Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
polojasno

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

103cm. polak  Nejde odeslat foto.Asi nějakej problém v Čechách.No proostě pěkná čudla, ale dozvěděl jsem se nedávno tady na RN, že polaka chytí každej blbec.  Mimochodem  to je můj sedmej a to jezdím do Norska jednou max. dvakrát ročně.Jen tak pro orientaci až tady zase někdo bude ze mě dělat blbce!

Zkusím vložit fotku, chycen v noci v cca 30m na vláčeného pilkříka. Fakt krásná ryba, Hartymu ještě jednou veliká gratulace. Polaka přes metr jsme tu ještě neměli. Kdo umí, ten umí. Vzhledem k nočnímu přítmí není fotka moc kvalitní..

Harty jsi boreeeec a že metrovky nejsou😁😁Dnes odjíždime směr Hitra a v neděli začne první letošní polakování....

Zdendo nevím jak jinde, ale tady vozí krásný ryby dá se říci všichni.A polaci ,tak ty na mělčinách tady nejsou-zatím.Chytají tu i krásný kelery a obecný, někdo umí i halíky.Toho prubnu zítra. Ať se daří na Averoy a pozdrav všem ostatním.

Zdravím na Veiholmen!!! Harty gratuluji !!!! 103 to fakt není každý den,super,peknej  polak :-)

Zdravím z Bakkanu :)  konecne jsem nasla chvilku kouknout na vsechny reporty- fouka :D... Krasne ulovky, super zazitky a to sushi trochu zavidim. Uz se na Veiholmen opet moc tesim!

Zdendo nevím jak jinde, ale tady vozí krásný ryby dá se říci všichni.A polaci ,tak ty na mělčinách tady nejsou-zatím.Chytají tu i krásný kelery a obecný, někdo umí i halíky.Toho prubnu zítra. Ať se daří na Averoy a pozdrav všem ostatním.

Zdar, jak sviňa. Gratuluju.

Když to srovnáš s těma jízdama od polaků na Averoy tak tenhle to vzal razantněji, nebo ne?

Drž se,  budu pozdravovat.

Zdendo, normální záběr jako od šedesátky, ale potom to rozbalil a to byl pěknej tanec.To asi třikrát a pak jsem ho držel jenom na ohnutým prutu - naviják na max . Navíjet ale nešlo, prostě váha jako když táhneš vola.Nakonec jsem ho udolal a vynořil se asi dvacet metrů od lodi . Na moři jsem ho neměřil, ale odhadoval jsem ho kolem metru podle toho, že koukal ocas z bedny ven . Měření provedli až kluci v kempu-já neměl odvahu.Poté jen výkřik sedm a přípitek.......Pořídil jsem si novej naviják a prut a obstáli na výbornou.

Krasnej kousek Harty. Až mě mrzí ze jsme je tam s Pepou před měsícem nestihli. Škoda ze není fotka z lodi.

Fotka z lodě je , ale máme slabej sig. tak ji nemůžu vložit.Dnes super rybačka ,podařila se my jedna devadesátka polak a metrová treska. Na padesáti metrech brutální záběr , nekompromisní jízda a pochvíli prd a bylo to v pr....! Asi ponorka. Sám jsem nachytal bednu, až jsem se bál nahodit aby nebyl záběr .Záda ,ruce -totálně v háji.

Nazdar Václave, koukám, že zase pěkně řádíš. Držím Ti palce a přeji hodně krásných ryb.

Kluci gratulace.  Letos to tam jede na plný pecky.  Tak chytejte a užívejte.

Venco tak máš pěkný lovy. Co jsi měl za šnůru na toho metrovýho polaka ?

0,10nebo 0,12 ?  :)

Pěkně Vendo ;)

Posílám pozdrav na Veiholmen. Ikdyž nám počasí moc nepřálo, tak to byl krásný týden. Harty držím ti palce k další metrovce  a třeba zas někdy:-) co ty na to?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.