Hasvik, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Máš pravdu i já jsem chytil :-) a fotky dodám už dneska, teda v pondělí

Jen pro inspiraci par Veiholmenskych makrelek ze sobotního zajizdeni nového udacku  .:-)) Tímto zdravím celou osádku Veiholmenu

:D Že mě Berny neodhlásil a psal za mě jsem věděla (já při praní prádla nechytla se přiznám nic  :D...). Ale, že se pak přihlásí a i si odpoví, mě pobavilo! :D

OK   :D !!! Nemáme si co vyčítat, poslední zpráva Bernyho byla pro změnu má!

PS: Piva, Kliknis, Bowhunter, díky kluci :)... Jsem ráda, že jste se ozvali, aspoň vím, že to nepíšu nadarmo :)

Slíbené fotky.. Pstruzi jsou z pátku od Pepovo výpravy, nový rekord pstruha 46 cm. Brosma na zoom, poměrně neobvyklý úlovek. A pěkná obecná 112 cm. Jinak bylo uloveno mnoho mníků, kolem metru, hodně polaků, obecňaček, mraky makrel. Prostě super den.

Dnes se nám vydařil alternativní lov pstruhů. Na fotce Luboš s potočáky 39 a 36 cm. Fouká a prší :-(

Něco pro pobavení : Kdyz spoříte s liškou tak jste v balíku

Tak to je brutus...(-:

Dej jí pánbůh lehkou zem... tady přibalili dokonce i Ježíše Krista...

Čas tu běží neskutečně rychle a i mě se pobyt pomalu krátí. Mám smíšené pocity, na jednu stranu si ráda odpočinu a vrátím se zpět, na druhou je ještě tolik míst a bodů v navigaci, kam jsem se nestihla podívat. Dnes večer jsem chtěla napsat report o událostech z minulého týdne, ovšem právě jsem douklidila filetárnu a opět je půl druhé. Zítra se se Sárou chystáme na moře, snad se bude dařit. Obrovský měsíc mě trochu straší a ryby ještě víc... Ovšem díky restům, podklady k reportu mám :D. Dobrou noc a zdravím z osobité osady Veiholmen :)

My tam objevili jedno fajn místo a pojmenovali jsme ho devětadvacítka. Pravej výjezd a kolem ostrůvků pořád vpravo, tam je 13 metrů a pod ním je místo, kde je hloubka  kolem 68 metrů. Tam zvětšit navigaci a zhruba uprostřed  je 29 metrová hrana. Tam jsme nachytali nej polaky, ale i velký tresky obecný. Jinak co jsem se vrátil z Veiholmenu domů, odteklo už hodně vody a na to jak je to skvělá lokalita, tak příspěvků od rybářů moc tedy není. Tak že Terko díky za každou informaci co se tam děje a poděl se když tak o nově nalezená místa. -I když podle mne tam berou téměř všude a ti co jsou tam už déle tak mají pořád co objevovat.

To bude asi ono (-: Ja byl letos v srpnu celkem prekvapenej o proti lonskemu roku, proste za mne kveten je asi nej...

Dávám ti za pravdu Pepo, s klukama jedeme 14.5. -23.5. Pájovi jsem termín  říkal,  tak snad se tam potkáme.  Kluci dnes posílali fotku z Kristiansundu tak posílám pro motivaci.

Tak určitě,ale doufám,ze tahle mrška bude už na vodě :-) jinak nejedu :-) :-)

Vypadá luxusně,  zkus nějak vymyslet,  aby z ní mohli chytat 3 blázni :-)

Tam se vejde hodně bláznů neboj :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.