Hasvik, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Veiholmen 2019

Zdar :-)

Tak jedeme nanovo :-)

Odpovědět

Ahoj Martine,

díky za krásný fotky a budu doufat, že se sejdeme ještě na podzim...

10 .srpna nastup uz se nemuzu dockat jak je to polakama a makrelama

Nám už se to taky blíží , nástup 3 srpna. Informací  z Veiholmenu není  moc, ale nějak se sťím popereme.  Dnes proběhla příprava na suchu, tak uvidíme jak to bude na vodě. Jen aby to počasí vyšlo a holky nemuseli první den krmit kachny. No i to je zážitek.

Ahoj Harty, trošku tě namlsám. Včera jsem dostal fotečku od Bernyho z Veiholmenu... 97 cm to už je krásná rybka.

No paráda 😃 a na co a kde to nenapsal?  Když už tam Berny je a nepodává  info. , tak doufám že zařídí počasí na příští týden 😎

Harty ty jsi nějak zvědavý, bylo to na moři:-) Nejdřív vzal tvoje pilkry  naházel je všechny do vody jako krmení a pak vzal můj pilkr  a než to dopadlo na hladinu tak po něm ten polak vyskočil.  Počasí máš zařízený úměrně k tvému věku, to znamená den na moři den na lůžku. Nezapomeň, že tam budeš mít také ženu  a je třeba se jí trošku věnovat když doma v Čr na ní nemáš čas a furt si hraješ s olovem.  Ahoj tvůj kamarád Piva:-)

Hele Pivíčko  jestli chceš vidět pořádnou rybu, tak pojeď s náma . Ono totiž my jedeme na ryby a ne na čudlíky😛. Máš ještě šanci ,Hombre tě může hodit do kufru- tam tebe nikdo nenajde🐟. Když tak řekneme ,že jsi nástraha .

Jo a já pořád říkám ,že tví pilkříky jsou nejlepší. Pravděpodobně ho tím  tvím pilkrem někde na mělčině umlátil😋

Drahý kamaráde Harty,  být v kufru pro mě není nic nového jelikož já mám v kufru najeto víc km než ty za volantem a mohu ti to jen doporučit.  Jinak jak znám Bernyho tak nahodil z postele k molu na těžko.

Tak za sedm hodin odjíždíme z domova směr Praha a pak směr Veiholmen . Snad máme všechno a nic nás nepřekvapí .

Tak jsme se nalozili do 3 aut a vyrazili smer Veiholmen. V parte mimo jine Harty, Slavo, Hombre, Terezka, Monika a spousta dětí..

Péťo přeji pohotovou cestu a ať se daří hlavně dětem...

Už se těším na zprávy a fotky z této parádní akce!

Cesta zatím v pohodě..

Ahoj, sleduji vás:-) jedete super parta ve které mám mnoho kamarádů. Pozdravuji ukecaného Hartyho:-) Slava,Terku, Davida a všechny ostatní.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.