Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › VIKNA – chata BOGEN 2016
- Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pe_Hla a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#277382 20.3.2017 v 12:00
Ahoj všem kteří letos míří na Viknu. My tam sice vyrážíme až zač. června, ale začínáme připravovat cestu a tak by mne zajímalo jaké trasy se Vám osvědčily. My jsme vyzkoušeli snad už všechny varianty jak přes moře (Sassnitz-Trelleborg, Hirtshals-Langesund,Frederikshavn-Oslo, suché Dánsko) a dál po E6 – kromě cesty přes Švédsko. Tu bychom chtěli vyzkoušet letos takže zvažujeme trajekt do Trelleborgu, most Kodaň-Malmo, trajekt Helsingor-Helsinborg. Podělte se o své zkušenosti kudy jezdíte Vy?!
Jezdíme na pohodu – střídáme se 2 řidiči. V loni nám trasa Nový Bor – Frederikshaven – trajekt 8 hodin – Oslo – po E6 a na konci po 776 a trajekt Geisnes-Hofles cca 30 min – Lovoen Gard trvala cca 33 hodin. Výhodou bylo, že jsme za 30E měli 4lůžkovou kajutu a v klidu mohli +- 6 hod. spinkat 🙂
Kousek z té cesty přes Švédsko (z Mory do Norska) jsem jel před cca 8 lety ale už si ji moc nepamatuju takže uvítám všechny zkušenosti. Díky Honza
#289367 11.10.2017 v 9:51Ahoj,
tak jaký byl letos lov na této oblasti? Byl někdo na místě Bogen chata p.Bohunek? My tam jedeme příští rok tak bych potřeboval nějaké info.
Díky
#289387 12.10.2017 v 9:45Ahoj, jezdíme do švédska už víc jak 10 let a trasy do Trelleborgu i most Kodaň – Malmo máme projeté několikrát. Vždy se rozhodujeme podle toho, jak nám to vychází časově. V kolik máme dojezd na místo určení a to jezdíme hooodně na sever švédska. Každopádně obě trasy jsou v pohodě a nikdy jsme neměli žádné větší problémy. Cesta na sever švédska absolutně v pořádku bez komplikací, jen si užíváš tu nádhernou krajinu. 🙂
#290918 12.12.2017 v 7:34Zdravím, záleží kdy jedete. My jezdíme přelom května a června, na přívlač bývá už dost polaků, treska jak který rok. Ubytování super, o wifi si majiteli musíš říct, je pod heslem. Dobrá místa pro chytání ti vyznačí na mapě, nejlepší lov míváme brzo ráno nebo v noci.
#297856 30.6.2018 v 11:23ubytování v Bogen je pěkné, vyborné lokality na polaky. jediné co je špatně je že motory na lodích jsou uškrcené a netočej vic jak 3600, to znamená že lod nejede vic jak 14km, a to je dost opruz při přejiždeni a hledání ryb. navic mi to přijde jako trochu podvod na lidi. při vyběru kam pojedu do Norska na ryby mě nejvic zajimaji dve veci, lokalita blízkost volného moře a lode s motory, a jestliže si objednam 50 motor tak očekavám že tak bude jezdit. tohle vymyslí jenom čech, u nora se mi nikdy nestalo aby motory byli omezený.
#349800 8.6.2023 v 10:48Zdravím, jezdíte ještě na ryby do Bogenu? Letos se tam poprvé chystáme tak sháníme nějaké info kde lovit.
Děkuji za odpověď
#349812 8.6.2023 v 15:39Do jakého Bogenu jedeš? Pokud vím, tak Bogeny jsou dva?
#349844 9.6.2023 v 13:13Jedeme tady http://www.holidainnorway.cz přes pana Bohůnka. Jedeme tam poprvé. Dříve jsem byl asi 5 krát v Norsku Aure a okolo Floro. Hlavně chytáme na vláčku. Cílová ryba treska polak. Až nachytáme limit určitě chceme zkusit nějakého halíka. Chtěl bych nějaké místečka na polaky a pak i nějaký typ na halíky. Vím, že každé místo je úspěšné někdy jindy. Ale třeba, kde jste měli úspěchy vy. Díky moc za pomoc
#350093 20.6.2023 v 11:37Můžete mi zaslat nějaký kontakt mimo tento chat. Děkuji
#350209 25.6.2023 v 11:49U pana Bohůnka jsme byly myslím 2x nebo 3x cca 10-12let zpět už si to přesně nepomatuji. Jako nebylo to špatné , ale pedantství majitele bylo někdy až otravné , v té době ještě měli 2takt motory tak to žralo jako prokoplé .zde máš video co jsem natočil a co vás bude pravděpodobně čekat každý den při jízdě ven z fjordu ať tím směrem či druhým . V případě dalších info klidně piš : p.hlasek@seznam.cz zde video :(504) BOGEN VIKNA – YouTube
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › VIKNA – chata BOGEN 2016