Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Veiholmen 2018

Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)

Odpovědět

Včera jsme s Bernym vyjeli na chvíli na vláčku. Porazila jsem jej 7:2 a tak  teď vyrážíme na vlnu a sázíme se o 3l zmrzliny! Držte mi palce :D

A díky Pavlu Hodovi za super rybičku od Daiwy, jede krásně! Jinak klasika Zoom a medovky :) nezklamou!

Terko dobře Ty, já bych se s Tebou nevsadil, mě bys přechytala i poslepu a bez brýlí. Držím palce.🎣🎣🎣

Kliknis, to není pravda, ale dnes to opět vyšlo a zmrzlinka bude!!! Sice to na vlně nebylo nic převratného, ale hezké ryby se povedly. Největší treska 122 cm :) ovšem jen 11 kg a usoudila jsem, že se rozhodla pro sebevraždu. Bohužel jsem z ní nakonec vzala jen otolity na památku.

Teď táhnu noční vývar a jsem urvaná jak borůvka. A jelikož jsem i sběrač, tak koho to zajímá, borůvky rostou :) houby bohužel nikoli. Momentálně lije jak z konve a díky za to, je tu strašné sucho!

Kdo umí ten umí:-) gratulace Terko.

leng 156 cm 23 kg

Veliká gratulace Romanovi a rovněž Terce :-( :-) Prohrát s takovým mistrem není žádná ostuda a navíc, byl jsem mírně oslaben virozou. Vyzvu Terku brzy na odvetu, abych ukázal, že jen muži jsou skutečnými lovci. Chlapy držte mi palce!!!

Gratulace krásný mník. Jestli je to t viroza jak myslím tak to vše vysvětluje. Použij pořádnou nástrahu z toho pytlíčku jak jsem ti dal a budeš zase král tvostva obávaný Bernynátor. 🕵️‍♀️

Konečně se na Smole něco  děje,Terko gratulace a s tou zmrzkou se raději rozděl:-)))

Terko, gratulace (-: , Berny, ty obráceně nasazené brýle ti sluší stejně, jak sklenka na hlavě..... (-:

Už se blížíme 😉. Zatím posíláme pozdravy z Loenu. Je to pecka

Už se těšíme! Krásná fotka :)

Dnes se povedla obecná 95 cm 7 kg a keller 100 cm 7.5 kg na nordgrunnen 50 m

Na Veiholmenu nachytá i ten poslední "lůzr"!!! :D :D :D

*komentář na přání Bernyho!

Jen pokus o vložení malého videa který jsem dával na FCB jestli to pojede i tady

">

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.