Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Včerejší rozlučka s vodou....;-)

.. a poslední úlovek roku 2012,sice bobek,necelých 50 cm,ale potěšil...:-)

Slezská Harta....

To ale vyšlo počasí na ukončení roku, že?:-)

Silvestrovská rozlučka na Orlické přehradě s nejvěrnějším přítelem, krásný den a candáti slušně tahali.....

www.novinky.cz

[citace]gruvearbeider napsal:

Silvestrovská rozlučka na Orlické přehradě s nejvěrnějším přítelem, krásný den a candáti slušně tahali.....[/citace]

Opravdu krásný úlovek!

Ahoj všem, co děláte přez zimu ? máte ještě nějaké jiné koníčky než rybaření a nebo už brousíte háčky ? :) U mě je to teraristika, kterou vyplním měsíce kdy nejsem u vody :)

Preparátore. Pěkný koníček - tedy i fotodetail. U hadů obdivuji zejména jejich nádherné kresby a zbarvení. Jinak si myslím, že obojí je třeba t.j. další koníček a při tom broušení háčků. Dovoluji si poprosit o další fota hadů včetně jejich názvu. Dík. Vždy před každou cestou do tropů studuji živočichy dané oblasti, zejména ty "nebezpečné" druhy.

Preparátor - pěkné zvířátko. Kdysi jsem se s někým bavil o umírání, říkal jsem mu že u mě je to jistý, že umřu při vstávání, jen tak pro srandu jsem dodal že jestli mě bezprostředně před tím vzbudí had, tak je to tutovka.

Tenkrát, když jsem to plácnul jsem ale ještě netušil že příležitost přežít probuzení 4 metry dlouhou krajtou tmavou se mi naskytne relativně brzy. Docela dobrá zpráva je že jak probuzení, tak následný souboj s hadem jsem přežil, méně dobrá je, že už si nemůžu bejt jistej ani tím jak umřu, když vstvávání po probuzení hadem nefunguje :-D.

Obrázky z této akce se bohužel nedochovaly - odešly do věčných lovišť loni v létě s mým starým telefonem :-(

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!