Pro letošek se nám rozpadla partička, proto hledám touto cestou jedno volné místo s pohodářema nejraději pro oblast Nordland, Troms nebo Finnmark. Díky! josefkocmid@seznam.cz
Pro letošek se nám rozpadla partička, proto hledám touto cestou jedno volné místo s pohodářema nejraději pro oblast Nordland, Troms nebo Finnmark. Díky! josefkocmid@seznam.cz
Ahoj. Pár lidí se mě ptalo na podrobnosti. Tak abych tady nezatěžoval tak vše je na www.norskyrybolov.cz a nebo na tady na t
Odpovědět
Ahoj Oto, já mám Loppu moc rád , ale tento rok už mám plný. Bude platit tvá nabídka i pro rok 2013?:-D
Odpovědět
Pravděpodobně ano.Předběžně tam mám cca pět termínu po celé příští léto.(cerven září)A nebo??? Také mám v plánu ..........ale to je můj sen na kterém tedka usilovně a intenzivně pracuji takže nemůžu prozradit......
Odpovědět
[citace]Ota napsal:
Pravděpodobně ano.Předběžně tam mám cca pět termínu po celé příští léto.(cerven září)A nebo??? Také mám v plánu ..........ale to je můj sen na kterém tedka usilovně a intenzivně pracuji takže nemůžu prozradit...... [/citace]
kousek naznač?:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Fakt to nejde abych něco nezakřikl, ale když to vyjde budeš v šoku!!!!!!!!!!! Ale i já, smích.
Odpovědět
[citace]Ota napsal:
Fakt to nejde abych něco nezakřikl, ale když to vyjde budeš v šoku!!!!!!!!!!! Ale i já, smích.[/citace]
A dáš pak vědět?
Odpovědět
Ponukam jedno volne miesto-Soroya Hasfjord 1 .11.6-21.6.2012.Odchod 8.6.2012 z HE.Kontakt +421908344022.
Odpovědět
Ahojte ! Vypadol nám jeden kolega na Soroyu - Rikarda House v termíne 11.6. - 21.6.2012 . Odjazd 9.6. z Piešťan . Všetko zabezpečené . Bližšie informácie na +421905696488 alebo galko@mirastav.sk
Odpovědět
[citace]kejklik napsal: Zdravím. Vypadnul nám z vážných zdravotních důvodů kamarád s manželkou v termínu 8.6. - 18.6. na Lofoty, lokalita Ure. Jezdíme tam pravidelně, nejen na ryby, ale také trochu turistiky. V případě zájmu přivítáme 2 členy naší výpravy. Ubytování po dvou ve velkém rorbu se společným obývákem a kuchyní. Lodě jsou 15 m od dveří na molu. V lokalitě možné díky ostrůvkům lovit i při horším počasí.
[/citace]
Tak pořád máme ještě jedno místo s odjezdem 5.6.2012 z Liberce!
Odpovědět
Dobry den.Ponukam dve volne miesta.
Dnes nam odstupil druhy člen vypravy SOROYA 2012 -HASFJORD 1.od11.6 do21.6
Ak ma niekto zaujem-dohoda ista.
Kontakt:+421908344022 alebo havrilkop@zoznam.sk.
Odpovědět
Volné místo na Bakkan v termínu od 29.5.- 7.6.2012
tj příští neděle ze Semil možno nabrat cestou (LBC, JBC..)
Zajistíme i parkování v Semilech-garáž.
onemocněl nám kolega.
Jedná se o chatu Arild u Bena
Máme objednány dvě lodě.
Jedeme do Norska už 15x
auto Opel Vivaro 6 míst jedeme ve čtyřech + Jetbox
další info:pp@outdoordistribution.cz
zdraví
polda
Odpovědět
Volné místo na Bakkan v termínu od 29.5.- 7.6.2012
tj příští neděle ze Semil, možno nabrat cestou (LBC, JBC..)
Zajistíme i parkování v Semilech-garáž.
onemocněl nám kolega.
Jedná se o chatu Arild u Bena
Máme objednány dvě lodě.
Jedeme do Norska už 15x
auto Opel Vivaro 6 míst jedeme ve čtyřech + Jetbox
další info:pp@outdoordistribution.cz
ještě tel. 00420 602 410 702
zdraví
polda
Odpovědět
Odjíždíme 5.6.2012, v úterý ráno, z Liberce na Lofoty a máme jedno volné místo. Pobyt od 8.6. do 18.6., vše zajištěné. Nabízíme pro pohodáře za cenu dopravy! :-P
lenkvik.jiri@seznam.cz
Odpovědět
Soroya - Sleva 10 000,-Kč.
Uvolnilo se nám místo na pobyt od 20.června do 30.června na ostrově Soroya-Vaagán. Původní cena za pobyt je 30 000Kč. Nabízíme slevu, jako bonus za obsazení uvolněného místa 10 000,-Kč. Je to již zaplacená nevratná záloha. Konečná cena výpravy je 20 000,-Kč. Kamarádovi těžce onemocnělo dítě a z tohoto důvodu se s námi nemůže zúčastnit výpravy. Vše již zajištěno. Máme objednány dvě lodě. Jede se autem Ford Transit 9 míst, jedeme v šesti lidech z Bruntálu. Další info – vyřizuje Kuba Svačina, e-mail: kuba.svaca@volny.cz , ještě tel. 00420 723 021 137
zdraví
monty
8-)
Odpovědět