Veselé velikonoce z Malediv přeje Sim a spol.
Nevíte někdo kdy je výstava v Magdeburgu ???? Díky
Myslím,že 5-6. listopadu...jedeme tam se Zerpíkem a Zoomákem.
Odpovědět
Výstava:
http://www.mvgm.de/de/veranstaltungen-detail/messe-meeresangeltage-raubfischangeltage/
http://www.magdeburger-meeresangeltage.de/
Odpovědět
No jo, to je celej Mára, že zapomněl na tvojí maličkost. Bez tebe by jsme to nezvládli!!!
Odpovědět
To Mara tak tam hezky pozdravuj!!![]()
Jani já to myslel tak,že tam jedeme autem s klukama...Ty jsi samozřejmě součástí týmu....protože bez Tebe bychom byli v pr....
Odpovědět
Zna to nekdo??
Já mám nejlepší zkušenost s tímto produktem. Fakt to funguje. Kamrád dělá do Army - hraje si jinejma v lese na na nějaký speciální jednotky a doporučil mě to, prej mu prošlo rukama moc těchto filtrů a tenhle je úplně nejlepší.
A sezona 2016 je za náma a začínám se nudit. Jak zkrátit čas do další návštěvy Norska? Příjde mě, že rok od roku to čekní bolí víc a víc. :(
Odpovědět
Ahojte ,
je trošičku času tak jsem se chtěl zeptat jak to bylo letos u Vás s kontrolami celníků při jizdě z Finmarku na přejezdu do Švedska u oblasti Kautokenio
D
Odpovědět
V naší výpravě bez problémů, zastavil jsem na cestě tam a proclil asi 70piv. Po vyplnění papírů jsme v pohodě hranici projeli. Na zpět jsem si koupil nadlimit od Marka, ale nikdo po nás na celnici nic nechtěl. Za mě bez problémů, při dodržování jejich pravidel.
Odpovědět
Jel jsem tudy v říjnu , zastavil jsem abych proclil vybavení do chat, zaplatil jsem clo a čekal, že budu moc odjed, ale následovalo komletní vyskládání auta i přívěsu, prohlídka hasícího přístroje, jestli tam není kořalka, otevírání konzerv, kreré podezřele šplouchali, měrení obsahu alkoholu v domácí slivovici, měli jsme vše v pořádku, až na pytlík brambor, který jsme museli hodit do popelnice. V září jsem mluvil s lidmi z moravy co byli ubytovaný v Sor-Tverfjord ty platili pokutu za piva navýc a jiný češi dostali pokutu asi 1500 euro za zavařený alkohol v konzervách, celníci nejsou blbí a znají většinu tryků, tak bych všem doporučil, aby vozili to co smějí,
Odpovědět
Ahojte , díky , no není to příliš povzbudivé , v kolik hodin jezdíte přes hranice ? Nevozíme nikdy limit vždy tam je nějaké pivo navíc a ryba taky.
Odpovědět
Jezdím většinou kolem oběda, ale celníci tam jsou pořád, , to pivo se určitě vyplatí proclít, cestou zpět ty kontroly nejsou tak časté, řekl bych, že je zajímá nejvíc ten alkohol.
Odpovědět