Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Volný pokec 2016

Veselé velikonoce z Malediv přeje Sim a spol.

Odpovědět

Mám dotaz, neví někdo, čemu říkají Němci Recker a Schleifchen?

Ahoj, poslal jsem dotaz známému z Německa, taky rybáři. Jen aby byl dostatečně rychlý, než se vzbudí paní Janka :-)

Tak odpověď máme.

"Schleifchen" je evoluční vývojové stádium mezi plazy a ještěry. Tedy fáze kdy mají končetiny, ale ne úplně vyvinuté. Třeba jako slepýš.

"schleifchen" jako sloveso se používá k popisu tichému chodu nebo pohybu. Například v souvislosti s plížícím se Indiánem.

"Recker" prý neznamená v této podobě nic.

Snad ti to pomůže ;-)

Schleifchen je maslicka, ocko ... zdrobnelina od slova Schleife

Recker Krevety .. :-)

nema to byt recken? protahnout, prodlouzit, natahnout

Nebylo by spatne, vedet souvislost. Napiste celou vetu.

Ti slepysi a pod.  jsou Schleichen

Sime:Už su skoro nachystané--Podle těch flašek jsem myslel že ses už vrátil.

Jenom zkouška.Nejdříve jsem se nemohl přihlásit a poté nejdou odeslat zprávy.Tak se zkouším nějak zorientovat.Omlouvám se jenom zkouška.jestli se tato zpráva oběví,tak ji klidně smažte.Díky Harty

Včerejší pstruhové zahájení se moc povedlo

Paní Janko posílám větu

Die Recker haben wir aus dem Rema Markt in Flekkefjord  1Kg 69 Nok. Fange die Platte besser mit Fetzen als mit Recker.

To bude o krevetách.

Waren eure einzeln mit Schleifchen verpackt?

Ty krevety jsme meli z obchodu REMA ve Flekkefjordu, kilo za 69 korun. Chytej ty platyze radeji na kousky ryb nez na krevety.

Byly ty vase zabaleny kazda jednotlive s maslickou?  (narazka na vysokou cenu)

P.S. Z mych zkusenosti - krevety jsou na platyze vynikajici navnada. Hned po pisecnych cervech ;-)

Jezdím jednou ročně s manželkou do Norska. Jak řešíte malou stranu u něžného pohlaví? Já musím vždy na nějaký ostrov, prej z lodi jí to nejde. Ne vždy je v okolí, nějaké místo, kde se dá z lodi vystoupit na pevninu.

Asi bych doporučil tuto vychytávku.

Myslím, že jsem to viděl na vlastní oči. Vše diskrétně. I v kombinéze by to šlo.

Ženy na malou

My jezdíme s několika ženami.Na lodi je oválný kýbl od primalexu, což je jistota pro všechna pohlaví a malé i velké strany.Po dobu činnosti se otočíme, kocháme přírodou, nehoupáme lodí a povzbuzujeme.

My jezdíme s několika ženami.Na lodi je oválný kýbl od primalexu, což je jistota pro všechna pohlaví a malé i velké strany.Po dobu činnosti se otočíme, kocháme přírodou, nehoupáme lodí a povzbuzujeme.

To mi něco připomnělo.

Kdo neskáče, není Čech

A nebo CZECHIA ?  Tento název se mi ani trochu nelíbí. Vždy jsme byli suveréní stát. Republika. Česká republika.  Ne Czechia.

Duke, a tady to je ten problém, o kterém jsem již 2 x psal. Lidi kliknou na daný odkaz a Vaše diskusní forum je v prd..i. Nastav tam na pevno, že se budou odkazy otevírat v nových oknech.

Duke, a tady to je ten problém, o kterém jsem již 2 x psal. Lidi kliknou na daný odkaz a Vaše diskusní forum je v prd..i. Nastav tam na pevno, že se budou odkazy otevírat v nových oknech.

Tohle je problém docela běžný i na jiných serverech, naučil jsem se používat pravou myš a příkaz otevřít v novém okně. Pokud by to zde fungovalo budu jen rád :-).

Dobrá rada na pálení čarodějnic

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!