Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
zataženo

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

žralok velký

Kim má na 99% pravdu

[citace]zerp napsal: Haloooo jsme tady.... Dneska krásný den a plno zážitků....Např. si Mára 45 uřízl kus prstu

Krve jak z VOLA....[/citace]

Ty Vláďo, já se jen divím, že k podobnému pracovnímu úrazu máry nebo losíka nedošlo už dřív. Při tvém tempu zásobování občerstvením po návratu jsou pod vlivem ještě před zahájením filetování :-D:-D:-D

:-D:-D toVENA- Ba naopak !!!!Poprvé jsem neobčerstvoval:-D a vařil.

To byla chyba :-D:-D Ty jak necháš bez dozoru tak to konec :-D:-D:-D.

Jinak dnes vítr 1-3 a + 20 st. Mažeme se.... krémem 30 na opalování.

Až se vrátíme tak zapadnem i v Chánově na sídlišti...:-D:-D:-D:-D

Přeji krásný slunečný den:-D:-D i do České rep. i s Márou a Radkem

čus ZERP.

:-S:-S:-S HEZKY V ČR ????......:-S:-S:-S

[citace]zerp napsal:

HEZKY V ČR ????......[/citace]

Netušil jsem, že si krom nádherných paruk berete i dost ošklivé masky:-D:-D:-D:-D

[citace]bulik napsal: zerp napsal:

HEZKY V ČR ????......

Netušil jsem, že si krom nádherných paruk berete i dost ošklivé masky[/citace] Tak za tuhle masku bych nedal ani zlámanou grešli!!!8-O vy se smažíte a tady klepem kosu:-D

Zdravim vsechny, ale nesel internet a tak az nyni po nocnim lovu. Vcera jsme nasli hejno polaku. privezli jsme jich 37 a to od 65 do 87 cm. Mensi jsme pousteli. Vyjeli jsme rano pred 5 hod. a v 11 hod jsme byli spatky doma. Nasli jsme je u Froy. Vecer jsem vzal novacky na nocni lov, ale bylo to slabsi, nebot cely den Froya fjordem projizdeli asi kulohlavci a delfini. Presto se mlademu Morskemu vlku povedl polak 83 cm a jeste jme ulovili nekolik mensich a nekolik bronzovych dorsu. Videli jsme kulohlavce a delfiny kolem nas proplouvat necelych 100 m. Zazitek pro ne bylo i obrovske hejno keleru a tak jsme jich privezli pul bedynky. Vsichni byly se zazitky minuleho dne a noci moc spokojeni a O TO JDE.

Potvrzuji, ze ZOOMy funguji perfektne. Jen je potreba si je osahat a naucit vest. Vedou se pomaleji a nebo se s nimi stoji na miste a more vse zaridi.

[citace]kulik napsal: Potvrzuji, ze ZOOMy funguji perfektne. Jen je potreba si je osahat a naucit vest. Vedou se pomaleji a nebo se s nimi stoji na miste a more vse zaridi.[/citace]

Jo Honzo, já vím. Opravdu jsem na ně neměl zatím ani ťuk. Ale je to možná dáno tím, že jezdíme dříve, kdy tam ještě není tolik ryb, případně polaci nejsou vytření a neberou. Je taky fakt, že když po nějaké dobe zkoušení není záběr, dáváme raději přednost osvedčeným nástrahám, o kterých víme, že na rozdíl od jiných účinkují každý rok. A že jsou ty potvory rybí náladové a vybíravé a skoro každý rok žerou něco jiného, o tom není třeba dlouze diskutovat :-D:-D:-D

Musím se připojit s chválou na ZOOMy. Opravdu to funguje, ale jak píše Kulik musí se to s nimi nejdřív člověk naučit. Někdy méně znamená více. Čím méně popotahování a cukání se ZOOMem, tím lépe. Zahodit, počkat, lehce až neznatelně popotáhnout a je tam. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Chytání večer bomba :-D:-D . Polaci brali skvěle. Vše 60-90 cm.

:-D Mára chytal chvílema i na dva pruty......:-D:-D:-D

Šel na rekord.........:-D

Oblek ICE fish.... Osvědčil se skvěle. Nepromokne , ale i v těch vedrech dýchá a člověk se nepotí !!!! Cena je bunda a kalhoty do 2.000.- !!!!!!

Včera opravdu pěkná rybařina.Hodně polaků.Zerpík mi dával pěkně na pr...Kam to hodil,tam chytil.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.