Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

giussepe..Píšeš jak tu byl v roce 07 Rex Hunt a Vágner chytnul náhodou zrovna velkého sumce.Pak je tedy i podvodník Hunt..A že ten sumec byl dovezen z Polska a puštěn do řeky a ještě za cenu 500 kg..Máš tedy asi dobré zdroje na informace že.. Vágnera nehájím ..

to leguan

tak nevím jestli jsem se špatně vyjádřil, to pouštění jsem myslel tak trošku sarkasticky, samozřejmě ho tam nepustil... Hunt o tom samozřejmě nevěděl, na něj to bylo připravené.... Informace mám dobré, to strach mít nemusíš, v rybařině se pohybuju již pěkných pár let... Jen tak pro zajímavost, ten sumec byl dovezen jestli se nepletu z Instytutu rybactwa srodldowego w Olsztyne, je to něco jako výzkumný ústav rybářství.Nejsem z těch , kteří by měli potřebu pouštět si pusu na špacír, když bych o věci nic nevěděl....

http://www.agderposten.no/nyheter/gigantbeslag-av-smuglerol-1.7384979

...místo džusu vezl polský kamion pivo a víno...

A řidič chudák o tom neměl ani páru:-D8-)8-)

Teda páni :-| tomu panu V.ale dáváte zabrat,vždyť on za to nemůže že mu na prut vždycky skočí rekordní rybka:-P:-P:-P:-P

[citace]honza dufek napsal:

http://www.agderposten.no/nyheter/gigantbeslag-av-smuglerol-1.7384979%5B/citace%5D

Pěknej výkon, skoro bych čekal že řidičem bude kluk do 25ti let, ale v případě Zbyszků se zmoudření může dostavit i mnohem později nebo klidně vůbec, jsou případy kdy se řidiči dá věřit že o tom nevěděl - sám jsem zažil spousty střídání řidičů ve spěchu (nutnost stihnout trajekt, nebo termín vykládky ap.), po tmě na dálničním parkovišti, nebo výměny celých návěsů, ale tento případ mezi ně podle mého soudu dost jednoznačně nepatří, neboť nakouknout zadními vraty se dá za minutu a uvidět džus balenej do černý folie (černá folie se obvykle používá pro zboží vysoké hodnoty - mobily, počítače, elektronika, u nealko nápojů jsem se s ní naopak nikdy nesetkal - ani redbull ) cestou do Skandinávie, nebo UK by mě bleskově přesvědčilo na tu korbu vyskočit a mrknout se pod obal. Dost vážně mě zajímá řidičův další osud. Myslím že početná komunita Zbyszků a Jacků bude čučet na fotbal nasucho :-D

V Norsku v dohledné době levnější PHM.

Levnější PHM

Perličkou je dohod Norska a Ruska o příhraničním styku, kdy Norové bydlící v blízkosti hranic s Ruskem budou moci nakupovat benzín za 5,5 NOKu za litr.

[citace]honza dufek napsal:

...místo džusu vezl polský kamion pivo a víno...[/citace]

Dovolím si drobné upřesnění:

Pivo souhlasí, 522 liter brennevin = tvrdej chlast, (víno = vin, brenne = pálit, hořet).

"Vyúčtování" řádění bouří Dagmar, Berit a povodní v oblasti řeky Gaula vyšlo pojišťovny na celkem 2,3 miliardy NOK. Z toho jen "Dagmar" přes 1,1 mld.

Více v článku : Článek

Ve statistikách návštěvnosti stránek http://www.yr.no je Česká republika na 3. místě s cca 112000 unikátních přístupů týdně. Před námi jsou jen švédové a norové.

STATISTIKA

Možná jste to někteří zaznamenali ve zprávách. 6.6.2012 jsme mohli zaznamenat přechod Venuše před Sluncem. Tento úkaz je jedinečný i tím, že Venuše přechází přes Slunce 2x ve velmi krátké době (cca po 8 letech) a poté střídavě 120 a 105 let ne.

NASA uveřejnila záběry z družice (doporučuji přepnout na HD rozlišení...).

[yt=QX6BbP1wAIs&gl=yt]QX6BbP1wAIs&gl[/yt]

[yt=4Z9rM8ChTjY=yt]4Z9rM8ChTjY[/yt]

Díval se někdo na to v Norsku????

Tam to mělo být moc dobře viditelné (i když jen závěr tohoto úkazu)....

Jak dlouho zadžíte dech??

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=psXZkJS4NTY

zajímavé video,ten potapěč je borec, dá se najít i další díl.

Ceny vybraného zboží v REMA1000

Ceny potravin

cau Rema v NORSKU ma ine ceny! TEN letak z REMY nie je z NORSKA !!!asi DANSKO?

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.