Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu VIKNA – chata BOGEN 2016

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pe_Hla a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 85)
  • Autor
    tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

Ahoj, jak koukám, zřejmě nikdo v okolí není, že není žádný příspěvek. Jede někdo dřív než naše parta(25.6)?Zajímalo by nás pár čerstvých info i k cestě. Díky Honza

trol
    Účastník
    (4 odpovědí)

ahoj my vyrazime tento ctvrtek na andviku tak informovat.

trol
    Účastník
    (4 odpovědí)

vypadlo mi slovo budu informovat

tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

Tak šťastnou a bezproblémovou cestu, my vyrážíme týden po Vás.

trol
    Účastník
    (4 odpovědí)

a taky na andviku Nebo v okoli?my jedeme na chatu na plovoucim mole

tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

tak to vás tam budeme střídat nástup 25.6 Máme tu samou chatu, hlavně nám to tam nevychytejte, jinak přeji pěkný pobyt a hodně pěkných úlovků. Doufám, že nás zasvětíte do okolí, budeme tam poprvé

tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

Tak se nám to přiblížilo, v pátek ráno vyrážíme. Škoda jen, že  naši předchůdci nedali žádnou zprávu. Zřejmě nefunguje na Andvice wifi.

tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

Ahoj, tak jsem se konečně po návratu dostal k napsání pár řádek o lokalitě, jak jsem jí poznal.Prostředí na Andvice je pěkné, slušné ubytování s pár nástrahama- první je , že přes WC a sprchu se jde do pokoje, takže kdo tam bydlí(u nás manželský pár) prochází přes toto místo, které se občas muselo jen proběhnout a pak existující nefunkční wifi. Dále mne překvapil příjezd. Zatím všude nás někdo čekal, předal lodě atd. Zde jsme bohužel nikoho neviděli ani během pobytu dokud se nám nerozbila GPS. Tak jsme poznali jeho syna. Ale to nevadí, příště už budeme vědět. Jinak vše fungovalo v pořádku. Pohybovali jsme se nejvíce v okolí Metarenu a stačilo to. Ryby se nejvíce pohybovaly v rozmezí 80-90cm. Každý den padli nějaké metrovky. Nejvíce se nachytalo obecňaček a polaků. všudypřítomní keleři dosahovaly jen salátových velikostí. Je pravda,že z desetidenního pobytu jsme pilkrovali jen asi 3-4 hodiny za pobyt. Vláčení nástrah ZOOM nás naplňovalo. Přesto se i tak nějací keleři chytli, nej 118 cm. Halibut se chytil v naší partě pouze jeden a to asi také tím, že jsme se halibutím místům nevěnovali. spíše jsme se pohybovali v okolí chaluh. Švédi, kteří přijeli na poslední naše dva dny, přivezli každý den jednoho ve váze okolo 20-25kg. Pěkné, ale jiných ryb mnoho neměli. Za mne lokalita super, po odstranění nějakých nedostatků. Jinak mohu doporučit, ale takový servis jako jsem zažíval na Bakkanu se těžko hledá a to tam ještě nebyl Dedo 145.Norsku Nááázdar

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

Ahoj, je teď někdo na Vikně? Vypadá to, že od července tam nikdo nebyl 🙁 Jedeme začátkem září na Lovoen Gard, tak by se nějaké info hodilo. Díky.

Heiko
    Účastník
    (7 odpovědí)

Ahoj, je teď někdo na Vikně? Vypadá to, že od července tam nikdo nebyl :-( Jedeme začátkem září na Lovoen Gard, tak by se nějaké info hodilo. Díky.

Tak to se tam docela dost mozna potkame. Meli by sme tam pobyvat do 1. nebo 2. 9.

Podarilo se ti nekde sehnat nejake info?

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

Aktuální info zatím nemám. My tam budeme od soboty 3.9. Budete taky na Lovoen Gard?

Heiko
    Účastník
    (7 odpovědí)

ano, na http://lovoengard.net/ Tak to nas budete stridat 🙂

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

Tak to se potkáme někde na cestě:-). Doufám, že dáš aspoň info z místa a že nám tam něco necháte. Já jsem tam byl loni v červnu.

Heiko
    Účastník
    (7 odpovědí)

ja jedu poprve na more. Takze sem docela napnuty, ale jedu se zkusenyma morskyma vydrama, tak snad neco pochytame. Pokud bude internet a dostatek sil tak urcite poslu nejake info 🙂

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

Internet je tam v pohodě, akorát v tom červnu jsem neměl už sílu psát. Letos to snad napravím. Pošlu ti sz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 85)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu VIKNA – chata BOGEN 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...