zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
z této "akce" mám jen fotku alkoholem zmoženého nováčka, jak v noci krmí kraby v moři :( ... a vzhledem k tomu, že ostatní na tom byli podobně, tak na tý fotce není poznat skoro nic, natož ta překrásná záře.. Kdybych to byl býval věděl, tak jsem si tu lahev myslivce nechal až na později... :)
Odpovědět
Je to z Japonska,letos 3,5m nedávno i 4,5m,dost mrtvých každý rok
Odpovědět
Dnes mi přišlo meilem za středního Norska foto,kolik mají sněhu..
Odpovědět
ještě jeden obrázek z dneška,foceno dnes odpoledne va středním Norsku.
Foto mi poslala Anbjorg,kde sem začínal lovit...:-):-)
Odpovědět
Jednou jsme jeli koncem března na Korlin a bylo tolik sněhu,že k chatkám jsme se museli prokopávat metrovým sněhem a u apartmánů,kde ještě spadl sníh ze střechy,tak byl do výšky dveří.Tak dvě hodiny jsme odhazovali sníh,abychom se mohli ubytovat.Fakt moc pěkný.Možná někde najdu fotky.Jo a to byly na celý kemp dvě lopaty.
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Jednou jsme jeli koncem března na Korlin a bylo tolik sněhu,že k chatkám jsme se museli prokopávat metrovým sněhem a u apartmánů,kde ještě spadl sníh ze střechy,tak byl do výšky dveří.Tak dvě hodiny jsme odhazovali sníh,abychom se mohli ubytovat.Fakt moc pěkný.Možná někde najdu fotky.Jo a to byly na celý kemp dvě lopaty.[/citace]:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
ještě jedna fotka z Hitry,co mi včera poslala Anbjorg...
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Krásné fotky a jaká je tam teplota[/citace]
Včera mi Ambjorg psala,že -10
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...