Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Je asi pravda, ze Ottovy vyrobky o kousek vyse maji malo spolecneho s Norskem, ale tenhle ma a to setsakramentsky hodne ! co do cineni s Norskem!!!!:-D:-D

Královno ´´JANKO I´´,děkuji,věrný poddaný.:-D

Koukám že to tu houstne....otta opět nezklamal:-P

a co se týče toho nechvalného příspěvku no jsme hold Češi no jiný už to tady nebude8-)

Kikibutovo začátky :-D:-D:-D:-D

Co se v mládí naučíš:-D

[citace]otta napsal:

Tak popořadě-Navarchus-vyučil jsem se jako zámečník v Ostrově ve Škodovce,po vyučení jsem dělal na Hamru u Liberce jako důlní zámečník,tři roky-10 000kč náborové,tenkrát pěkné prachy.Stesk po Ostrově mě vrátil domu a tady 29 let jako pingl po hospodách-cigánských,Ostrov,Vary,Jáchymov-zaplivané 4tyřky ale také dostihové závodiště ve Varech,třeba jsem honil při festivalu Srstku po závodišti že nezaplatil,dal prachy i s dýškem a povídá ať se nezlobim´´KDYŽ SE OŽERU TAK JSEM BLBEJ´´ no a momentálně opět zámečničina,dnes za 248 do důchodu.A pro Jisto,tělo je z kamene,váha asi 10kg-mikrovlnka se prohejbala,dělal jsem tři,dvě pro syna a dceru a třetí do Bechyně pro kámoše,tato je největší.Kameny jsem koupil ve Varech-prodávaj je na váhu,za ty tři asi 320kč.Z Norska ale ne od moře ale od akvárka v Alesundu jsem přivezl kameny na jiného ptáka,už jsem ho sem taky dával.Kruhy okolo očí a nohy jsou z armovacího železa-pruty do betonu.Takže všem moc dík za pochvalu a přidávám pár fotek.Tučňák je z kolínka které používáme na výrobu zábradlí,břicho má z papírmašé---to se rozpustí hajzl papír,sádra a herkules a z té kaše se tvoří třeba krajinka u modelů železnic.Houpací křeslo je na pružině a ložisku-houpe se a otáčí.Prostě človek nesmí zahálet.Taky jsem si udělal 70 kovovích forem na svíčky a svíčkama vydělával na rybařinu a jiné koníčky.[/citace]

otto....díky za část tvého pracovního životopisu a popisu tvých ,,výrobků,,

Vždy budu patřit mezi obdivovatele Tvých nápadů a práce. Já jsem totiž vyložené nemehlo..

:-P:-P:-P

Pro Navarchus:určitě máš zas jiné přednosti které scházej zase mě.:-P:-P:-P:-P

http://www.nrk.no/ho/denne-bilen-var-lastet-med-ett-tonn-mat-1.12371808

pri kontrole aut pri otte ostalo jedno ceske auto malo nadvahu po patrni preco nasli priestor plny jedla nesmeli pokracovat dalej pozor na pretazenie aut

Nevíte jak je to s plechovkama od piva? Sežere je tady v Norsku automat na plechovky? Máme hlavně Plzeň a Gambrinus. Nebo je jedno značka? Nechtějí se mi tady tolik plechovek házet do koše. Buď to hodím do automatu a koupím za ně marmeládu nebo aspoň někde hodit do tříděného odpadu.

Ahoj já jsem loni v Norsku plechovky od Českého piva v automatu vracel a šlo to.:-)

to Jindrich: Od všech druhů nebo jen Plzeň.

to Vydra: moje zkušenost je taková, že když Plzeň v obchodě prodávají, tak většinou vykupují plechovky. S Gambrinusem úspěšný nebudete, automat na plechovky snímá čárkový kód a gambáče jsem v Norsku prodávat neviděl.

[citace]Vydra napsal:

Nevíte jak je to s plechovkama od piva? Sežere je tady v Norsku automat na plechovky? Máme hlavně Plzeň a Gambrinus. Nebo je jedno značka? Nechtějí se mi tady tolik plechovek házet do koše. Buď to hodím do automatu a koupím za ně marmeládu nebo aspoň někde hodit do tříděného odpadu.[/citace]

Automaty sežerou plechovku od jakéhokoliv piva.Oceňuji Tvoje ekologické cítění.Marmeládu si kup za vlastní,ne za peníze "norské".

Furt lepší koupit si marmeládu za "norské peníze" než tady ten hliník naházet do popelnice. Pro všechny lepší varianta;-)

Mám dotaz,má někdo odkaz na firmu která udělá trika s potiském mého vlastního návrhu?Dík Otta.:-D

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!