Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Zajimavosti

« Předchozí 1 … 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 … 233 Další »
janka
23.08.2009 ID: 523658

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

0
Odpovědět
Northwolf
10.09.2012 ID: 1044789

Ahoj, jo, v rozšíření některých druhů nastávají změny, loni mě kamarád po tom co jsme se potkali po delším čase táhnul hned k mrazáku povídá: To musíš vidět - byl v něm "obrovskej okoun" - já se zděsil že okouník - ryba pokud si správně pamatuju vážila něco přes 30 Kg - povídá že ne okouník, že anglicky rockfish - povrch měl pokryt jinovatkou takže jsem barvu neviděl, ale prý černej - uloven u boje cca 300 m od přístavu Lødingen.

Drželi ho celýho v mrazáku, snad o něj měl projevit zájem nějaký speciální bar - turistická atrakce - na Lofotech ( myslím že Svolvær ) - u dveří hosti nafasují hodně teplou kombinézu, pokračují dvnitř kde je cca minus 18 st a vše včetně baru i "sklenic" je z ledu. Jestli se nakonec domluvili měl by tam být k vidění - chtěli ho za účelem nechat ho tam zamrznout do nějakého "ledového inventáře".

0

Odpovědět

janka
20.09.2012 ID: 1045119

Uz jsem drive informovala, ze SAS zavedlo novou linku Praha - Oslo.

Ted lita ctvrtek a nedele, od 29.10. bude linka rozsirena - pondeli, ctvrtek - nedele!!

Momentalne jsou take nejake nabidky pri objednavce do 28.9.2012!

0

Odpovědět

Radyn
20.09.2012 ID: 1045124

[citace]honzak napsal: Ahoj dnes mi psal kamarád z Loppy a chytil tam několik Makrel. Je vidět, že se opravdu něco děje s mořem.[/citace]

Ty makreli jsou tam už od začátku srpna.mi je tam chytaly taky.bylo jich tam celé hejno.

0

Odpovědět

kulik
21.09.2012 ID: 1045155

První makrely jsme letos chytali na "Podkově" (Hitra) už koncem května.

0

Odpovědět

janka
21.09.2012 ID: 1045157

V norskych novinach psali, ze letos byl nejbohatsi rok na makrely vubec. Prvni zpravy o bohatych ulovcich byly uz nekdy koncem kvetna.

Od roku 2010 se pry zvysil pocet makrel o 70%. Rybari maji dokonce obavy, ze makrely vytlacuji slede a tim padem omezuji prijem potravy treskam, ktere se pak zdrzuji vice na otevrenem mori.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.8309334

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.8314502

atd ..

0

Odpovědět

Červený Jndřich
23.09.2012 ID: 1045233

[citace]kulik napsal: První makrely jsme letos chytali na "Podkově" (Hitra) už koncem května.[/citace]Mám podobnou zkušenost.Makrely jsem letos podkával poslední týden v Květnu kousek od Froyafjordu.

0

Odpovědět

kaqpa
25.09.2012 ID: 1045280

A takhle to dopadlo poslední den. Po celém týdnu plného deště nám vykouklo na 5 min sluníčko a kluci (posilněni posledními dávkami slivovice) si aspoň na chvilku ohřáli pr*ele :-D

0

Odpovědět

Vojtko
25.09.2012 ID: 1045286

[citace]kaqpa napsal:

A takhle to dopadlo poslední den. Po celém týdnu plného deště nám vykouklo na 5 min sluníčko a kluci (posilněni posledními dávkami slivovice) si aspoň na chvilku ohřáli pr*ele [/citace]

Nie som 4%-ný a preto "nemusím" kontrolovať mužské pr..le , ale toto ma pobavilo.:-P:-P:-D

Pre tento rok na to už si seju.;-)

0

Odpovědět

janka
26.09.2012 ID: 1045322

492 kg zralok na prut!

Zralok byl oznackovan a pusten.

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDralok_malohlav%C3%BD

clanek

null

0

Odpovědět

sroubek282
26.09.2012 ID: 1045334

Tááák,už dávám plnou parou sraz ve Spálově dohromady...

Uslyšíte spoustu nových zajímavostí od Teamu Rybolov Norsko,CK Wohanka a ještě bude přednášet ředitel pobočky pojišťovny Allrisk p.Michal Kotas...

dozvíte se spoustu zajímavostí o pojistkách v Norsku a vše co k tomu patří..

