zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]respi napsal:
ZM napsal: respi napsal:
Takový potočáci jsou u nás na Ohři taky
Ale to by chtělo růžové brýle.... a jako proč?? Nevěříš? tak se chyť za nos[/citace]
Ale věřím.Vím,že to v možnostech řeky je.Mluvil jsem o fotografiích ruských pstruhů a o tvé.Vše veskrze pozitivně,:-P
Odpovědět
..český holky zvítězily na Mistrovství světa v plavané (Holandsko), obsadili první místo jak v týmech, tak i v jednotlivcích..zlato Jana Grešová, stříbro Bára Bačinová a bronz Klárka Zahradníková...Super..!!
Odpovědět
pri kontrole me l cesky rybar 60 kg ryb nad limit = 7000 NOK pokuta a zabaveni ryb
Odpovědět
[citace]janka napsal: pri kontrole me l cesky rybar 60 kg ryb nad limit = 7000 NOK pokuta a zabaveni ryb
http://www.tk.no/Innenriks/article6216574.ece [/citace]
A nedaj si říct a nedaj si říct!!!
Odpovědět
Našel jsem ještě jednu fotku halibuta 160kg, o kterém psala Janka.
Odpovědět
Kamarád z Francie ulovil pěkný kousek Amber Jack ve Středozemním moři.
Odpovědět
[citace]Sim napsal: [/citace]Tato se mi líbí mejvíc.Moc pěkné fotografie.
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Kamarád z Francie ulovil pěkný kousek Amber Jack ve Středozemním moři. [/citace]
Jednou sem sledoval dokument o tomto lovu harpunou a není to žádná sranda...
Bylo tam dokonce řečeno,že pokud si nedáte pozor,tak Vás ryba větší velikosti za určitých okolností může klidně utopit...
Tato fotka už jde po netu dlouho,ale poslal mi ji kamarád...(je to už dýl)
Mě by utopila hned...:-):-):-)
Odpovědět
Odpovědět
to Šroubes:-D tenhle kanic by nás slupnul nato tata:-S ten má tlamu jak pytel na užovky:-P:-P
Odpovědět
Dnes mám potvrzenou rezervaci Sokolovny ve Spálově.
Sraz bude 16.3.2013,je to sobota...důvod na sobotu je prostý..nikdo si nebude muset brát na pátek dovolenou a vyrazit už z konce republiky odpoledne...
Jídlo co už vím...prase bude zase...dále sa udělajů domácí klobáse z kance a guláš..
Klobáse budů z udírny,prase na rožni..8-O8-O8-O8-O
Žádné smažené a minutkové jídla sa nebudů dělat...pouze zdravá strava...:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Dnes mám potvrzenou rezervaci Sokolovny ve Spálově.
Sraz bude 16.3.2013,je to sobota...důvod na sobotu je prostý..nikdo si nebude muset brát na pátek dovolenou a vyrazit už z konce republiky odpoledne...
Jídlo co už vím...prase bude zase...dále sa udělajů domácí klobáse z kance a guláš..
Klobáse budů z udírny,prase na rožni..
Žádné smažené a minutkové jídla sa nebudů dělat...pouze zdravá strava...
[/citace]
Ahoj Šroubku, ty klobásky vypadají fakt super :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, jen škoda , že je sraz až za dlouho. Jenda
Odpovědět