Uvolnila se nám jedna chatka pro 4 osoby a loď přímo na břehu moře v termínu 12.7-23.7.21. Možno zkrátit i na týdení pobyt. Cena za týdenní pobyt včetně lodi je 16000NOK. Kdyby někdo chtěl vyrazit, bližší info u mě. Telefon 776 845 524 Michal.
Uvolnila se nám jedna chatka pro 4 osoby a loď přímo na břehu moře v termínu 12.7-23.7.21. Možno zkrátit i na týdení pobyt. Cena za týdenní pobyt včetně lodi je 16000NOK. Kdyby někdo chtěl vyrazit, bližší info u mě. Telefon 776 845 524 Michal.
Ahoj, jedu tam po Frantovi, od 10. do 20.7. tak Ti taky podám info. Ale připomeň se (pošli kontakt přes SZ)...
Ruda
Odpovědět
mám obavu, že Vingsand mi bude letos zapovězen, musím s manželkou do nemocnice do Brna ( 200 km) a je to v termínu mého nástupu na Vingsand. Takže pro klid v rodině zvolím pozdější termín, ale už ne ve Vingsandu ( mají plno), ale vedle v Seter Brygge
Odpovědět
Zdravím příznivce nejen Vingsandu. Byli jsme tam (letecky) v termínu 23.-29.6.2023. Počasí klasická všehochuť, první a poslední den lilo, zbytek v pohodě, z toho dva dny kolem 30°C. Posádka byla lehce netradiční, kromě mě manželka a dcera s přítelem. Takže jsem mohl na 10-12 hodinové lovy zapomenout a jezdilo se tak na max 4 hodiny :-). I pokus dostat je na šelf se setkal s rozhodným odporem :-). Takže jsme rybařili v podstatě jen na dohled od kempu :-). Ale i to se ukázalo jako naprosto dostačující na to, aby zbytek posádky poznal zač je toho loket při soubojích s polaky a obecňačkami klasické velikosti 60-90 cm, občasnou zbloudilou makrelou, jednoskvrnkou nebo menším kelerem. O úlovek se z 80% postarala ženská část posádky, mužská část fungovala spíš jako instruktoři, měniči nástrah, vytahovači úlovků na loď a převozníci. I přes toto všechno jsme měli nachytáno po dvou dnech a zbytek lovu byl v režii C&R. Nechytli jsme žádný rozměrově významný úlovek, max byli myslím dva polaci kolem 90cm, žádný halibut. Část pobytu jsme věnovali turistice a procházkám po okolí a sledování půlnočního slunce. Ale už se blíží moje druhá návštěva Vingsandu na konci srpna, kdy to bude o poznání intenzivnější.
Odpovědět
Klient z Vingsandu píše: Tento černý král se nemusel předpažovat před objektivem... 121cm, a 16,8kg svalů určených k zabíjení všeho okolo... report z Vingsandu než odjedu dál na sever... Westin W3 & Penn Atlantis 5000 a 15min maximálního souboje. Reportáž i videa přidám následně.
Odpovědět
Tresky jsou teď vyjeté na 30m lavicích směrem na Kya. Tato velikost je nejlepší kvalita na jídlo - bio maso. Všechny vás zdraví majitel Tommy, který si mínulý týden udělal výlet na větší lodi za halibutem a byl úspěšný. Na příští sezónu pro vás připravujeme velké překvapení, které ještě zvýší kvalitu poskytovaných služeb.
Odpovědět
Ahoj Michale, díky za info. V neděli letíme, takže doufám, že ty tresky potvrdím :-).
Odpovědět
Franto, váš příjezd chtěla vědět maželka Tommyho, která pro vás bude chystat a předávat chaty. Přeji pohodový let a ozvi se, jak jde rybolov. Ty tresky byly chytány na lavicích šikmo doprava za Kya.
Odpovědět
Na příští roka máme Aukan, ale Vingsand se nám moc líbí. Je nás 12 lidí, asi bysme chtěli 2x chatu po 6 lidech v červnu 2025. Má smysl rezervovat na 2025? Nechceme to propásnout.
Odpovědět
Sezóna 2024 je z 90% vyprodaná, tam bys určitě nesehnal chaty pro 12 lidí. Booking na 2025 jedeme naplno. Výhodou je, že si včasnou rezervací zajistíš ceny roku 2023, protože v 2025 to bude určitě o pár procent dražší. Jaký měsíc byd chtěl jet?
Odpovědět
Uvolnil se jeden termín na totálně vyprodaném Vingsandu 10.5.-20.5.24 chata č.4 pro 4 osoby 1x loď 22ft 100HP Garmin navigace. Zájemci kontaktujte mě +420776845524, rybolovnorsko@gmail.com
Děkuji.
Prodáno.
Odpovědět
Uvolnil se volný termín v srpnu 10.08. - 17.08. 24
Zájemci kontaktujte mě +420776845524, rybolovnorsko@gmail.com
Odpovědět