Hasvik, NO
temperature icon -7°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Móóc hezké.

Tyto "naše" ročníky ještě vyučily "pány řemeslníky." Doba zlatých českých ručiček pomalu končí a tak si važme těch opravdu zručných a šikovných jako je Otta. Klobouk dolů, kdo umí, ten umí.

..Otto,vsechna cest a jeste k tomu klobouk dolu. Davat te ve skole detem za vzor jak to vypadalo,kdyz se rikalo -zlate ceske ruce...

Otto, jsi neskutečnej a nebo z jiný planety. Smekám.:-?

To otta : syn dostal k narodeninám ;-)

[citace]dub napsal:

To otta : syn dostal k narodeninám [/citace]

To je inspirace pro Otta - tipuji, že to nebude dlouho trvat u bude tady od něj foto na moto-tříkolku se sudem piva či nějakého šnapsu. Toto jej určitě vyprovovokuje k vyšší metě.

[citace]plukas napsal:

dub napsal:

To otta : syn dostal k narodeninám

To je inspirace pro Otta - tipuji, že to nebude dlouho trvat u bude tady od něj foto na moto-tříkolku se sudem piva či nějakého šnapsu. Toto jej určitě vyprovovokuje k vyšší metě.[/citace]

Zapleveluješ stránky stupiditami ( a nejen ty), které nemají nic společného s Norskem.Divím se, že to správce stránek trpí.Nemá to nic společného s debatou o Norsku.

Tady je někdo zelenej závistí:-x:-E:-E

to nerez: nepruď, mě to jako zajímavost nebo inspirace přijde, a podle názvu

"zajímavosti" to je ve správném vláknu. Takže pokud chceš číst jen o rybách, tak čti vlákna jednotlivých lokalit.

To OTTA: jsem podstatně mladší, ale tvoje práce obdivuji!!! opravdu šikovné české ruce

Pro plukas:trojkolky už jsem taky dělal,ele jsou pro vnuky-mrňousové tak tam můžu dát tak akorát dudlíka.Pro Nerez,omlouvám se pokud ti to vadí ale na druhou stranu je to téma zajímavosti jak píše os a pokud tam dám foto polární záře tak to taky neni o rybách.Takže propříště raději toto téma neotevírej.Ostatnim dík za pochvalu,Otta.:-(:-(:-(:-(

omlouvam se za prazdny prispevek, nekdy si technika dela co chce ... - aktualni je o kousek nize

Krásné trojkolky. Co výrobek od Tebe, to skvost. K "Nerez" se raději zdržím komentáře..........

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!