zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Ďakujem za upozornenie, máš pravdu, nejako mi to inklo.Práce kvapná, málo platná. Vyskúšam to tento rok na Hitre.
Odpovědět
Dočetl jsem se o ubývání slunečního světla do hloubky, kde je intenzita světla :
10 metrů - 25 % 40 metrů - 2 % 100 metrů - 0,5 %
takže blikátka v pohodě použitelná.
Odpovědět
Doneslo se mi,že v Německu prý pokutovali Čechy za to že měli v autě filetovací nože s čepelí delší než 10 cm.Osobně se mi to nějak nezdá.Víte o tom něco?
Odpovědět
Libkos:
Ano je to možné, Němci mají v tomto velmi tvrdé zákony, nejenom pokutovat, ale i zabavit. Problémem je, že ten fileťák měli pravděpodobně volně v autě a Němci toto berou jako zbraň. Jako by jsi u nás měl na sedadle pistoli. Můj švára na Strážném platil pokutu 70 EUR a nůž mu zabavili, jednalo se o lovecký nůž s čepelí cca 13 cm. Nejlépe nechat v batožině a oni toto potom neřeší, popř. si nechají vysvětlit.
Odpovědět
To je hezký, zajimalo by mě jestli když tam píšou, že se to světýlko aktivuje stykem se slanou vodou a akce je 100hodin,tak jestli tim je myšleno, že po uplynutí této doby je další použití nemožné. Zkrátka jestli je to na "jedno" použití?...Asi ano, má někdo zkušenost,nebo jiný poznatek?
Odpovědět
Bude to na jedno použití,to jo,ale určitě tam bude nějaká baterie,takže šikovný kutil si s tím možná poradí...
Kdyby tam výrobce dal baterii s jednoduchou výměnou tak by vydělal míň...
.......
abych nezakládal další příspěvek tak to píši sem,světýlko
jsem koupil a je opravdu na "jedno použití" protože je to vše
zalité v nějaké pryskyřici a tudíž výměna baterie je nemožná...
Odpovědět
Základem každé novinky v rybářském obchodě je to
- Že na každý produkt se musí chytit
prvně rybář , ryba je až na druhém místě.
To vám potvrdí každý obchodník.
Podobné světla dal do prodeje před 3 - 4 roky
Rainer Korn, výsledek je dodnes nejasný.
Dělejte kratší věty a víc odstavců jinak
si to nikdo nepřečte ?
Odpovědět
Nazdar Vlci,před dvěma lety jsem používal blikátka na Vennesundu na jaře i na podzim a nic jen to překáží a když to urveš akorát to nasere . Jo a místní vlčáci se tomu náramě smáli. Lepší vonavý filet než ty ůžasný diody. Je to dobrý akorát na klíče.
Odpovědět
Norové sice umí občas pobavit, ale taky někdy pěkně nasrat...
Pokud se vám neobjeví ten článek, tak si najeďte
na ten článek vpravo dole s tímto názvem:
Arogantní Northug se posmíval soupeřům, ale z Bauera má respekt
Teď si uvědomuju, že je to chlíveček od paní Janky.
Tak se omlouvám, že Vám "lezu do zelí":-)
Odpovědět
Lov halibuta 203cm - ke konci filmu je použita zajimavá pomůcka
na šetrné a bezpečné vylovení.
Odpovědět
Tak tuhle nádhernou "rybku", když budou chtít, můžou v klidu pustit.
Odpovědět
Co se tyce nozu - uz jsem o tom psala myslim vloni -
sklapovaci nuz se strenkou delsi, nez 6,5 cm je v Nemecku povazovan za zbran.
filetovaci nesklapovaci nuz nebo nuz na chleba, ne. Ve stare diskuzi jsem nechavala myslim i odkazy.
Odpovědět
Zajímavý přístroj, šel by asi i amatérsky vyrobit. Sice by se využil možná jednou za život ale náhoda je blbec. Třeba se nějaký kutil ozve. Zajímavé je i focení s úlovkem ve vodě, zatím jsem to viděl jen u kaprařů nebo sumcařů.
Odpovědět
Lov halibuta 168 cm - stejná skupina rybářu na konci filmu
je ryba vrácena zpět moři.
Janko promiň,už jsem to přestěhoval do jiné sekce
Odpovědět
Nevíte někdo kde se dá ten vylovovací nástroj koupit.Je to super a hlavně šetrné k rybě. Jenda
Odpovědět