Uvolnila se nám jedna chatka pro 4 osoby a loď přímo na břehu moře v termínu 12.7-23.7.21. Možno zkrátit i na týdení pobyt. Cena za týdenní pobyt včetně lodi je 16000NOK. Kdyby někdo chtěl vyrazit, bližší info u mě. Telefon 776 845 524 Michal.
Uvolnila se nám jedna chatka pro 4 osoby a loď přímo na břehu moře v termínu 12.7-23.7.21. Možno zkrátit i na týdení pobyt. Cena za týdenní pobyt včetně lodi je 16000NOK. Kdyby někdo chtěl vyrazit, bližší info u mě. Telefon 776 845 524 Michal.
Už blížíme na Vingsand. Doufám, že nám počasí dovolí reportovat z tohoto místa.
Odpovědět
První výjezd se povedl. Tresky a keleři brali velmi slušně. Zatím se tady seznamujeme a objevujeme. Dnes večer vyrazíme se zkušenými lovci, tak jsem zvědav. Co se povede.
Odpovědět
Vítr, déšt stále dokola. Odpo se udělao sice na chvilku hezky, čehož jsme okamžitě využili a vyjeli. Ale bylo to bohužel na maximální odliv a ryby moc aktivní nebyly. Povedlo se za 6h jen 5 polaků, tak jsme se celý zmáčení vrátili zpět do přístavu. Večer jsme si zpravili chuť čerstvými jakodami.
Odpovědět
To není špatný si dávat v Norsku čerstvé jahody. Člověk by řekl, že bude grilovaná treska a ony málem jahodové knedlíky. Snad se počasí brzy umoudří a začne pro vás pěkná rybačka na moři.
Odpovědět
jak je to v této oblasti s houbami ? moc lesů tam není a kozáky nebrat u silnice
Odpovědět
ahoj Sim treska ako zo Soroya akurat ti vidno palec nabuduce schovaj
Odpovědět
ahoj Sim treska ako zo Soroya akurat ti vidno palec nabuduce schovaj inac prajem velke ryby a aj halibut nech sa podari a hlavne dobre pocasie a bude vsetko
Odpovědět
Včera 6 a 7 vítr, ale nachytalo se. Nebyl to ten norský požitek, kdy se člověk kochá okolními horami, ale spíš listopadový rybolov.
Odpovědět
Hub je tu v sezóně určitě dost. Rostou po celém pobřeží až za polární kruh, kde už žádné lesy nejsou. Stačí jim pár břízek a trochu vřesu. Sbíral jsem je i na Soroya, kde už žádné stromy nejsou.
Odpovědět
Ráďo tak to teda nevím, jo kozáků všude plno, ale praváky nevím, jestli tu jsou.
Odpovědět
Ahoj na Bessakeru coz je nejakych 20 km pravaci rostou, vetsinou najdes kozaky, kremenace, klouzky ale kdyz tam roste najaky smrcek tak pod nim byva i pravak ale je jich min a mam zkusenost ze rostou az tak v puli srpna.
Odpovědět
Včera asi nejlepší rybolov tohoto pobytu. Počasí nic moc, celý den mlha,ale vítr je 1 a 0 celý den. Což nám umožnilo vyjet na šelf. Na podmořských horách jsme lovili na přívlač v 60m všechny druhy ryb. Tresky kousaly neskutečně a za 5h jsme měli 2 bedny ryb. Nej keler 97 a nej Polak 81. Kluci na vedlejší lodi chytili už prvních 6 makrel. Už to začíná. Teď dáme oběd a startujeme na poslední lov. Konečně svítí sluníčko a člověk může vnímat tu nádheru kolem sebe.
Odpovědět