Hasvik, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

2:20 😀 můj čas na to psát nějaká moudra, jak se tu máme :)… Pro začátek něco pro Pepe-Pepapol, nebo spíše pro Jakuba a Michala 😀 aby viděli, jak jejich rady nebereme na lehkou váhu!

Josef, budeme muset udělat další video. Nedá se nic dělat. Už mám konkrétní plán.

Dedo, ani nevíš, jak ráda bych přijela! Bohužel to nestíhám :(... Hned po diplomce jedu za tebou na Bakkan, už jsem dlouho nebydlela v nebi :D s sv. Petrem.

Škoda Terko, akorát se budeme míjet. Ale už plánuji příští rok 😎

Par fotek pro zkraceni dlouhe chvile

Pajo to je preci jasny ze natocime,ted mne ale zajima ten tvuj konkretni plán :-) :-)

Terka má zase 1 s hvězdičkou za reporty. Pepo jsem zvědav na vaše hranice co se týká videonaheávek😂

Zdravíme z Veiholmenu, počasí je výborný a celé dny jsme na vodě. Chytáme ve velkém polaky, občas se splete i obecná. Včera se podařila slabší polární záře.

Jak říká Martin - Indy, opět se den vydařil. Žhavé lokality jsou zadní ostrovy od levého výjezdu a slavná vlna na jejich špici. Tento týden je jednoznačně týdnem polaků! Dnes se v bednách objevily i větší tresky (97, 100 a 112 cm).

Super reporty, díky Terko a Martine. Gratuluju k úlovkům. Doufám, že počasí vydrží i příští týden, mám na něj poslední dobou trochu smůlu, na Smole :-) . Zima se nám pomalu blíží, tak jednu motivační, jak ji přežít a těšit se na novou sezonu.

Dnešní navštěva u Bernyho byla super.Berny připravoval makrely na uzení a mezi maklelama byl i pstruh mořský.To je barvička co? Jinak zdravim na Veiholmen Martine dobře ty!

Zdravíme z domova, krásné fotečky....

Ahoj. Jaké jsou teď top nástrahy? Mám toho sice tuny, ale . . .

Díky za info

Holzby, já jsem se na moře tentokrát opravdu moc nedostala :(... Takže když už se mi podaří vyjet, tak jedu na polaky a v mém případě, je to vždy o malé medovce či tm. modrém zoomu. Kelleři, jak už říkal Pepa jsou na bílou a černou gumu. A co se hloubek týká, tak tu má každý navázanou klasiku, takže pilkra a papriky.

Holzby, já jsem se na moře tentokrát opravdu moc nedostala :(… Takže když už se mi podaří vyjet, tak jedu na polaky a v mém případě, je to vždy o malé medovce či tm. modrém zoomu. Kelleři, jak už říkal Pepa jsou na bílou a černou gumu. A co se hloubek týká, tak tu má každý navázanou klasiku, takže pilkra a papriky.

Díky, to všechno mám .... plus tunu dalšího :-)

Ještě pár fotek z posledních dvou dnů. Tento týden vyšlo počasí na jedničku, na vodu se dalo vyjet každý den. Největší rybu výpravy zapřáhnul Béďa, mník 127cm s nepěknou ránou na boku. Většinou jsme vláčeli u vlny na 8  - 20 metrech. Na větších hloubkách kolem 40 - 100m jsou ještě tresky obecný. Další často chycená ryba byla treska tmavá.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.