Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)
Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)
Včera jsme s Bernym vyjeli na chvíli na vláčku. Porazila jsem jej 7:2 a tak teď vyrážíme na vlnu a sázíme se o 3l zmrzliny! Držte mi palce :D
A díky Pavlu Hodovi za super rybičku od Daiwy, jede krásně! Jinak klasika Zoom a medovky :) nezklamou!
Odpovědět
Terko dobře Ty, já bych se s Tebou nevsadil, mě bys přechytala i poslepu a bez brýlí. Držím palce.🎣🎣🎣
Odpovědět
Kliknis, to není pravda, ale dnes to opět vyšlo a zmrzlinka bude!!! Sice to na vlně nebylo nic převratného, ale hezké ryby se povedly. Největší treska 122 cm :) ovšem jen 11 kg a usoudila jsem, že se rozhodla pro sebevraždu. Bohužel jsem z ní nakonec vzala jen otolity na památku.
Teď táhnu noční vývar a jsem urvaná jak borůvka. A jelikož jsem i sběrač, tak koho to zajímá, borůvky rostou :) houby bohužel nikoli. Momentálně lije jak z konve a díky za to, je tu strašné sucho!
Odpovědět
Veliká gratulace Romanovi a rovněž Terce :-( :-) Prohrát s takovým mistrem není žádná ostuda a navíc, byl jsem mírně oslaben virozou. Vyzvu Terku brzy na odvetu, abych ukázal, že jen muži jsou skutečnými lovci. Chlapy držte mi palce!!!
Odpovědět
Gratulace krásný mník. Jestli je to t viroza jak myslím tak to vše vysvětluje. Použij pořádnou nástrahu z toho pytlíčku jak jsem ti dal a budeš zase král tvostva obávaný Bernynátor. 🕵️♀️
Odpovědět
Konečně se na Smole něco děje,Terko gratulace a s tou zmrzkou se raději rozděl:-)))
Odpovědět
Terko, gratulace (-: , Berny, ty obráceně nasazené brýle ti sluší stejně, jak sklenka na hlavě..... (-:
Odpovědět
Už se blížíme 😉. Zatím posíláme pozdravy z Loenu. Je to pecka
Odpovědět
Dnes se povedla obecná 95 cm 7 kg a keller 100 cm 7.5 kg na nordgrunnen 50 m
Odpovědět
Na Veiholmenu nachytá i ten poslední "lůzr"!!! :D :D :D
*komentář na přání Bernyho!
Odpovědět
Jen pokus o vložení malého videa který jsem dával na FCB jestli to pojede i tady
Odpovědět
Odpovědět