Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,911. až 2,925. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Mám takovej dotaz,neví někdo nějakej odkaz na správné měření a míry mořských ryb,jde hlavně o to měření.Dík Otta.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

to Otta

minimalni lovne miry predpis

krome minimalni lovne miry se take v paragrafu 44 pise, jak se co meri.

ryba se meri od spicky huby (pusy, cumaku nebo co ryba ma) po nejzazsi paprsek ocasni ploutve

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Pro janko:moc děkuji,jen na vysvětlenou,včera jsme měli Norskou schůzi a přišel novej kluk,já už něco podobného zaslechl ale on to upřesnil,několikrát v Norsku chytal a i naposled jim prej majitel řikal že maj podmíraky,ptali se jak to a on řikal že se ryba měří bez hlavy.Když to včera řikal tak všichni koukali s otevřenou pusou-takže muj dotaz na upřesněnou.Ještě jednou dík-královna musí přeci vědět vše,Otta.:-D

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau tu je to potvrdene, aj s obrazkom.aj NORSKE rekordy

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/villmarksliv/article291110.ece

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

To Rybarik:Děkuju,hned mu to pošlu.:-D

Miroslav
    Účastník
    (58 odpovědí)
    fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Zdravím,poradí mi někdo jak se platí dálnice v Norsku? …autopas

Děkuji Zdeněk:-)

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Kolega to mel za úkol a nic nezjistil. Budu mooc rád když mi někdo tady nechá zprávu jak to je,pojedeme po E6. kolega se díval na autopas ale nepřišel na to jak se platí. díky

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

To fola:

Stačí zaregistrovat SPZ auta a číslo konta, strhnou si 300 nok a při průjezdu bránou si to automaticky strhavá danou částku. Je tu i k tématu založené vlákno a více určitě poradí p. Janka.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Chudák Janka, ta to tu již popisovala snad 100x. Pošli mi mail na info@rybolovnorsko.com a já ti pošlu přesný návod.

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Je to jak píše Solny.

Akorát myslím při registraci se strhne 1 NOK a po prvním průjezdu tech 300NOK. Pak jen jezdíš a nestaráš se. Po přihlášení do autopass pak vidíš kolik a kde si za co zaplatil, já to loni viděl už při návratu, kde jsem platil a kolik.

Registrace se dá udělat na přesné dny pobytu v Norsku.

Více nalezneš zde https://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=296&str=0

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

informace i s odkazem najdete v dolni pulce stranky kliknete zde

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Dekuji moc vam vsem 🙂

L

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

V roce 2017 Norsko jako prvni zeme na svete vypne FM frekvence radia a prejde na digitalni vysilani. Takze je treba si pripravit zasobu hudby na cesty pro vsechny, kdo nemaji prijem digitalniho vysilani v aute… odkaz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,911. až 2,925. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...