Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 270 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 271)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Nemusí pršet jen když kape.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Myslím, že včera kolem půlnoci se zadařilo parádně, stejně jako celý den..tresky 115, 111, 105, 101 cm , největší měla 17,5 kg(letos zatím rekord) a to už byla vytřená ! Dále pak keleři do metru. Do toho krásní polaci, nej 97 cm. Indy určitě dodá foto.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 5 měsíci uživatelem berny72.
    berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

A taky jsme stihli navštívit pruhový revír.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Krásný úlovky, gratuluji.

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Zdravíme z Veiholmenu. Posílám pár fotek, do teď nebyl čas, bylo supr počasí a jsme pořád na vodě. Až dnes začalo foukat.  Zítra bude odpočinkový den, a ve čtvrtek vyrazíme znovu na trofejní ryby. Největší ryby jsou jak psal Berny + dnešní mníci 142 a 103cm.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Simovi děkuju za kladné hodnocení a Indymu gratuluju. Zase jsi lepší. Budu se muset ve čtvrtek polepšit, abych tě dohnal. Víš jak se to říká o sedlákovi a bramborech… 🙂 🙂

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 5 měsíci uživatelem berny72.
    Inženýr Králík
    Účastník
    (1 odpovědí)

Martine, ten mník je bomba! Gratulace! letos v dubnu nás Berny pár hodin trápil (ten rošťák) bez záběru ve třech lodích na 74m mníkovišti u zadního majáku a ono se dá na ně koukám padnout i někde hned kousek za výjezdem! No nic … doufám, že příští rok už je trefíme!;-) Jen tak dál!

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahoj inženýre,

to jsem rád, že jsi se konečně zapojil do diskuze. Od takové kapacity a špičkového lovce brosmanů se máme, doufám, na co těšit. 🙂

Přikládám výčet tvých největších úlovků…

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj Tome,Už se nebude říkat”krásné Soroystycké”ale i krásné Veiholmenské tresky!!!!😁👍

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 5 měsíci uživatelem fola.
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Krásné rozloučení s Veiholmem . Znova nás Veihmen přesvedčil o tom, že je to úžasná lokalita.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Díky kluci a příští rok se na vás budu zase těšit 🙂

Slyšel jsem o nějakém mega lososovi, uloveném na Veiholmenu, nemáte nějaké foto?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Asi myslíš toto zvíře…

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Novackovska dan, za neznalost. Ale i tak jsme si to užili. Klukům díky. Za rok doufejme zase, na lososa ….

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj, konečně se hlásím z Veiholmenu 🙂 ač tentokrát jen na otočku.. Včera jsem po příjezdu vyjela s lodí nováčků a moc jsme si to užili. Seznamovačka s mořem a technikou přívlače, každý si odvezl bezva úlovek.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 5 měsíci uživatelem Terka146.
    Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Dnes dopoledne jsme vyrazili s Liborem vytáhnout jeho sítě. Mnozí jej znáte z Berniho přednášky o zimním chytání na zamrzlém fjordu v Etne, kde momentálně žije. Jelikož povolení mají jen norští domorodci a Libor s trvalým bydlištěm v Norsku, požádala jsem, abych mohla vyrazit s nimi. Sítě byly kousek od tzv. ponorky, ovšem moc úspěšný lov to nebyl a tak jedou nahodit jinam a hlouběji.

Jsem ráda, že jsem se jela podívat, ale pro mě to s lovem nemá nic společného a rozhodně je prut zábavnější.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...