Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 683 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel valta a poslední změna proběhla před 3 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 684)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tak toto je opravdový klenot tohoto vlákna. Treska obecná 31.5 kg 18.2.1984 ulovená v Oresundu – nyní most Malmo – Kodaň.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ahoj. Máte prosím niekto informácie o auto vlaku Štokholm – Narvik?

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Mám pocit, že na tejto trase autovlaky nejazdia.
    Tiež hľadám autovlak pre cestu na sever, no jediný štát, ktorý podporuje autovlaky, je Fínsko.
    Chcel by som skúsiť Helsinki – Rovaniemi. Potom už len pár hodín napríklad na Soroyi alebo Nordkapp.
    Pre cestu späť by sa hodil vlak Švédskom, lenže nič som nenašiel.

Existuje niekde odkaz na spomínaný vlak?

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Na nete sa neviem dopátrať, takže odkaz nemám, na jar na trajekte do Nynashamn nám chalan pracujúci vo Švédsku tvrdil, že takýto auto vlak jazdí, preto sa tu pýtam  či o ňom niekto vie.

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Zdravím všechny příznivce Norska. Byl jsem požádán aby jsem se poptal jestli by někdo neměl zájem o práci v Norsku. Jedná se o provozní údržbu. Domy, lodě, zařízení přístavu a související techniky. Prostě práce pro šikovného člověka. Pokud by jste byli pár jste vítáni dvojnásob. Možná je sezónní smlouva nebo i trvalá mnohaletá. Ubytování a vyřízení formalit je samozřejmostí. Jedná se o oficiální smlouvu. Jednat budete přímo se zaměstnavatelem. Žádná agentura ani provize Vás nečekají. Pouze je nutné se domluvit v angličtině. Nemusíte být žádný rodilý mluvčí. Stačí aby jste pochopil co od vás budou chtít. Více info přes email. zapa64@seznam.cz Prosím pouze vážní zájemci. Zapa

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Ve Svedsku jezdi nocni vlaky s luzky, ale zadne autovlaky. Ty jezdi ve Finsku. Odkazy prikladam

https://www.snalltaget.se/en

https://www.vr.fi/en/carcarrier

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ďakujem Stipko, Janka, asi to bola kačica. Ale bola by to paráda vystúpiť z trajektu v Nynashamn prestúpiť na autovlak a odviesť sa do Narviku… snáď niekedy…Pobaltím sme šli na Lofoty dva krát, ale nejak nám to nesadlo.

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

Zdravím všechny příznivce Norska. Byl jsem požádán aby jsem se poptal jestli by někdo neměl zájem o práci v Norsku. Jedná se o provozní údržbu. Domy, lodě, zařízení přístavu a související techniky. Prostě práce pro šikovného člověka. Pokud by jste byli pár jste vítáni dvojnásob. Možná je sezónní smlouva nebo i trvalá mnohaletá. Ubytování a vyřízení formalit je samozřejmostí. Jedná se o oficiální smlouvu. Jednat budete přímo se zaměstnavatelem. Žádná agentura ani provize Vás nečekají. Pouze je nutné se domluvit v angličtině. Nemusíte být žádný rodilý mluvčí. Stačí aby jste pochopil co od vás budou chtít. Více info přes email. zapa64@seznam.cz Prosím pouze vážní zájemci. Zapa

Ahoj Zapa, před  pár dny jsem ti psal email. Dorazil?

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Boli ste niekto na výjazde spojenom s rybolovom na Špicbergoch a ste príp. ochotný sa podeliť o skúsenosti? Ďakujem.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na Islandu byla minulý týden ulovena 175cm Treska obecná. Nástraha SG Cutbait sleď https://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=cutbait

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 2 týdny uživatelem Sim.
    Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Monster treska 160cm 46kg ulovena v Sandlandu.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Neskutočné 🙂

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

No myslím že se maso nedá jíst tak změřit a pustit co vy na to

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

chytil jsem 135 cm a maso stálo za prd, není nad mladý kusy, to je jako s babama

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem radek.
    jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Chlapi měli kliku. Novinky cz sice označily Veiholmen v oblasti Lofot, dle origo zprávy to bylo na Smole. Pokud se chystáte vyrazit dál, kde je předpoklad ztráty signálu, jezděte minimálně ve dvou lodích. Motor je jen stroj a nenastartujete i kvůli nějaké maličkosti, kterou na místě neodhalíte.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-ceskym-rybarum-se-v-norsku-porouchala-lod-na-mori-stravili-20-hodin-40477082#utm_content=ribbonnews&utm_term=norsko&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(185)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...