Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Tak to bude asi ten halibutosaurus ?! :-D

Typoval bych to na rybu z velké hloubky. Má zajímavé oko hlavně ta zelená barva! Pokud to teda oko je :-D:-D:-D . Na bližší určení bych se určitě obrátil na našeho cestovatele a dobrodruha Kima 8-)

Podle ploutví,jasně nějaký druh žraloka:-D

to: kikibut<<< jen aby to nebylo naopak, a nebyla to ta plachtící a létající,,,,,

[citace]gruvearbeider napsal:

to: kikibut<<< jen aby to nebylo naopak, a nebyla to ta plachtící a létající,,,,,[/citace] Třeba je to nějaký lachtan :-D

Ahoj. Já myslím, že je to žralok grónský Somniosus microcephalus, jinak také žralok ledový nebo žralok malohlavý. Dorůstá délky obvykle 3-4m, max.8m a váží max. 2,5tuny.Žije ve velkých hloubkách 200-600m max.1200m převážně nad bahnitým dnem.:-):-)

Uhodl jsem?

To je jak žralok kříženej s halikem.

Před odjezdem každej chvátá, aby dohnal a opravil vše , co se dá .

I já jsem nezahálel.

Zapojil jsem zahradní osvětlení

Opravil Záchod

Zajel k Simovi pro pár věcí

Večer mi došel plyn, ale hlad je sviňa, tak alespoň takto.

A deme na kutě.

To 007..už sem všeličo videl, ale tohle je supr....:-P je videt že český morský vlk se ve svete nestratí...:-P:-P

Age[citace]jigin napsal:

To 007..už sem všeličo videl, ale tohle je supr.... je videt že český morský vlk se ve svete nestratí...

[/citace]

Agent 007 to má v služobných povinnostiach:-P:-D

Nekde tomu rikaji zralok nebo rejnok kytarovy. Stejneho chytil Pavel Brazda na Maledivach, ja jsem jednoho nafilmoval pri potapeni v Egypte :-):-)

To je luxusní :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!