Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Zajimavosti

Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.

Odpovědět

😀😀😀

Dnes som u nas na rybniku vytiahol 156 cm halibuta.         ......prvy april.

chci vas upozornit na uzavirku E6 mezi Steinkjer a Grong. Cesta je plně uzavřena v obou směrech od pondělí do pátku a v neděli od 18:00 do 6:00 až do konce října. Objížďka je značena.  www.namdalsavisa.no/e6-over-snasa-blir-nattestengt-i-seks-maneder-omkjoring-blir-via-namsos/s/5-121-1158523

Je to asi 80 km nad Trondheimem!!

Ahojte, dáte niekto zoznam zakazanych potravin/návnad ktore sa nesmu prevažat do Norska? (Nemyslim na alkohol). Kamarat ma vystrašil príhodou ked niekto platil pokutu 700 Euri za to ze prevazal pár kilov zemiakov a dážďovky.

Ahojte, dáte niekto zoznam zakazanych potravin/návnad ktore sa nesmu prevažat do Norska? (Nemyslim na alkohol). Kamarat ma vystrašil príhodou ked niekto platil pokutu 700 Euri za to ze prevazal pár kilov zemiakov a dážďovky.

Masa, masných výrobků, mléka a mléčných produktů je povoleno je celkově 10kg (kromě krmiva pro zvířata). Potraviny musejí pocházet pouze ze zemí EU. Stále platí zákaz dovozu brambor. Brambory lze převážet pouze na zvláštní povolení.

https://rybolovnorsko.cz/2016/04/celni-predpisy-norsko-2016/

Ahoj platil jste někdo clo za alkohol kartou z air bank?,mě to nejde.

Já jsem platil z Airbank clo 30min před překročením hranice, bez problémů. Máš povolené internetové platby? Musí to fungovat. Jestli ti to nejde kontaktuj banku.

Ahoj platil jste někdo clo za alkohol kartou z air bank?,mě to nejde.
myslim ze te to necha zaplatit dve hodiny pred predpokladanym prejezdem hranice ne driv…

Je tam kalendař v te aplikaci,tak by to melo jit platit tři dny dopředu.Zkousel jsem jinou banku a taky nic

no myslím, ze si to tam můžeš Zadat 3 dny předem, ale úhrada by měla byt max 2 hodiny před překročením hranic. Na to pozor! 

Kamarat ma vystrašil príhodou ked niekto platil pokutu 700 Euri za to ze prevazal pár kilov zemiakov a dážďovky.///

Ahoj, měl už někdo opravdu problém, že měl u sebe brambory?

Problém jsem nikdy s bramborami neměl, brambory bez povolení se nesmí dovážet .. :)

Vemu radši pytel hranolek.

Ode dneska jeste 4 dny kotvi  v Oslu nejvetsi bitevni lod na svete USS Gerald R. Ford. Vice info i video a obrazky v clanku.

www.nrk.no/norge/verdas-storste-krigsskip-har-ankra-i-oslo-1.16419622

Jen připomínám, letos stále platí limit 18 kg filetů, které si můžete vyvést z Norska.
Německý turista - rybář byl namátkou zastaven na hraničním přechodu v Narviku a měl u sebe 99 kg filet nad povolený limit.
Pokuta činí 27 000 NOK pokutu a 3 roky zákaz vstupu do Norska.
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.