Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Změna trajektu
- Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sroubek282 a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#8470 10.2.2010 v 10:24
Včera jsem byl kupovat lístek na trajekt Sassnits-Treleborg na 21.5. bylo to osobně přez Neckrmana v praze cena byla 109 Eur to je přesně cena dle ceníku
#8471 10.2.2010 v 12:12My letos pojedeme přes Puttgarden a přes most v Dánsku.
Trajekt tam a zpět 134euro
(Scandlines)
Most tam a zpět 66euro
#8473 10.2.2010 v 14:27Taky nikdy rezervaci nepoužíváme a vždy jsme se na trajekt dostali.Cesta do Norska se naplánovat dá,horší je to nazpět.Stačí málo a trajekt je v ….Loni, druhá parta,která rezervaci měla,to jaksi nestihla a jeli v poho dalším trajektem.Ale letos?To co tady čtu není 2x pozitivní.Platit znova,když to nestihnu?Je to lacinější si to zabukovat?A o kolik?Vyplatí se to?
#8475 10.2.2010 v 15:45Před chvílí jsem dostal odpověď z Neckrmana: “Ceny jízdného v jednotlivých tarifech bohužel nenajdete nikde. Scandlines má od letošního roku pohyblivé ceny, proto neexistuje žádný ceník. V případě, že byste měl zájem o cenovou nabídku na konkrétní trasu a termín, neváhejte nás kontaktovat.”
#8477 10.2.2010 v 16:32pan vladov,když jedete v březnu a dubnu i v květnu jsou trajekty opravdu poloprázdné,ale zkuste
to někdy v hlavní sezoně,kdy jezdí Němci,Holanďani i dokonce Maďři :-))
#8478 10.2.2010 v 16:33:-)))Maďaři
#8480 10.2.2010 v 17:54Teď jsem si zabukoval Sassnitz – Treleborg a zpět přímo u Scandlines na pevný čas na konec Března a v economy Tarifu je to za 88 EURO za jednu cestu. Je pravda, že je potřeba stihnout odjezdy, ale na to jsem si v plánu udělal rezervu. Za tu cenu to jde objednat nejpozději 35 dnů před odjezdem. Kdo chce něco ušetřit jde to takto.
#8481 10.2.2010 v 18:31No,Vlastina má pravdu.V sezoně je problem.Poláci to pojímají jako pojízdnou putiku,Holaňďani jako nákupní centrum-je občas problém se tam dostat.Pamatuji,že jednou jsme jeli tři auta a to třetí,že nevemou.Dobrej vtípek,který vtipem nebyl.Nakonec kdy přes komunikaci vysílačkou nás vzali všechny tři.Jinak bychom všichni čekali na další(Trell – Rostock)
#8482 10.2.2010 v 19:29V květnu jedeme směr Soroya. Lístek dopředu asi kupovat nebudeme, lítek koupíme až na trejektu a lístek zpátky až na zpátečním trajektu, protože ze Soroy je to docela dálka a může se přihodit cokoliv… Nebo máte někdo jiné řešení kdo jezdíte do severního Norska?
#8483 10.2.2010 v 20:55Do Norska (střední N i Soroya) jezdíme Rostock – Gedser a pak přes most Kodaň – Malmo. Zpátky ze Soroy nám to vždy vychází na noc, tak jedeme Rodby – Puttgarden. Nikdy jsme lístky nebukovali a nestalo se, že by jsme se na trajekt nevešli (jezdíme v květnu, červnu , červenci nebo v září). Volíme zásadně krátký trajekty, který jezdí často, takže odpadají čekací doby. Do Gedseru to jezdí každý 2 hodiny, Puttg.-Rodby “alle 1/2 Stunde”. Přeci platí, že čas jsou peníze.
#8505 11.2.2010 v 17:46To-vlastík 82,taky to moc neřešíme.Jezdím Nordkapp a vždycky je to jinak.Taky se stalo,že poslední dva dny pobytu bylo šílený počasí,tak místo sezení na chajdě sme to zabalili a jeli dom.Před Trell. mrknem na hodiny a jedem tak, co je v danou dobu pro nás nejlepší.A to si dost troufám,mám to dost najetý a když je na silnici jakýkoliv problém,veškeré výpočty jdou vniveč.Stalo se,stávat se bude.PEPINO
#8520 11.2.2010 v 20:22My chodíme z Bratilavy do Rostoku a do Treleborgu na trajekt o 16 45 a posledné roky to stojí stále rovnako 125 eur.Z Bratislavy vyrážame v piatok ráno o O2 OO a stíhame to v pohode cca hodinku pred odchodom trajektu.A naspet tou isto cestoa vždy sme sa zmestili na trajekt.Fakt je,že tá hodinka vopred je vhod.
#8527 12.2.2010 v 1:56Volal jsem do Scandlines a dokonce i když přiejedeš dřív a stihneš dřívější trajekt (i kdyby byl poloprázdný) tak ho musíš zaplatit znova nebo počkat na svůj. To fakt podělali, Němčouři! Asi letos pojedeme poprvé bez rezervace. Rostock – Gedser a pak Hesingor – Helsinborg.
#8533 12.2.2010 v 9:37Tak se na Scandline vykašlete a jeďte Frederikshavn – Oslo. Minulý týden jsem objednával pro někoho zpáteční trajekt na květen, auto, 4 lidi, kajuty na obě cesty – cena 4 950Kč!!! Dokonce cesta do Osla bez kajuty stála 90NOK
#8534 12.2.2010 v 9:422 Vydra
njn, na to spoléhají, že to bude tak dělat většina.
Mají pohyblivé ceny, tedy čím blíže k odjezdu, tím dražší. Nejdražší cena bude asi při koupi na místě. Je jen otázkou, zda předplacená jízdenka nebude dražší jako dosud a druhá věc je o kolik bude jízdenka koupená dopředu levnější. Pokud to bude rozdíl pár EUR, není co řešit… pokud to budou desítky, je to otázka, zda raději kjoupit levnější a vyjet o rezervu dříve, nebo nešetřit a jet v klidu…
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Změna trajektu