zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Typoval bych to na rybu z velké hloubky. Má zajímavé oko hlavně ta zelená barva! Pokud to teda oko je :-D:-D:-D . Na bližší určení bych se určitě obrátil na našeho cestovatele a dobrodruha Kima 8-)
Odpovědět
to: kikibut<<< jen aby to nebylo naopak, a nebyla to ta plachtící a létající,,,,,
Odpovědět
[citace]gruvearbeider napsal:
to: kikibut<<< jen aby to nebylo naopak, a nebyla to ta plachtící a létající,,,,,[/citace] Třeba je to nějaký lachtan :-D
Odpovědět
Ahoj. Já myslím, že je to žralok grónský Somniosus microcephalus, jinak také žralok ledový nebo žralok malohlavý. Dorůstá délky obvykle 3-4m, max.8m a váží max. 2,5tuny.Žije ve velkých hloubkách 200-600m max.1200m převážně nad bahnitým dnem.:-):-)
Uhodl jsem?
Odpovědět
Před odjezdem každej chvátá, aby dohnal a opravil vše , co se dá .
I já jsem nezahálel.
Zapojil jsem zahradní osvětlení
Odpovědět
Večer mi došel plyn, ale hlad je sviňa, tak alespoň takto.
A deme na kutě.
Odpovědět
To 007..už sem všeličo videl, ale tohle je supr....:-P je videt že český morský vlk se ve svete nestratí...:-P:-P
Odpovědět
Age[citace]jigin napsal:
To 007..už sem všeličo videl, ale tohle je supr.... je videt že český morský vlk se ve svete nestratí...
[/citace]
Agent 007 to má v služobných povinnostiach:-P:-D
Odpovědět
Nekde tomu rikaji zralok nebo rejnok kytarovy. Stejneho chytil Pavel Brazda na Maledivach, ja jsem jednoho nafilmoval pri potapeni v Egypte :-):-)
Odpovědět