Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 19°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Zajimavosti

« Předchozí 1 … 226 227 228 229 230 231 232 233 Další »
janka
23.08.2009 ID: 523658

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

0
Odpovědět
stano
04.02.2016 ID: 1134220

[yt=YsfLkGqNPTw=yt]YsfLkGqNPTw[/yt]

0

Odpovědět

stano
04.02.2016 ID: 1134221

[yt=-RhLfGqbu6Y=yt]-RhLfGqbu6Y[/yt]

0

Odpovědět

janka
05.02.2016 ID: 1134267

Rozdil mezi skrei a pobrezni treskou

http://www.nrk.no/nordland/vet-du-forskjellen-pa-skrei-og-kysttorsk_-1.12789161

0

Odpovědět

janka
06.02.2016 ID: 1134323

Tohle nema s rybolovem nic spolecneho, ale po dlouhe dobe jsem brecela smichy. Tak se s vami podelim ..

Jen by me zajimalo, zda vedi, co zpivaji :-)

pisnicka

0

Odpovědět

janka
08.02.2016 ID: 1134429

Jen par trisek zustalo z lodicky o hodnote pres milion NOK, kterou pri transportu u Molde do Osla ztratila nakladni lod.

Obrazky a videa tady ve clanku

0

Odpovědět

Romca
08.02.2016 ID: 1134434

[citace]janka napsal:

Tohle nema s rybolovem nic spolecneho, ale po dlouhe dobe jsem brecela smichy. Tak se s vami podelim ..

Jen by me zajimalo, zda vedi, co zpivaji

pisnicka[/citace]

Super videoklip. Málem jsem si cvrnknul do gatí :-D

0

Odpovědět

janka
10.02.2016 ID: 1134584

clanek

0

Odpovědět

Sim
22.02.2016 ID: 1135294

Rozdíl mezi farmovaným lososem a divokým je vidět na první pohled.

0

Odpovědět

Holzby
22.02.2016 ID: 1135306

Tohle je divný ,jj kdysi mi jeden Nor říkal že divoký losos naopak není tak červený jako farmovaný ....

0

Odpovědět

Jiran
22.02.2016 ID: 1135322

[citace]Holzby napsal:

Tohle je divný ,jj kdysi mi jeden Nor říkal že divoký losos naopak není tak červený jako farmovaný ....[/citace]

Vlk taky sliboval:-D

0

Odpovědět

Holzby
22.02.2016 ID: 1135325

[citace]Jiran napsal:

Holzby napsal:

Tohle je divný ,jj kdysi mi jeden Nor říkal že divoký losos naopak není tak červený jako farmovaný ....

Vlk taky sliboval[/citace]

nerozumím , ale budiž :-) tak nějak mi přišlo logičtější, že je dokrmují barvivem ... ale jestli je to opačně ...

0

Odpovědět

Bowhunter
22.02.2016 ID: 1135326

[citace]Holzby napsal:

Jiran napsal:

Holzby napsal:

Tohle je divný ,jj kdysi mi jeden Nor říkal že divoký losos naopak není tak červený jako farmovaný ....

Vlk taky sliboval

nerozumím , ale budiž tak nějak mi přišlo logičtější, že je dokrmují barvivem ... ale jestli je to opačně ...[/citace]

Ahoj Holzby .....já ti to pak s těmi lososy a barvou masa po cestě v autě na Veiholmen vysvětlím a ukážu na fotkách . :-D

0

Odpovědět

Holzby
22.02.2016 ID: 1135327

Ok,,,, času bude dost a dost

0

Odpovědět

Antonín Vlček
22.02.2016 ID: 1135357

[citace]Jiran napsal:

Holzby napsal:

Tohle je divný ,jj kdysi mi jeden Nor říkal že divoký losos naopak není tak červený jako farmovaný ....

Vlk taky sliboval[/citace]

Lhát se nemá, já jsem nikdy nikomu nic nesliboval...:-D

0

Odpovědět

Navarchus
22.02.2016 ID: 1135377

Zdar chlapi,

nedalo mi to vstoupit do diskuze o barvě rybího masa.

Vždy je přírodní barva červenější a sytější. Je to jako u nás se pstruhy přírodními a vysazenými. Maso se přírodně obarví potravou jako jsou blešivci, v moři krill nebo krabi.Krásně to jde vidět u některých tresek, ty zčervenají po nadměrném ,,žraní,, krabů. Stačí se při kuchání kouknout do žaludku. Nacpaný samým krabem.

Co se týče přibarvování masa, tomu bych moc nevěřil. Lze to Astaxantinem, ale ten je dosti drahý a zbarvení je pouze dočasné.:-(

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 226 227 228 229 230 231 232 233 Další »
  • Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.