zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]otta napsal:
Mám dotaz,má někdo odkaz na firmu která udělá trika s potiském mého vlastního návrhu?Dík Otta.[/citace]
Mám. :-P:-P
Odpovědět
[citace]Vydra napsal: Plzeňský Prazdroj a Svijany.
to Jindrich: Od všech druhů nebo jen Plzeň.[/citace]
Odpovědět
Túto správu som zachytil 24.05.2015 na Zozname.sk, ale nikde inde. Stalo sa to?
Trojicu nemeckých päťdesiatnikov našli utopených v sobotu po tom, ako sa ich prenajatý rybársky čln prevrátil západne od mysu Nordkapp na severe Nórska.
Čo presne sa stalo, zatiaľ nie je známe, ale z oblasti, kde sa čln plavil, hlásili rozbúrené more.
Polícia aktuálne vypočúva ostatných členov turistickej skupiny. Sedem metrov dlhé plavidlo pôjde na bezpečnostnú a technickú kontrolu.
Nórske úrady v tejto súvislosti kontaktovali nemecké veľvyslanectvo v Osle a nemeckú políciu.
Odpovědět
ano, je to tak
3 mrtvi v Gjesveru
Odpovědět
[citace]janka napsal:
ano, je to tak
3 mrtvi v Gjesveru
Tohle je hodně, hodně zlé..:-(:-(:-(
Odpovědět
Prosím váženou paní Janku,bude li to možné,nejenom já uvítám informace z vyšetřování té smutné události.Jestli jsem dobře četl,co mi napsal počítač,tak důvod tragedie není znám.Loď poškozená není.Předem děkuji za jakoukoliv informaci či objasnění příčiny.Měli na sobě .......?
Odpovědět