Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Zapova poradna II

Zdravím všechny co si mě ještě pamatují. Po delší odmlce a dost velkém váhání jsem se rozhodl opět trochu zaprudit mezi Vámi. Překvapila mě nová podoba stránek. Zcela jistě to má mnoho plus ale jako konzervativní člověk jsem to dlouho rozdýchával. Nic-méně celý projekt chválím a tvůrcům děkuji! Také děkuji a specialně zdravím ty co si občas na mě vzpoměli ve svých příspěvcích. Trochu mě nrzí že nebyla skoro žádná odezva jak jste pochodili na mnou typovaných místech. Osobně by mne to docela zajímalo. Taky si dovolím podotknout že současná diskuze je docela tristní. Doufám že se to zase vrátí k věcné výměně zkušeností. Tak do toho páni rybáři zadejte téma co vás zajímá a jdem na to.

Odpovědět

[citace]VydraCZ napsal:

To Zapa skoro 1300kč za kus provazu a násadu od koštčte považuji za nehoraznost to snad néééé.[/citace]

Je to věc nabídky a poptávky. Když se ti to zdá drahé, nekupuj. Rozhodně se nejedná o kus provazu a násadu od koštěte. Asi než vznešeš takovou kritiku, bylo by lepší se přesvědčit o co go.

Nejsem odborník. Myslíte, že na obrázku je to Zapovo lano?

Pane kolego, vaše smyčka mi dnes udělala radost in natura. Posílám čerstvou dokumentaci z úspěšného zdolávání halibuta 151 cm, 38 kg, oblast Finnmarku. Navlečení na halibutí ocas chce trošku cviku, ale i průměrně manuálně schopní jedinci jako jsem já to po chvilce zvládnou. Neměl šanci vyklouznout.

To Vamor: Kde to bylo? Na co? Jestli to nechneš prásnout, tak napiš soukromou zprávu. Jinak gratuluji, pěkná ryba!

To SIM : na dohled na Soroy, na Loppě, Sandland / Písečná země /. Další pěkné úlovky keller 110 cm, 12 kg, obecňačka 134 cm, 25,5 kg.... Tresky do metru pouštíme, měli bychom limit pro všechny za den splněný. Letos to tu vážně žije, parádní rybařina. Počasí sice dost studí, ale když to bere, tak to nevnímáš. Ten halibut byl chycen v hloubce cca 60 metrů na velkého modrého ripera - na jedné z fotek je vidět. Zdoláván byl asi 20 minut, po záběru si nekompromisně odmotal 30 metrů pletenky jako nic. A jak se začal chovat když uviděl loď ti myslím nemusím vyprávět. Řval jsem jako vuvuzela když už byl vytažený přes bort.

To Zapa po těchto krásných fotografijich beru vše zpět omlouvám se a dík:-?

To Vamor:Poslal jsem Ti soukromou zprávu. Dík Jonas.

To Jonas : marne se ti snazim uz paty den odpovedet ale technika je asi

proti. Dnes se m odeslala jen polovina zpravy - snad. Dej mi na sebe kontakt na vamor@seznam.cz.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.