Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 3,494)
  • Autor
    leguan
    Člen
    (24 odpovědí)

giussepe..Píšeš jak tu byl v roce 07 Rex Hunt a Vágner chytnul náhodou zrovna velkého sumce.Pak je tedy i podvodník Hunt..A že ten sumec byl dovezen z Polska a puštěn do řeky a ještě za cenu 500 kg..Máš tedy asi dobré zdroje na informace že.. Vágnera nehájím ..

giussepe
    Člen
    (17 odpovědí)

to leguan

tak nevím jestli jsem se špatně vyjádřil, to pouštění jsem myslel tak trošku sarkasticky, samozřejmě ho tam nepustil… Hunt o tom samozřejmě nevěděl, na něj to bylo připravené…. Informace mám dobré, to strach mít nemusíš, v rybařině se pohybuju již pěkných pár let… Jen tak pro zajímavost, ten sumec byl dovezen jestli se nepletu z Instytutu rybactwa srodldowego w Olsztyne, je to něco jako výzkumný ústav rybářství.Nejsem z těch , kteří by měli potřebu pouštět si pusu na špacír, když bych o věci nic nevěděl….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)
    honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…místo džusu vezl polský kamion pivo a víno…

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A řidič chudák o tom neměl ani páru:-D8-)8-)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Teda páni 😐 tomu panu V.ale dáváte zabrat,vždyť on za to nemůže že mu na prut vždycky skočí rekordní rybka:-P:-P:-P:-P

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

honza dufek napsal:

http://www.agderposten.no/nyheter/gigantbeslag-av-smuglerol-1.7384979

Pěknej výkon, skoro bych čekal že řidičem bude kluk do 25ti let, ale v případě Zbyszků se zmoudření může dostavit i mnohem později nebo klidně vůbec, jsou případy kdy se řidiči dá věřit že o tom nevěděl – sám jsem zažil spousty střídání řidičů ve spěchu (nutnost stihnout trajekt, nebo termín vykládky ap.), po tmě na dálničním parkovišti, nebo výměny celých návěsů, ale tento případ mezi ně podle mého soudu dost jednoznačně nepatří, neboť nakouknout zadními vraty se dá za minutu a uvidět džus balenej do černý folie (černá folie se obvykle používá pro zboží vysoké hodnoty – mobily, počítače, elektronika, u nealko nápojů jsem se s ní naopak nikdy nesetkal – ani redbull ) cestou do Skandinávie, nebo UK by mě bleskově přesvědčilo na tu korbu vyskočit a mrknout se pod obal. Dost vážně mě zajímá řidičův další osud. Myslím že početná komunita Zbyszků a Jacků bude čučet na fotbal nasucho 😀

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

V Norsku v dohledné době levnější PHM.

Levnější PHM

Perličkou je dohod Norska a Ruska o příhraničním styku, kdy Norové bydlící v blízkosti hranic s Ruskem budou moci nakupovat benzín za 5,5 NOKu za litr.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

honza dufek napsal:

…místo džusu vezl polský kamion pivo a víno…

Dovolím si drobné upřesnění:

Pivo souhlasí, 522 liter brennevin = tvrdej chlast, (víno = vin, brenne = pálit, hořet).

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

“Vyúčtování” řádění bouří Dagmar, Berit a povodní v oblasti řeky Gaula vyšlo pojišťovny na celkem 2,3 miliardy NOK. Z toho jen “Dagmar” přes 1,1 mld.

Více v článku : Článek

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Ve statistikách návštěvnosti stránek http://www.yr.no je Česká republika na 3. místě s cca 112000 unikátních přístupů týdně. Před námi jsou jen švédové a norové.

STATISTIKA

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Možná jste to někteří zaznamenali ve zprávách. 6.6.2012 jsme mohli zaznamenat přechod Venuše před Sluncem. Tento úkaz je jedinečný i tím, že Venuše přechází přes Slunce 2x ve velmi krátké době (cca po 8 letech) a poté střídavě 120 a 105 let ne.

NASA uveřejnila záběry z družice (doporučuji přepnout na HD rozlišení…).

[yt=QX6BbP1wAIs&gl=yt]QX6BbP1wAIs&gl[/yt]

[yt=4Z9rM8ChTjY=yt]4Z9rM8ChTjY[/yt]

Díval se někdo na to v Norsku????

Tam to mělo být moc dobře viditelné (i když jen závěr tohoto úkazu)….

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Jak dlouho zadžíte dech??

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=psXZkJS4NTY

zajímavé video,ten potapěč je borec, dá se najít i další díl.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Ceny vybraného zboží v REMA1000

Ceny potravin

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau Rema v NORSKU ma ine ceny! TEN letak z REMY nie je z NORSKA !!!asi DANSKO?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...