Zdar :-)
Tak jedeme nanovo :-)
Ahoj Martine,
díky za krásný fotky a budu doufat, že se sejdeme ještě na podzim...
Odpovědět
10 .srpna nastup uz se nemuzu dockat jak je to polakama a makrelama
Odpovědět
Nám už se to taky blíží , nástup 3 srpna. Informací z Veiholmenu není moc, ale nějak se sťím popereme. Dnes proběhla příprava na suchu, tak uvidíme jak to bude na vodě. Jen aby to počasí vyšlo a holky nemuseli první den krmit kachny. No i to je zážitek.
Odpovědět
Ahoj Harty, trošku tě namlsám. Včera jsem dostal fotečku od Bernyho z Veiholmenu... 97 cm to už je krásná rybka.
Odpovědět
No paráda 😃 a na co a kde to nenapsal? Když už tam Berny je a nepodává info. , tak doufám že zařídí počasí na příští týden 😎
Odpovědět
Harty ty jsi nějak zvědavý, bylo to na moři:-) Nejdřív vzal tvoje pilkry naházel je všechny do vody jako krmení a pak vzal můj pilkr a než to dopadlo na hladinu tak po něm ten polak vyskočil. Počasí máš zařízený úměrně k tvému věku, to znamená den na moři den na lůžku. Nezapomeň, že tam budeš mít také ženu a je třeba se jí trošku věnovat když doma v Čr na ní nemáš čas a furt si hraješ s olovem. Ahoj tvůj kamarád Piva:-)
Odpovědět
Hele Pivíčko jestli chceš vidět pořádnou rybu, tak pojeď s náma . Ono totiž my jedeme na ryby a ne na čudlíky😛. Máš ještě šanci ,Hombre tě může hodit do kufru- tam tebe nikdo nenajde🐟. Když tak řekneme ,že jsi nástraha .
Odpovědět
Jo a já pořád říkám ,že tví pilkříky jsou nejlepší. Pravděpodobně ho tím tvím pilkrem někde na mělčině umlátil😋
Odpovědět
Drahý kamaráde Harty, být v kufru pro mě není nic nového jelikož já mám v kufru najeto víc km než ty za volantem a mohu ti to jen doporučit. Jinak jak znám Bernyho tak nahodil z postele k molu na těžko.
Odpovědět
Tak za sedm hodin odjíždíme z domova směr Praha a pak směr Veiholmen . Snad máme všechno a nic nás nepřekvapí .
Odpovědět
Tak jsme se nalozili do 3 aut a vyrazili smer Veiholmen. V parte mimo jine Harty, Slavo, Hombre, Terezka, Monika a spousta dětí..
Odpovědět
Ahoj, sleduji vás:-) jedete super parta ve které mám mnoho kamarádů. Pozdravuji ukecaného Hartyho:-) Slava,Terku, Davida a všechny ostatní.
Odpovědět