Zdar :-)
Tak jedeme nanovo :-)
To bylo jen takové rejpnutí. Těším se na příští rok, už mám 100% zaplacenu froyu, svellingen...
Odpovědět
Dneska jsem je usmahnul a ta chuť....no kdo ochutnal norskou makrelu tak taková nebude chutnat.Petru zdar 😃
Odpovědět
Pravdu máš. Za mne je filet z makrely to najlepší. Samozřejmě z čerstvé, co si ji člověk chytí sám 😉🎣
Odpovědět
Dneska jsem je usmahnul a ta chuť….no kdo ochutnal norskou makrelu tak taková nebude chutnat.Petru zdar
Tak Zdendo urcitěěěě 😅😅
Odpovědět
Ahoj kamarádi,
když vyjde počasí, chceme ještě začátkem prosince vyrazit minimálně na týden na Veiholmen. Hned po rybářské akci na výstavišti v Českých Budějovicích od 29.11. do 1.12.
Potřebujeme jěště doladit pár lodí a trochu zachytat. Myslím, že nějaké místo v dodávce jěště bude. Orientační cena 8 tis.kč
Pořád máme na vodě 4 lodě, tak jste vítáni. Info na mém telefonu.608327287
Foto, malá vzpomínka na letošní rok.
Odpovědět
Tak ve Švédsku začne za měsíc platit zákon, že sex bez vyslovného souhlasu je znásilnění. Nejlépe by měl mít muž k sexu písemný souhlas a pokud je ústní, doporučuje se, aby měl svědky, jinak je ústní souhlas lehce zpochybnitelný. Takže už švédové tisknou předtištěné formuláře do zásoby 😅
Odpovědět
Hlavně bacha na GDPR. Musíš to povolení mít pod zámkem a při skartaci musíš sepsat skartační protokol. :-)
Odpovědět