Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Veiholmen 2018

Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)

Odpovědět

Nemusí pršet jen když kape.

Myslím, že včera kolem půlnoci se zadařilo parádně, stejně jako celý den..tresky 115, 111, 105, 101 cm , největší měla 17,5 kg(letos zatím rekord) a to už byla vytřená ! Dále pak keleři do metru. Do toho krásní polaci, nej 97 cm. Indy určitě dodá foto.

A taky jsme stihli navštívit pruhový revír.

Krásný úlovky, gratuluji.

Zdravíme z Veiholmenu. Posílám pár fotek, do teď nebyl čas, bylo supr počasí a jsme pořád na vodě. Až dnes začalo foukat.  Zítra bude odpočinkový den, a ve čtvrtek vyrazíme znovu na trofejní ryby. Největší ryby jsou jak psal Berny + dnešní mníci 142 a 103cm.

Simovi děkuju za kladné hodnocení a Indymu gratuluju. Zase jsi lepší. Budu se muset ve čtvrtek polepšit, abych tě dohnal. Víš jak se to říká o sedlákovi a bramborech... :-) :-)

Martine, ten mník je bomba! Gratulace! letos v dubnu nás Berny pár hodin trápil (ten rošťák) bez záběru ve třech lodích na 74m mníkovišti u zadního majáku a ono se dá na ně koukám padnout i někde hned kousek za výjezdem! No nic ... doufám, že příští rok už je trefíme!;-) Jen tak dál!

Ahoj inženýre,

to jsem rád, že jsi se konečně zapojil do diskuze. Od takové kapacity a špičkového lovce brosmanů se máme, doufám, na co těšit. :-)

Přikládám výčet tvých největších úlovků...

Ahoj Tome,Už se nebude říkat"krásné Soroystycké"ale i krásné Veiholmenské tresky!!!!😁👍

Krásné rozloučení s Veiholmem . Znova nás Veihmen přesvedčil o tom, že je to úžasná lokalita.

Díky kluci a příští rok se na vás budu zase těšit :-)

Slyšel jsem o nějakém mega lososovi, uloveném na Veiholmenu, nemáte nějaké foto?

Asi myslíš toto zvíře...

Novackovska dan, za neznalost. Ale i tak jsme si to užili. Klukům díky. Za rok doufejme zase, na lososa ....

Ahoj, konečně se hlásím z Veiholmenu :) ač tentokrát jen na otočku.. Včera jsem po příjezdu vyjela s lodí nováčků a moc jsme si to užili. Seznamovačka s mořem a technikou přívlače, každý si odvezl bezva úlovek.

Dnes dopoledne jsme vyrazili s Liborem vytáhnout jeho sítě. Mnozí jej znáte z Berniho přednášky o zimním chytání na zamrzlém fjordu v Etne, kde momentálně žije. Jelikož povolení mají jen norští domorodci a Libor s trvalým bydlištěm v Norsku, požádala jsem, abych mohla vyrazit s nimi. Sítě byly kousek od tzv. ponorky, ovšem moc úspěšný lov to nebyl a tak jedou nahodit jinam a hlouběji.

Jsem ráda, že jsem se jela podívat, ale pro mě to s lovem nemá nic společného a rozhodně je prut zábavnější.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!