Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vamor a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 61. až 69. (celkem z 69)
  • Autor
    tuky
    Účastník
    (61 odpovědí)

VydraCZ napsal:

To Zapa skoro 1300kč za kus provazu a násadu od koštčte považuji za nehoraznost to snad néééé.

Je to věc nabídky a poptávky. Když se ti to zdá drahé, nekupuj. Rozhodně se nejedná o kus provazu a násadu od koštěte. Asi než vznešeš takovou kritiku, bylo by lepší se přesvědčit o co go.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Nejsem odborník. Myslíte, že na obrázku je to Zapovo lano?

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

Pane kolego, vaše smyčka mi dnes udělala radost in natura. Posílám čerstvou dokumentaci z úspěšného zdolávání halibuta 151 cm, 38 kg, oblast Finnmarku. Navlečení na halibutí ocas chce trošku cviku, ale i průměrně manuálně schopní jedinci jako jsem já to po chvilce zvládnou. Neměl šanci vyklouznout.

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Vamor: Kde to bylo? Na co? Jestli to nechneš prásnout, tak napiš soukromou zprávu. Jinak gratuluji, pěkná ryba!

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

To SIM : na dohled na Soroy, na Loppě, Sandland / Písečná země /. Další pěkné úlovky keller 110 cm, 12 kg, obecňačka 134 cm, 25,5 kg…. Tresky do metru pouštíme, měli bychom limit pro všechny za den splněný. Letos to tu vážně žije, parádní rybařina. Počasí sice dost studí, ale když to bere, tak to nevnímáš. Ten halibut byl chycen v hloubce cca 60 metrů na velkého modrého ripera – na jedné z fotek je vidět. Zdoláván byl asi 20 minut, po záběru si nekompromisně odmotal 30 metrů pletenky jako nic. A jak se začal chovat když uviděl loď ti myslím nemusím vyprávět. Řval jsem jako vuvuzela když už byl vytažený přes bort.

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

To Zapa po těchto krásných fotografijich beru vše zpět omlouvám se a dík:-?

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

To Vamor:Poslal jsem Ti soukromou zprávu. Dík Jonas.

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

To Jonas : marne se ti snazim uz paty den odpovedet ale technika je asi

proti. Dnes se m odeslala jen polovina zpravy – snad. Dej mi na sebe kontakt na vamor@seznam.cz.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 61. až 69. (celkem z 69)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...