Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
103cm. polak Nejde odeslat foto.Asi nějakej problém v Čechách.No proostě pěkná čudla, ale dozvěděl jsem se nedávno tady na RN, že polaka chytí každej blbec. Mimochodem to je můj sedmej a to jezdím do Norska jednou max. dvakrát ročně.Jen tak pro orientaci až tady zase někdo bude ze mě dělat blbce!
Odpovědět
Zkusím vložit fotku, chycen v noci v cca 30m na vláčeného pilkříka. Fakt krásná ryba, Hartymu ještě jednou veliká gratulace. Polaka přes metr jsme tu ještě neměli. Kdo umí, ten umí. Vzhledem k nočnímu přítmí není fotka moc kvalitní..
Odpovědět
Harty jsi boreeeec a že metrovky nejsou😁😁Dnes odjíždime směr Hitra a v neděli začne první letošní polakování....
Odpovědět
Zdendo nevím jak jinde, ale tady vozí krásný ryby dá se říci všichni.A polaci ,tak ty na mělčinách tady nejsou-zatím.Chytají tu i krásný kelery a obecný, někdo umí i halíky.Toho prubnu zítra. Ať se daří na Averoy a pozdrav všem ostatním.
Odpovědět
Zdravím na Veiholmen!!! Harty gratuluji !!!! 103 to fakt není každý den,super,peknej polak :-)
Odpovědět
Zdravím z Bakkanu konecne jsem nasla chvilku kouknout na vsechny reporty- fouka :D... Krasne ulovky, super zazitky a to sushi trochu zavidim. Uz se na Veiholmen opet moc tesim!
Odpovědět
Zdendo nevím jak jinde, ale tady vozí krásný ryby dá se říci všichni.A polaci ,tak ty na mělčinách tady nejsou-zatím.Chytají tu i krásný kelery a obecný, někdo umí i halíky.Toho prubnu zítra. Ať se daří na Averoy a pozdrav všem ostatním.
Zdar, jak sviňa. Gratuluju.
Když to srovnáš s těma jízdama od polaků na Averoy tak tenhle to vzal razantněji, nebo ne?
Drž se, budu pozdravovat.
Odpovědět
Zdendo, normální záběr jako od šedesátky, ale potom to rozbalil a to byl pěknej tanec.To asi třikrát a pak jsem ho držel jenom na ohnutým prutu - naviják na max . Navíjet ale nešlo, prostě váha jako když táhneš vola.Nakonec jsem ho udolal a vynořil se asi dvacet metrů od lodi . Na moři jsem ho neměřil, ale odhadoval jsem ho kolem metru podle toho, že koukal ocas z bedny ven . Měření provedli až kluci v kempu-já neměl odvahu.Poté jen výkřik sedm a přípitek.......Pořídil jsem si novej naviják a prut a obstáli na výbornou.
Odpovědět
Krasnej kousek Harty. Až mě mrzí ze jsme je tam s Pepou před měsícem nestihli. Škoda ze není fotka z lodi.
Odpovědět
Fotka z lodě je , ale máme slabej sig. tak ji nemůžu vložit.Dnes super rybačka ,podařila se my jedna devadesátka polak a metrová treska. Na padesáti metrech brutální záběr , nekompromisní jízda a pochvíli prd a bylo to v pr....! Asi ponorka. Sám jsem nachytal bednu, až jsem se bál nahodit aby nebyl záběr .Záda ,ruce -totálně v háji.
Odpovědět
Nazdar Václave, koukám, že zase pěkně řádíš. Držím Ti palce a přeji hodně krásných ryb.
Odpovědět
Kluci gratulace. Letos to tam jede na plný pecky. Tak chytejte a užívejte.
Odpovědět
Venco tak máš pěkný lovy. Co jsi měl za šnůru na toho metrovýho polaka ?
0,10nebo 0,12 ? :)
Odpovědět
Posílám pozdrav na Veiholmen. Ikdyž nám počasí moc nepřálo, tak to byl krásný týden. Harty držím ti palce k další metrovce a třeba zas někdy:-) co ty na to?
Odpovědět