Ahoj, tak jsem se konečně po návratu dostal k napsání pár řádek o lokalitě, jak jsem jí poznal.Prostředí na Andvice je pěkné, slušné ubytování s pár nástrahama- první je , že přes WC a sprchu se jde do pokoje, takže kdo tam bydlí(u nás manželský pár) prochází přes toto místo, které se občas muselo jen proběhnout a pak existující nefunkční wifi. Dále mne překvapil příjezd. Zatím všude nás někdo čekal, předal lodě atd. Zde jsme bohužel nikoho neviděli ani během pobytu dokud se nám nerozbila GPS. Tak jsme poznali jeho syna. Ale to nevadí, příště už budeme vědět. Jinak vše fungovalo v pořádku. Pohybovali jsme se nejvíce v okolí Metarenu a stačilo to. Ryby se nejvíce pohybovaly v rozmezí 80-90cm. Každý den padli nějaké metrovky. Nejvíce se nachytalo obecňaček a polaků. všudypřítomní keleři dosahovaly jen salátových velikostí. Je pravda,že z desetidenního pobytu jsme pilkrovali jen asi 3-4 hodiny za pobyt. Vláčení nástrah ZOOM nás naplňovalo. Přesto se i tak nějací keleři chytli, nej 118 cm. Halibut se chytil v naší partě pouze jeden a to asi také tím, že jsme se halibutím místům nevěnovali. spíše jsme se pohybovali v okolí chaluh. Švédi, kteří přijeli na poslední naše dva dny, přivezli každý den jednoho ve váze okolo 20-25kg. Pěkné, ale jiných ryb mnoho neměli. Za mne lokalita super, po odstranění nějakých nedostatků. Jinak mohu doporučit, ale takový servis jako jsem zažíval na Bakkanu se těžko hledá a to tam ještě nebyl Dedo 145.Norsku Nááázdar