Uvolnila se nám jedna chatka pro 4 osoby a loď přímo na břehu moře v termínu 12.7-23.7.21. Možno zkrátit i na týdení pobyt. Cena za týdenní pobyt včetně lodi je 16000NOK. Kdyby někdo chtěl vyrazit, bližší info u mě. Telefon 776 845 524 Michal.
Uvolnila se nám jedna chatka pro 4 osoby a loď přímo na břehu moře v termínu 12.7-23.7.21. Možno zkrátit i na týdení pobyt. Cena za týdenní pobyt včetně lodi je 16000NOK. Kdyby někdo chtěl vyrazit, bližší info u mě. Telefon 776 845 524 Michal.
Michale, hod mi rezervaci na tento termín, Bakkan asi už nebude, Vingsand je druhá možnost
Odpovědět
Ok, dávám ti na tento termín 10.08. – 17.08. 24 rezervaci do středy. Mám na to už další dva zájemce.
Odpovědět
Uvolnil se volný termín v srpnu 10.08. – 17.08. 24 Zájemci kontaktujte mě +420776845524, rybolovnorsko@gmail.com
Prodáno
Odpovědět
Uvolnila se chata pro 4 osoby 1x Kaverno 22ft 100HP za 18.120,-NOK termín 26.6.-3.7.2024
Zájemci kontaktujte na níže uvedených kontaktech.
Tel. 00420 776 845 524
Bližší info rybolovnorsko@gmail.com
Odpovědět
Ahoj. Za tři týdny vyrážíme na Vingsand a mám dotaz. Která trasa je lepší? Krátký trajekt přes Trondheimfjord nebo po souši?
Díky za odpovědi
Odpovědět
Ahoj, cesta přes Trondheimfjord je rozhodně lepši a rychlejši... dřive jsme jezdili po souši, pak jsme vyzkoušeli tuto a mame jasno😉šťastnou cestu.
Odpovědět
souhlasím, podle mých znalostí tohoto regionu je výhodnější i rychlejší cesta přes trajekt
Odpovědět
Uvolnila se chata pro 4 osoby 1x Kaverno 22ft 100HP za 18.120,-NOK termín 26.6.-3.7.2024 Zájemci kontaktujte na níže uvedených kontaktech. Tel. 00420 776 845 524 Bližší info rybolovnorsko@gmail.comPRODÁNO
Odpovědět
Ahoj. Za tři týdny vyrážíme na Vingsand a mám dotaz. Která trasa je lepší? Krátký trajekt přes Trondheimfjord nebo po souši? Díky za odpovědi
Tak to počítám a měli by jste již být na místě. Tak posílej reporty, ať se mám na co těšit.
Díky a ať se daří
Odpovědět
Ahoj. Odjezd máme tuto středu. Počasí se trochu umoudřilo, tak doufám, že to tak zůstane.
Report o cestě a rybolovu samozřejmě bude 🎣🎣🎣
Odpovědět
OK, přeji šťastnou cestu, pohodové počasí, super úlovky a šťastný návrat do reality.
Odpovědět
Zdravím od moře. Včera příjezd a tropy ,dnes po obědě už klasika Norsko. Cesta naprosto v pohodě. Nikde nikdo. Po příjezdu výjezd a drift 0,0 . Ale rybu, i několik si každý chytil. Hned ráno rychle na Kyu, než začne foukat. Trochu mlha ,ale jinak hezky. Mraky malejch kelírků a mezi tím občas nějaká bedna. Poo začalo foukat a už jen sem tam něco. Voda má max. 8 stupňů a i míň. Teď má foukat, tak se uvidí, co dál
Odpovědět
Mám skoro měsíc do odjezdu a pěkně jsi mě navnadil. Krásné fotky i ryby. Přeji klidný vítr a ještě něco napiš. Hltám každou zprávu z Vingsandu. Děkuji.
Odpovědět
Jsem na tom stejně, koukej psát, posílej souřadnice, lovná místa, vyzkoušej místní obchod, poreferuj jak majitel apod.......
Odpovědět