Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 270 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 271)
  • Autor
    Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)

Dobře ty!! 🙂

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Berny se cestou zpět z Veiholmenu zastavil na koupel u kamarádů v Husinci a posílá pozdrav na Veiholmen.

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Veiholmen vydal jednoho dědouška 91cm

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 4 měsíci uživatelem fola.
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Martinovi se také hodně daří, polack 101cm.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Tak ten je nadherny. Muj sen polak pres metr.

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Na Veiholmenu jedeme bomby .Jediné co se nám zatím vyhýbá jsou makrely které jsme chytli opravdu jen ojediněle.Jinak druhovost ryb úžasná .Chytil se  nejen mořský das kterého chytila moje dcera nerybářka na gumového twistera :-))) ale povedlo se chytit kromě všech druhů treskovitých ryb i chobotnici :-))) .Co se týče velikosti tak jak už zmínil SIM tak jsme chytli Polacka 101 cm ….a jen malá perlička tohoto Polacka jsem chytil malinkým prutem na dírky a to v hloubce cca 50 m který jsem jen ze srandy koupil za cenu 250,-Kč těsně před odjezdem .Prut na dírky od firmy RON Thompson délka 1,2 m jednodíl :-))) byla to opravdu jízda se vším všudy.Dále  treska obecná 105 cm a mník 134 cm .Kolega David chytil druhého mníka taky 134 cm hned o 100 m vedle mne …….asi to byli rodní bratři :-))).Jinak zde zažíváme malinko opačný extrém který měli kluci v předchozím měsíci ………oni měli větry :-))))) tedy větrno a my teď uplné bezvětří .Sluníčko pálí jako na Floridě ,na lodích jsme v trenclích a máme sto chutí se začít koupat společně s Brosmami .Potkali jsme na vodě nejen delfíny ale prohnala se kolem nás i obrovská velryba kterou jsme nedokazali identifikovat ale mohutně si odfoukla  a délku si ani netroufám odhadnout ale jako správný rybář to hodnotím na délku veeeeelmi gigantickou :-)))).

Zdravíme všechny ………..končím a jdu navazovat speciální návazce na Carpolacky .

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Tak ten je nadherny. Muj sen polak pres metr.

Neboj, za pár dní se dočkáš 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Martine, nádherný ryby chytáte! Kdepak se zasekly ty makrely?

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Martine, nádherný ryby chytáte! Kdepak se zasekly ty makrely?

Já myslím Michale že zůstaly někde na Soroy :-))))))))

mig121
    Účastník
    (13 odpovědí)

Po dnech zamerenych na polaky( a ze jich byla spousta 70+ nej 94) jsme se dneska zamerili na obecne. Povedli se 4 pekne. A na 35m prislo  rodeo od halika, navijak rval jako o zavod, proste nadhera, vsem blaznum co sem jezdi bych to pral zazit.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj, je vidět že pestrost úlovků máte opravdu krásnou. Gratulace k hálíkovi.

mig121
    Účastník
    (13 odpovědí)

Ahoj, diky. Uz nam zbyva posledni den, tak jsme se vydali na hlouky na mniky, jelikoz jsme zatim nepokorili nasi stanovenou hranici 1m. A povedlo se hnedka 2x. Lumb 101 a leng 122cm. Veiholmen JEDE!!

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Tak i my hlásíme poslední den pobytu .Začaly najíždět makrely tak  v následujícím týdnu už si chystejte peříčka a návazce .My jsme si pořádně zapolakovali a povedly se už i dříve zmiňované druhy ryb.Včera na lodi řádily holky kterým jsme dali do ruky krátké pruty na dírky a tento rybářský LIGHT Challenge byl super a doporučuji všem zařadit do výbavy nějakou opravdu lehkou výbavičku se kterou si užijete rybu v plné paráde :-)))) .

Naše velrybářka Soňa zvládla na tento proutek vytáhnout Dorše 80 cm a Polacka 85 cm ,a já jak jsem psal v předešlém příspěvku jsem měl na tento “dírkáč” Polacka 101cm.

Doufáme že se ješte letos na Veiholmen podíváme znovu na podzim .

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj, hlásím ze opět severu :)… Minule nám počasí nevyšlo, tak snad podmínky zůstanou příznivé jako v předešlých dvou dnech. Při stahování fotek jsem našla pár z června a jelikož se nám podařilo vyjet jen vzácně, tak si zaslouží ven :)…

Bowhunter: Mrzí mě, že jsme se nestihli. Dáš září? 😀

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

První den, jsem po příjezdu vyjela sama na dvě hodinky k ostrovům u pravého výjezdu. Už chápu Otu, proč chce jezdit sám :D…. Bylo to bezva! Šest menších polaků jsem pustila a čtyři vzala (z toho jeden 87cm). Taky jsem narazila na makrely, ale holky se jen mrouskaj na hladině a neberou (měla jsem jen tři zoomy 😀 takže dvě se povedly na prázdnou jigovou hlavičku)….

* těžko se to fotí, když jsi sám 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...