Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Cyrile 12. Vím jak je někdy těžké vyfotit jen jediný okamžik a proto za tyto fotky patří dík. Zkoušel jsem v Norsku fotit orla, který se snažil chytit polomrtvou rybu na hladině a zmačnout v ten pravý okamžik kdy ji sbírá je skutečně unikum. Takových situací v přírodě je mnoho. Kyž např. dělám makro s motýli atd. tak se doslova nadřu. Musím kvúli světlu fotit z několika stran - co budu dál komentovat. Někdy se to i povede.

Pošlu pár foto, kde to bylo o chlup, abych stihal než zejména hmyz uletí.

Zde jsem čekal až se holubi objeví proti mraku - je to několikrát opakování a čekání.

Odlet čmeláka.

Někde mám tuto užovku jak požírá žábu, ale nemohu to najít v tomto PC.

Tento brouk je z Thajska - zastavoval jsem dopravu, aby ho nepřejeli - domorodci jen kroutili hlavou. Brouk přežil.

Tato moucha našla ponravu a celou ji vy áhla ze země. Někde ten souboj mám na kameře. Ponrava podlehla - nechal jsem přírodu pracovat. Je to od hranic Thajska s Malajsií, kde jsme hledali kobry.

Ty jsi nadšenec, kobru bych teda nehledal...:-(:-D

Bohužel asi po třech dnech jsme se od místních dověděli, že kobry byly vyhubeny, kvůli začínajícímu cestovnímu ruchu. Proto jsem chodil kolem vod a mist, kde by se měly vyskytovat, ale bez úspěchu. Krom kober vyhubili i pythony. Právě na hranicích těchto států se měly vyskytovat plivající kobry.

Ještě doplnění. Kobra krom ostrova Samui není nebezpačná, protože se postaví a varuje. Daleko nebezpečnější je např. zmije řetízková, která má kombinovaný jed a usmrtí více lidí než kobry.

2 kim Moc pekné

Odvážný chlap odtáhl žraloka holýma rukama

www.novinky.cz

To: Kim

Krásné fotky. Umíš a máš trpělivost.

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!