Hasvik, NO
temperature icon 9°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Volný pokec 2016

1 4 5 6 7 8 9

Veselé velikonoce z Malediv přeje Sim a spol.

Odpovědět

Varování z Kladna

Nevíte někdo kdy je výstava v Magdeburgu ???? Díky

Nevíte někdo kdy je výstava v Magdeburgu ???? Díky

Myslím,že 5-6. listopadu...jedeme tam se Zerpíkem a Zoomákem.

Super!!! Díky!!!

To Mara

tak tam hezky pozdravuj!! ;-)

No jo, to je celej Mára, že zapomněl na tvojí maličkost. Bez tebe by jsme to nezvládli!!!

To Mara tak tam hezky pozdravuj!! 😉

Jani já to myslel tak,že tam jedeme autem s klukama...Ty jsi samozřejmě součástí týmu....protože bez Tebe bychom byli v pr....

Zna to nekdo??

Já mám nejlepší zkušenost s tímto produktem. Fakt to funguje. Kamrád dělá do Army - hraje si jinejma v lese na na nějaký speciální jednotky a doporučil mě to, prej mu prošlo rukama moc těchto filtrů a tenhle je úplně nejlepší.

A sezona 2016 je za náma a začínám se nudit. Jak zkrátit čas do další návštěvy Norska? Příjde mě, že rok od roku to čekní bolí víc a víc. :(

:D

Ahojte ,

je trošičku času tak jsem se chtěl zeptat jak to bylo letos u Vás s kontrolami celníků při jizdě z Finmarku na přejezdu do Švedska u oblasti Kautokenio

D

V naší výpravě bez problémů, zastavil jsem na cestě tam a proclil asi 70piv. Po vyplnění papírů jsme v pohodě hranici projeli. Na zpět jsem si koupil nadlimit od Marka, ale nikdo po nás na celnici nic nechtěl. Za mě bez problémů, při dodržování jejich pravidel.

Jel jsem tudy v říjnu , zastavil jsem abych proclil vybavení do chat, zaplatil jsem clo a čekal, že budu moc odjed, ale následovalo komletní vyskládání auta i přívěsu, prohlídka hasícího přístroje, jestli tam není kořalka, otevírání konzerv, kreré podezřele šplouchali, měrení obsahu alkoholu v domácí slivovici, měli jsme vše v pořádku, až na pytlík brambor, který jsme museli hodit do popelnice. V září jsem mluvil s lidmi z moravy co byli ubytovaný v Sor-Tverfjord ty platili pokutu za piva navýc a jiný češi dostali pokutu asi 1500 euro za zavařený alkohol v konzervách, celníci nejsou blbí a znají většinu tryků, tak bych všem doporučil, aby vozili to co smějí,

Ahojte , díky , no není to příliš povzbudivé , v kolik hodin jezdíte přes hranice ?  Nevozíme nikdy limit vždy tam je nějaké pivo navíc a ryba taky.

Jezdím většinou kolem oběda, ale celníci tam jsou pořád, , to pivo se určitě vyplatí proclít, cestou zpět ty kontroly nejsou tak časté, řekl bych, že je zajímá nejvíc ten alkohol.

1 4 5 6 7 8 9
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!