Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)
Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)
Zdar všem :-)
Na Veiholmenu se pilně pracuje a tak nezbývá moc času na reporty. To ale neznamená že, se u nás nic neděje.. :-) Kluci chytají jako o život, tak pridávám aspoň pár fotek. Snad brzy dodáme další...
Odpovědět
No konečně. Díky Davide za report. Jak koukám,tak zatím převládá polak. Co obecný ty už tam nejsou nebo ještě nejsou?
Odpovědět
Koukám jaky kousky tam čapete, pěkný, mooc pěkný..... víc reportů by to ale chtělo, polepšit :)
Odpovědět
Info z Veiholmenu. Voda se začíná oteplovat. Včera vytaženo 10 ks obecných nad metr. Uloveno na 40-60 metrech pod kelerama.
Odpovědět
Je to paráda, obecný pod kelerama ve 30 až 60 metrech. Musí se ale vědět kam a jak, není to, že byste jich chytili 10 za hodinu. Do toho keleři až do 80 cm.
Odpovědět
Pája s Pepou jim pěkně dávají na frak, doufám kluci, že dáte dohromady zase videjko (minulé bylo fakt moc povedené). Hodně pěkně letos, klobouček!
Odpovědět
Tak ještě osmnáct dní a jsme na Veiholmenu. Je to poprvé co na jaře jedeme tak pozdě, ale podle zpráv jsme asi o nic nepřišli, protože voda byla dost studená. Snad budeme mít letos lepší počasí než vloni, to bylo mimochodem nejhorší co do Norska jezdíme. Kromě navijáku- kterej je na cestě a gum. kopyt mám snad vše. Co mám zkušenost z loňska, tak o ryby na Veiholmenu strach mít nemusíme- jen to počasí. Ale to Piva zařídí,- tedy říkal to. Už se těšíme na kluky Jihočeský a na pořádný polaky.
Odpovědět
Hola hola Veiholmen srdcaře už volá. Harty nebuj vše je zajištěné a udělal jsem ti i pár pilkrů aby jsi konečně překonal 110cm polaka. Doufám,že pak nenapíšeš že to bylo na tvůj pilkr🇳🇴🇨🇿😁
Odpovědět
Ahoj. Tak ve středu zase vyrážíme. S rybama je to prý super. Nemusí se už ani jezdit k vlně. Dají se nachytat u Sordgrune a Nordgrune. Jak do počtu, tak do velikosti, je to chytání snů. Hlavně keleři, polaci a obecňačky. Metrovek spousty. Fotky dodám.
Odpovědět
A kdo se těší na středu, no přeci jááááá:-) snad nám bude počasí přát a užijeme si spoustu legrace.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...