Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu VIKNA – chata BOGEN 2016

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pe_Hla a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 76. až 85. (celkem z 85)
  • Autor
    jak
    Účastník
    (72 odpovědí)

Ahoj všem kteří letos míří na Viknu.  My tam sice vyrážíme až zač. června, ale začínáme připravovat cestu a tak by mne zajímalo jaké trasy se Vám osvědčily. My jsme vyzkoušeli snad už všechny varianty jak přes moře (Sassnitz-Trelleborg, Hirtshals-Langesund,Frederikshavn-Oslo, suché Dánsko) a dál po E6 – kromě cesty přes Švédsko. Tu bychom chtěli vyzkoušet letos takže zvažujeme trajekt do Trelleborgu, most Kodaň-Malmo, trajekt Helsingor-Helsinborg. Podělte se o  své zkušenosti kudy jezdíte Vy?!

Jezdíme na pohodu –   střídáme se 2 řidiči. V loni nám trasa Nový Bor – Frederikshaven – trajekt 8 hodin –  Oslo – po E6 a na konci po 776 a trajekt Geisnes-Hofles cca 30 min – Lovoen Gard trvala cca 33 hodin. Výhodou bylo, že jsme za 30E měli 4lůžkovou kajutu a v klidu mohli +- 6 hod. spinkat 🙂

Kousek z té cesty přes Švédsko (z Mory do Norska) jsem jel před cca 8 lety ale už si ji moc nepamatuju takže uvítám všechny zkušenosti. Díky Honza

KUL
    Účastník
    (30 odpovědí)

Ahoj,

tak jaký byl letos lov na této oblasti? Byl někdo na místě Bogen chata p.Bohunek? My tam jedeme příští rok tak bych potřeboval nějaké info.

Díky

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

Ahoj, jezdíme do švédska už víc jak 10 let a trasy  do Trelleborgu i most Kodaň – Malmo máme projeté několikrát. Vždy se rozhodujeme podle toho, jak nám to vychází časově. V kolik máme dojezd na místo určení a to jezdíme hooodně na sever švédska. Každopádně obě trasy jsou v pohodě a nikdy jsme neměli žádné větší problémy. Cesta na sever švédska absolutně v pořádku bez komplikací, jen si užíváš tu nádhernou krajinu. 🙂

Janovarka
    Účastník
    (2 odpovědí)

Zdravím, záleží kdy jedete. My jezdíme přelom května a června, na přívlač bývá už dost polaků, treska jak který rok. Ubytování super, o wifi si majiteli musíš říct, je pod heslem.  Dobrá místa pro chytání ti vyznačí na mapě, nejlepší lov míváme brzo ráno nebo v noci.

tomass
    Účastník
    (16 odpovědí)

ubytování v Bogen je pěkné, vyborné lokality na polaky. jediné co je špatně je že motory na lodích jsou uškrcené a netočej vic jak 3600, to znamená že lod nejede vic jak 14km, a to je dost opruz při přejiždeni a hledání ryb. navic mi to přijde jako trochu podvod na lidi. při vyběru kam pojedu do Norska na ryby mě nejvic zajimaji dve veci, lokalita blízkost volného moře a lode s motory, a jestliže si objednam 50 motor tak očekavám že tak bude jezdit. tohle vymyslí jenom čech, u nora se mi nikdy nestalo aby motory byli omezený.

Jenda87
    Účastník
    (4 odpovědí)

Zdravím, jezdíte ještě na ryby do Bogenu? Letos se tam poprvé chystáme tak sháníme nějaké info kde lovit.

Děkuji za odpověď

blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Do jakého Bogenu jedeš? Pokud vím, tak Bogeny jsou dva?

Jenda87
    Účastník
    (4 odpovědí)

Jedeme tady http://www.holidainnorway.cz přes pana Bohůnka. Jedeme tam poprvé. Dříve jsem byl asi 5 krát v Norsku Aure a okolo Floro. Hlavně chytáme na vláčku. Cílová ryba treska polak. Až nachytáme limit určitě chceme zkusit nějakého halíka.  Chtěl bych nějaké místečka na polaky a pak i nějaký typ na halíky. Vím, že každé místo je úspěšné někdy jindy. Ale třeba, kde jste měli úspěchy vy. Díky moc za pomoc

Jenda87
    Účastník
    (4 odpovědí)

Můžete mi zaslat nějaký kontakt mimo tento chat. Děkuji

Pe_Hla
    Účastník
    (1 odpovědí)

U pana Bohůnka jsme byly myslím 2x nebo  3x  cca 10-12let zpět už si to přesně nepomatuji.  Jako nebylo to špatné , ale pedantství majitele bylo někdy až otravné , v té době ještě měli 2takt motory tak to žralo jako prokoplé .zde máš video co jsem natočil a co vás bude pravděpodobně čekat každý den při jízdě ven z fjordu ať tím směrem či druhým . V případě dalších info klidně piš : p.hlasek@seznam.cz      zde video :(504) BOGEN VIKNA – YouTube

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 76. až 85. (celkem z 85)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu VIKNA – chata BOGEN 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...