zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
to fola
Jinak na Smole jsou i plničky na bomby. Pokud vím, tak minimálně dvě, možná i tři. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Bomby padali na Bagdád, ty potápěči [/citace]
No tak to pojmenuj správně. Já se nikdy nepotápěl, jen jsem chtěl dát informaci. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Lahve, příteli, lahve :-) :-) :-)
A potápěči nemají brejle, ale masku - kdyby náhodou :-) :-)
Jinak Vám kluci přeji pohodovou cestu tam i zpět a užijte se Jostolen, co se do Vás vejde :-) :-) :-)
A nebuď takovej jízlivej, víš že to bylo z legrace :-) :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Lahve, příteli, lahve
A potápěči nemají brejle, ale masku - kdyby náhodou
Jinak Vám kluci přeji pohodovou cestu tam i zpět a užijte se Jostolen, co se do Vás vejde
A nebuď takovej jízlivej, víš že to bylo z legrace [/citace]
Pafko, víš dobře, že na tebe jízlivej být neumím. :-D:-D:-D Kamarádů jako jsi ty si já vážím. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To je mazec :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]fola napsal:
chci se zeptat,jaka je přibližně teplota moře na Smole někdy v srpnu.Chci si koupit neopren na potapěni na nadech.A od jakých hloubek se vyskytují mušle Sv.jakuba. Díky[/citace]
Odolnost proti chladu je dost individální. Já nejsem žádnej tuleň a v pohodě vydržím v 5 mm kombinéze hodinu ve vodě 16-17 st.C. Pro potápění na nádech jsou (podle mého) klasické neopreny 7 mm už dost nepohodlné na volné dýchání. A čím víc mm tloušťky, tím větší hmotnost opaskové zátěže je potřeba. Zvláště v malých hloubkách. Pokud se ale dostaneš pod 60 m, tak to jde i bez zátěže :-)Osobně doporučuju hlavně lepší ochranu hlavy proti chladu - tedy silnější "haupnu". A ponožky do ploutví taky nejsou k zahození.
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
To je mazec
https://www.youtube.com/embed/2150iFXF5Vc?rel=0%5B/citace%5D
Tak doufám Došky do kempu koupíš tyto auta.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
DOSKY napsal:
To je mazec
https://www.youtube.com/embed/2150iFXF5Vc?rel=0
Tak doufám Došky do kempu koupíš tyto auta.[/citace]
Jendo, jestli budou jezdit k nám klienti jako ty třikrát do roka, tak věřím, že s Doškym zamyslíme:-D
Odpovědět
Když k tomu autu budou i ty holky tak se taky hlásím aspoň 3krát.:-D:-D:-D:-P:-D:-D
Odpovědět