zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]honzak napsal: sroubek282 napsal:
Dnes mám potvrzenou rezervaci Sokolovny ve Spálově.
Sraz bude 16.3.2013,je to sobota...důvod na sobotu je prostý..nikdo si nebude muset brát na pátek dovolenou a vyrazit už z konce republiky odpoledne...
Jídlo co už vím...prase bude zase...dále sa udělajů domácí klobáse z kance a guláš..
Klobáse budů z udírny,prase na rožni..
Žádné smažené a minutkové jídla sa nebudů dělat...pouze zdravá strava...
Ahoj Šroubku, ty klobásky vypadají fakt super , jen škoda , že je sraz až za dlouho. Jenda[/citace]
Jojo Honzo,na Soroya se po nich jenom zaprášilo letos...8-O8-O8-O
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
honzak napsal: sroubek282 napsal:
Dnes mám potvrzenou rezervaci Sokolovny ve Spálově.
Sraz bude 16.3.2013,je to sobota...důvod na sobotu je prostý..nikdo si nebude muset brát na pátek dovolenou a vyrazit už z konce republiky odpoledne...
Jídlo co už vím...prase bude zase...dále sa udělajů domácí klobáse z kance a guláš..
Klobáse budů z udírny,prase na rožni..
Žádné smažené a minutkové jídla sa nebudů dělat...pouze zdravá strava...
Ahoj Šroubku, ty klobásky vypadají fakt super , jen škoda , že je sraz až za dlouho. Jenda
Jojo Honzo,na Soroya se po nich jenom zaprášilo letos...[/citace]
To se ani nedivím vypadají dobře. Spíš se divím , že klobásky vydržely až na Soroya :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ten Šroubes dovede "potěšit". Zrovna dnes jsem doma nenašel nic k snídani, tak tu žvejkám suchou housku a on sem nacpe klobásy.
Co jsem Ti udělal!!!!!!:-S:-D:-D:-D
Odpovědět
Kdepak Šroubek :-D ten umí navnadit kámoše :-P ti přijedou už jenom kvůli těm laskominám8-)8-)
Odpovědět
[citace]respi napsal:
Kdepak Šroubek ten umí navnadit kámoše ti přijedou už jenom kvůli těm laskominám[/citace]
Čau,to jó,krásný klobásy,přijedu z Litoměřic klidně na kole i kdybych byl vyřízenej ,jak žádost na byt.:-D:-D
Odpovědět
[citace]Pandion napsal: 105 Máááálo ![/citace]
:-):-):-):-)
Odpovědět
[citace]Pandion napsal: 105 Máááálo ![/citace]
:-):-):-):-)
Nebojte kluci...bude jich dost...
Tááák pánové,kdo první zjistí,co znamená 105 od Pandiona...,tak dostane na srazu kilo těchto dietních klobásků zadarmo sebou domů!!!!!
Taky sem to nevěděl a Pandion mě krásně dostal dneska a krásně sme se zasmáli po telefonu...:-D:-D:-D:-D
Bohužel,pro Pandiona to neplatí!!!! Ví o co jde...:-D:-D:-D
Promiň kamaráde...,ale dostaneš taky neco...neboj..:-
Odpovědět
Počet vyfocených klobás ve vztahu k počtu účastníků u tebe na srazu :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal: Že by počet vyfocených klobás ve vztahu k počtu účastníků u tebe na srazu? [/citace]
Na otázky neodpovídám...:-)
Odpovědět
Na jaký otázky? Už nechlastej a radši si vezmi tu knihu :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal: Na jaký otázky? Už nechlastej a radši si vezmi tu knihu [/citace]
Umazal si otazník... :-):-)
Odpovědět
Jsem upřímně rád, že nás ve velké většině uchvátí staročeské a moravské umění něco dobrého do volátka si připravit (např. klobásy, uzené, slivovice a pod.). Pafko 20.9. si objednávám řízek jako sloní ucho. Prostě již asi jiní nebudeme a je to dobře. Když ve světě vidím co lidi jedí .... nebudu komentovat. Jsou názory, že česká a moravská kuchyně není zdravá. To není pravda - knedlo. vepřo ...... zasvěcení vědí, že zelí sráží cholesterol. Tak o čem je řeč.
Odpovědět
Ahoj dnes mi psal kamarád z Loppy a chytil tam několik Makrel. Je vidět, že se opravdu něco děje s mořem.
Odpovědět