zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]Radyn napsal:
Když k tomu autu budou i ty holky tak se taky hlásím aspoň 3krát.[/citace]
Máme tě vzít za slovo;-)
Odpovědět
by se mi tam ale nevesel ten halibut, bych potreboval vozik ma to prej malej kufr :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Hele to sem tady chvíli nebyl a Jiřan už zase slibuje. Já myslím, že to necháme jak to je. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Hele to sem tady chvíli nebyl a Jiřan už zase slibuje. Já myslím, že to necháme jak to je. [/citace]
NO,SLIBEM NEZARMOUTÍŠ:-D a jak říkám, nikdy neříkej nikdy:-D:-D:-D
Odpovědět
Klucíí nebojte já se k vám vydám i bez toho auta a holek:-P:-P ty nové domky mě zajímají chci vzít kluka příští rok na makrely.
Odpovědět
[citace]Radyn napsal:
Klucíí nebojte já se k vám vydám i bez toho auta a holek ty nové domky mě zajímají chci vzít kluka příští rok na makrely.[/citace]
To je slovo do pranice. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj Došky,byl jsem u Tebe vloni v Jostolenu(od Michala),jak máš starého syna?Já 10let,vzal bych ho taky.Byl se mnou už v 6letech,myslím,že by to zvládl.
Odpovědět
[citace]Radek123 napsal:
Ahoj Došky,byl jsem u Tebe vloni v Jostolenu(od Michala),jak máš starého syna?Já 10let,vzal bych ho taky.Byl se mnou už v 6letech,myslím,že by to zvládl.[/citace]
Radku, 10-ti letého kluka můžeš vzít sebou v pohodě, ale obávám se, že Došky má kluka skoro třikrát staršího;-)
Odpovědět
to Jiran:
Ať vezmou kluky oba, aspoň se děti zabaví a nebudou zlobit :-D:-D
Odpovědět
Preparator:Už jsem to sem asi před dvouma rokama dával,ale pro připomenutí a inspiraci ještě jeednou.Je to bytelnej kýbl tak ho mám jako sedačku.
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
Zítra jdu vyrábět tohle [/citace]:-Pzávěsnej kyblik na pilkry a gumy..!:-D Aby nebyl bordel v lodi, dobrý.1..8-) a Otta 1*:-P
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...