Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Po celém Froyafjordu včera plavalo hejno kulohlavců a nějaký druh menších delfínů.Kulohlavci vyfukovali vodu a delfíni předváděli pěkné skoky.Byla to super podívaná.

mara45, zerp- Zaujíma ma červavosť polakov. Napíš aj v akom stave sú iné druhy rýb.

:-D:-D Operace se zdařila .....Mára žije.....:-D A jdeme na vodu......HRRRRR NA NĚ:-S

to jakabo:červavovost je větší než minulý rok.Hlavně dorši ale bohužel i polaci.Ostatní ryby nevím.

Návštěva byla ráno veselá......:-D:-D Po nočním lovu přišel Kulík v pižámku na vínečko s kolegou bez spánku 24 hodin.........:-D:-D:-D

Chytali jste polacky nebo palečky...:-D

[citace]mara45 napsal:

to jakabo:červavovost je větší než minulý rok.Hlavně dorši ale bohužel i polaci.Ostatní ryby nevím.[/citace]

To máte blbý, my máme ryby čistý. :-P:-P:-P

[citace]zerp napsal: Operace se zdařila .....Mára žije..... A jdeme na vodu......HRRRRR NA NĚ[/citace] :-D tak to chtělo pořádnou narkozu:(tulamorka) je nej:-P:-P

Došky,chceš povedať,že kým vytiahneš rybu z vody,tak červy zdrhnú?

Ale nevypadáš na fotkách tak špatne.Ale ryby majú asi lepší zrak.

Ja myslím že kdo včas zaočkuje - má celú sezónu čisté. ;-)

[citace]JAKABO napsal:

mara45, zerp- Zaujíma ma červavosť polakov. Napíš aj v akom stave sú iné druhy rýb.[/citace]

Moje poznatky z letošní červivosti ryb:

Dorch - lehce napadená játra

Polack - čistý

Keler - čistý

Mníky jsme nechytali, ale dle jater, které mi kluci dali, tak byli čistý

My ryby kucháme hned přímo na lodi po chycení, takže červy do masa se tak rychle nedostanou;-)

[citace]zerp napsal:

Oblek ICE fish.... Osvědčil se skvěle. Nepromokne , ale i v těch vedrech dýchá a člověk se nepotí !!!! Cena je bunda a kalhoty do 2.000.- !!!!!![/citace]

Pěkné oblečení kde se to za ty peníze dá koupit

[citace]zerp napsal:

Chytání večer bomba . Polaci brali skvěle. Vše 60-90 cm.

[/citace]

wow,ten je krásnej!

To VenaS: Tak nekteri polaci nejsou vytreny ani dnes a presto berou ZOOMy spolehlive. Ver je to jen o vedeni.

Kuliku předpokládám, že mě 17.6. U Hrocha předáš zkušenosti s lovem na zoomy. Své určitě řeknou Mara a Zerp. Byl bych rád, kdyby nám to příští rok ve zdraví vyšlo a byla na Hitře společně. Naše parta už má cestovní horečku. Sledujeme Vás s napětím.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!