do Švedska ste to neskúsili?

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

To MP: jsem rád, že ti to pomohlo, jen bacha v Oslu va celníky, je velká šance, že tam budou, kluky, co k nám jeli na podzim vybrali a stálo je to asi 4000NOK. Tak pozor na kontraband:-)

To Gibon: v mostech žásnou výhodu nevidím – na peníze cekem stejné, přibydou kilometry, možná je to rychlejší ale já osobně si radši odpočinu na lodi, dám večeři, vyspím se a z Osla už mi pak zbývá cca 550km. Když už to musím absolvovat po ose,tak v klidu bez nějakejch dostihů. Kdo spěchá, ať letí letadlem, je to o stejnejch penězích,možná levnější a seš tam za 2,5 hodiny.

Jankovič
    Člen
    (3 odpovědí)

to jindra:keď ideš cez most nemáš stres,že zmeškáš trajekt,a keď sa za volantom striedajú vodiči tak potom to nemusí byť nahánačka.Lietadlom by to bolo fajn,lenže sa nedoplatíš za batožinu a tej máme vždy dosť.

Josef Ďuriač
    Účastník
    (88 odpovědí)

Chapáci,pro zajímavost-Objednávka 35 dní dopředu,SASSNITZ – Trelleborg–jednosměr-109E,tam a zpět – 218E -auto do 3,5 t,5 osob.Cena na místě?Nebyla zdělena-prý ,individuální, ??asi podle toho,jaký bude v danný čas zájem o přepravu nebo nevim,budu pátrat dál…

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

To Gibon – pokud jde o zavazadla – 10kg příruční do letadla zdarma, 2x20kg do nákladového prostou, za každé zaplatíš 50NOK. To ti nestačí? Nebo je to drahý? Já tam problém nevidím:-). Lítám s Norwegian v sezóně každý měsíc a vše funguje bez problémů. Trasa Praha – Trondheim 2,20 hod.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Jindra

ale neberes sebou filety do letadla. Nebo ano ? 😀

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

Samozřejmě že ano. Jen bedna prostě nesmí mít víc jak 20kg. Buď jí dám do tašky nebo obalenou smršťovací folií dám jako zavazadlo. Ještě se nestalo, že by od nás někdo odlétal a měn problémse zavazadly.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Sakra, to bych tedy neveril. Kdyz vim kolik toho sebou beru tak at pocitam jak pocitam, stejne mi porad minimalne 20 kg prebyva 😀

Luboš LUCIUS
    Účastník
    (131 odpovědí)

Jestli to taky nebude tím ,Jindro že ty tam tu výbavu máš uskladněnou ve vaším kempu ( místě ) a my tam sebou vozíme výbavu celou – nemáme žádné stálé pevné místo. Já když to vemu a vzal bych si kompletní výbavu sebou do letadla, tak už by mi taky asi na filety nezbylo místo. Druhá věc je pro nás taky mobilita – když tam jedu se svým autem tak se potom dopravím kamkoliv bez omezení , a letecky to přaci jen tak nejde. A půjčovat si auto na letišti v půjčovně  by se taky o dost prodražilo a hlavně by zas nebylo využité.Letecky si myslím že je to dobrá volba pro toho , kdo tam má zázemí.Ale pro nás co tam jezdíme i za poznáním jiná volba než autem a trajekty není.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...