Hasvik, NO
temperature icon 8°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
polojasno

Veiholmen 2019

Zdar :-)

Tak jedeme nanovo :-)

Odpovědět

To bylo jen takové rejpnutí. Těším se na příští rok, už mám 100% zaplacenu froyu, svellingen...

Dneska jsem je usmahnul a ta chuť....no kdo ochutnal norskou makrelu tak taková nebude chutnat.Petru zdar 😃

Pravdu máš. Za mne je filet z makrely to najlepší. Samozřejmě z čerstvé, co si ji člověk chytí sám 😉🎣

Dneska jsem je usmahnul a ta chuť….no kdo ochutnal norskou makrelu tak taková nebude chutnat.Petru zdar 😃

Tak Zdendo urcitěěěě 😅😅

Ahoj kamarádi,

když vyjde počasí, chceme ještě začátkem prosince vyrazit minimálně na týden na Veiholmen. Hned po rybářské akci na výstavišti v Českých Budějovicích od 29.11. do 1.12.

Potřebujeme jěště doladit pár lodí a trochu zachytat. Myslím, že nějaké místo v dodávce jěště bude. Orientační cena 8 tis.kč

Pořád máme na vodě 4 lodě, tak jste vítáni. Info na mém telefonu.608327287

Foto, malá vzpomínka na letošní rok.

Tak ve Švédsku začne za měsíc platit zákon, že sex bez vyslovného souhlasu je znásilnění. Nejlépe by měl mít muž k sexu písemný souhlas a pokud je ústní, doporučuje se, aby měl svědky, jinak je ústní souhlas lehce zpochybnitelný. Takže už švédové tisknou předtištěné formuláře do zásoby 😅

To je pravda nebo je to žert? Ten zákon?

Hlavně bacha na GDPR. Musíš to povolení mít pod zámkem a při skartaci musíš sepsat skartační protokol. :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.