No a zatím víc neřeknu..;-);-);-)

0

Odpovědět

sroubek282
30.09.2012 ID: 1045497

Včera jsem seděl na pivíčku ještě s Pavlem Sikorou- Pavel Sikora- námořní jachtař, Balt,Severní moře,Atlantik,Norské moře Jadran,128000 nM . Rok 1986 obeplutí Evropy ,pro tento rok mistr sportu. Povídání o objektivním nebezpečí na moři, bezpečnosti,navigaci a signalizaci....a spoustu dalších plaveb....

Když sem to spočítal,tak za svůj život obeplul čtyrykrát rovník..a ještě něco navíc...;-);-);-)

Náhoda mě s tímto supr člověkěm seznámila a na pátém srazu ve Spálově se s ním určitě seznámíte a poslechnete si přednášku z jeho dobrodružných výprav po světových mořích...8-)8-)8-)

0

Odpovědět

Northwolf
30.09.2012 ID: 1045507

Po přeložení a presentaci faktů z následující zprávy do češtiny jsem byl dotázán zda by to nešlo zavést i v Česku, odpověďi jsem se zdržel, ale zajímají mě názory a různé pohledy na věc:

http://www.blv.no/lokalsider/sortland/article6253897.ece

Fakta: Řidič 20 let, řídil pod vlivem, sjel ze silnice do zahrady. Sám na sebe zavolal policii - což bylo uznáno jako polehčující okolnost. Naměřili mu 1,78 promile.

Trest: 21 dní vězení, 43.000 NOK pokuta, 2 roky + 3 měsíce bez řidičáku.

Bližší info o případné škodě na plotě apod - pokud tam byl - nemám, ale zejímalo by mě jak by trestali kdyby "něco provedl" ( = myšleno zranění osob).

Vypadá to že tyto tresty fungují, neb v sobotu ráno/dopoledne bylo ve stejné oblasti zkontrolováno 136 projíždějících vozů s výsledkem 3 řidiči na hranici, ale po opakované zkoušce po 15ti minutách všichni pokračovali v jízdě.

http://www.blv.no/lokalsider/sortland/article6260672.ece

0

Odpovědět

Červený Jndřich
30.09.2012 ID: 1045508

[citace]sroubek282 napsal: Tááák,už dávám plnou parou sraz ve Spálově dohromady...

Uslyšíte spoustu nových zajímavostí od Teamu Rybolov Norsko,CK Wohanka a ještě bude přednášet ředitel pobočky pojišťovny Allrisk p.Michal Kotas...

No a zatím víc neřeknu..[/citace]Ahoj letos jsem pojistku od Allrisku měl a zařídím si ji i na příští rok.Vzhledem k tomu že do Spálova nejedu, neposlechnu si novinky.Budeš sem po srazu dávat nějaké info pro nás ostatní nezůčastněné?????????Díky.

0

Odpovědět

sroubek282
01.10.2012 ID: 1045509

[citace]Jindrich napsal: sroubek282 napsal: Tááák,už dávám plnou parou sraz ve Spálově dohromady...

No a zatím víc neřeknu..

Ahoj letos jsem pojistku od Allrisku měl a zařídím si ji i na příští rok.Vzhledem k tomu že do Spálova nejedu, neposlechnu si novinky.Budeš sem po srazu dávat nějaké info pro nás ostatní nezůčastněné?????????Díky.[/citace]

Info sem dám určitě,ale určitě sem Ti sem nedám,co bude Michal Kotas vykládat..to by bylo určitě na román..;-);-)

0

Odpovědět

Sim
01.10.2012 ID: 1045515

Obrovský halibut 123kg uloven nedaleko Kirkenes.

http://www.finnmarken.no/lokale_nyheter/article6244477.ece

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 … 233 Další »
  • Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.
favicon

Kinetic Rumba Blue Pearl 100g

Sleva 10 Kč
Kinetic Rumba Blue Pearl 100g
189 Kč
179 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Rib Worm 10,5cm 5g Junebug 8ks

Sleva 10 Kč
Savage Gear Rib Worm 10,5cm 5g Junebug 8ks
249 Kč
239 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Karabinka 3/0 50kg

Sleva 4 Kč
Karabinka 3/0 50kg
59 Kč
55 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.