zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

[citace]otta napsal:
Mám dotaz,má někdo odkaz na firmu která udělá trika s potiském mého vlastního návrhu?Dík Otta.[/citace]
Mám. :-P:-P
Odpovědět
[citace]Vydra napsal: Plzeňský Prazdroj a Svijany.
to Jindrich: Od všech druhů nebo jen Plzeň.[/citace]
Odpovědět
Túto správu som zachytil 24.05.2015 na Zozname.sk, ale nikde inde. Stalo sa to?
Trojicu nemeckých päťdesiatnikov našli utopených v sobotu po tom, ako sa ich prenajatý rybársky čln prevrátil západne od mysu Nordkapp na severe Nórska.
Čo presne sa stalo, zatiaľ nie je známe, ale z oblasti, kde sa čln plavil, hlásili rozbúrené more.
Polícia aktuálne vypočúva ostatných členov turistickej skupiny. Sedem metrov dlhé plavidlo pôjde na bezpečnostnú a technickú kontrolu.
Nórske úrady v tejto súvislosti kontaktovali nemecké veľvyslanectvo v Osle a nemeckú políciu.
Odpovědět
ano, je to tak
3 mrtvi v Gjesveru
Odpovědět
[citace]janka napsal:
ano, je to tak
3 mrtvi v Gjesveru
Tohle je hodně, hodně zlé..:-(:-(:-(
Odpovědět
Prosím váženou paní Janku,bude li to možné,nejenom já uvítám informace z vyšetřování té smutné události.Jestli jsem dobře četl,co mi napsal počítač,tak důvod tragedie není znám.Loď poškozená není.Předem děkuji za jakoukoliv informaci či objasnění příčiny.Měli na sobě .......?
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.