zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Na spřáteleném webu jsem našel jednu fotku ryby a zatím nikdo netuší co to je zač. Je pár tipů, ale nikdo zatím s jistotou nepotvrdil druh ryby. Jeden tip je Treska světlá, druhý Treska merlan (bezvousá).
Co tipujete vy?
Odpovědět
Vypadá, že je to mutant medzi chaluhovou obecňačkou a duhákom, ale myslím si, že je to Treska malá - Trisopterus minutus
Odpovědět
Asi je to opravdu Treska malá(Tris.minutus)jsou vidět divně deformované skřele:-|ale nejsou vidět fousky pod skřelema(dole):-?Asi je má přilepený k tělu:-)
Odpovědět
Našel jsem ofic. obrázek Treska malá , patří pomalu k akvarijním rybkám
8-O8-O
Odpovědět
Docela by mě zajímalo kolik tahle losice mohla mít v krvi. Šla na to od lesa do sadu s jablky.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14842999
Odpovědět
Do ruské jaderné ponorky narazila rybářská loď s opilou posádkou
Tak tohle mě pobavilo, holt Rusko je svérázná země.:-P
Odpovědět
[citace]janka napsal:
norske zpusoby rybolovu )
podivejte se na video [/citace]
To jsou koumáci dobré.:-P
Odpovědět
JJ, ten rybolov je supr...:-) Jen nevím, jak by se to hodnotilo unás... Zda by na mě vlítnul porybný s tím, že je to přívlač na 2 pruty...:-)) Nebo, zda by ten druhý nemusel mít povolenku když by to byl jen "pomocník"...??? Asi to někde testnu... To mě faskt pobavilo...Myslím, že vodáci by z toho třeba na Sázavě měli radost...8-O:-D:-)
Odpovědět
Proc by se mel porybny rozcilovat? 2 lidi, dva pruty a ryby tahaji na stridacku .. :-D problem by byl asi jen s tema vodakama :-D
Odpovědět
Tak o této technice mi vyprávěl ještě za komančů můj otec,spolu se strýcem takhle chytaly štiky...tak těžko říct kde tento nápad vzniknul...
Odpovědět
ale to je jasne prece! Na tento zpusob chytani prisel Jara Cimrman pri svych toulkach po Norsku!
Se svym norskym pritelem se nemohli dohodnout, kdo bude chytat prvni a z ktere strany a tak se rozesli v nesvaru kazdy na jinou stranu jezera. Nevsimli si ovsem, ze se jim zamotali hacky ... po kratsi dobe pretahovani prisel Jara na to, ze kdyz se budou stridat, budou mit ryb oba dost...
Jedine, co podcenili, byla komunikace a delka jezera ...
chce nekdo pokracovat v pribehu dal? :-D
Odpovědět
Ještě jedna zajímavá varianta. Kdyby se takto spojili 4 rybáři, prochytali by bez pohnutí celou plochu:-D.
Odpovědět