Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Harty nenapínej už a naházej sem ty fotkyJeště jsme pořádně nezachytali. Včera pár ryb , ale počasí špatný, celej den pršelo a tak jsme se jen trochu seznámili s vodou , ale zítra už to bude lepší. Nějak se nám se.e internet a tak nevím jak to bude s foto.![]()
![]()
![]()
Odpovědět
Václave, zdravím Tě z AVEROY a přeji Ti lepší počasí a hóóóódně krásných polaků.
Také doufám, že se příští rok zde setkáme na rybách a to společně s Pavlem(Jiginem) v říjnu. Byla by to pro mě velká pocta být s Vámi dvěma na jedné lodi a učit se od Vás.
Odpovědět
Včerejší večer byla super rybačka.Polaků plná bedna.Vše na pilkr od 50 do 70 metrů.
Odpovědět
Bohužel jsme jediný komu nejde internet a v dohlednu asi nepůjde. Občas se to chytne, ale je tak slabej signál, že nejdou přeposílat fotky z mob, mezi sebou a při vkládání nebo psaní se přeruší sig. a je to v prčicích. Včera jsme si pěkně zařádili a nachytali ve dvou tři bedny polaků. Já včera nej. polak 95cm. -pěknej souboj. Jinak mám děravou botu do který teče jako pras.. Zachránil mě Berny a zapůjčil my gumáky-sice o tři čísla větší, ale sucho teplo paráda. Počasí tedy moc nepřeje, ale zase není nejhůře a na vodu se podíváme a to je to hlavní. Až se tady trochu s orientujeme, tak to bude jenom lepší.
Odpovědět
Bohužel jsme jediný komu nejde internet a v dohlednu asi nepůjde. Občas se to chytne, ale je tak slabej signál, že nejdou přeposílat fotky z mob, mezi sebou a při vkládání nebo psaní se přeruší sig. a je to v prčicích. Včera jsme si pěkně zařádili a nachytali ve dvou tři bedny polaků. Já včera nej. polak 95cm. -pěknej souboj. Jinak mám děravou botu do který teče jako pras.. Zachránil mě Berny a zapůjčil my gumáky-sice o tři čísla větší, ale sucho teplo paráda. Počasí tedy moc nepřeje, ale zase není nejhůře a na vodu se podíváme a to je to hlavní. Až se tady trochu s orientujeme, tak to bude jenom lepší.
Zdar jak sviňa. No konečně nějaké info. Jedeme za týden tak už jsem pěkně nadrženej. Když i ty jsi chytil rybu tak to už opravdu asi musejí kousat. Kde a na co polaci jdou? Hloubky, mělčiny, pilkry, gumy? Ať se daří. Zdenek.
Odpovědět
Domluvím se s Hartym a fotky pošle od nás :-) . S tím netem je to fakt divný, jsme vedle v pokoji a plný signál
Odpovědět
Včera se mi na vláčku, mimo jiné, povedli dva halibutci, ten větší 86cm. Na 50g proutek už byl docela cítit..
Odpovědět
Včera se mi na vláčku, mimo jiné, povedli dva halibutci, ten větší 86cm. Na 50g proutek už byl docela cítit..
Prostě Vydra :-) :-)
Odpovědět
Počkej dneska.. :-) akorát vyrážíme, přestává pršet a vítr parádní 3-4m/s
Odpovědět
Počkej dneska..akorát vyrážíme, přestává pršet a vítr parádní 3-4m/s
Stále čekám :-)
Odpovědět
Dnes krásný večer.Dost obecných,spoustu Poláků a dokonce i makrely.Kámoš Harty vytáhnul polaka 92 cm a k tomu staršího brášku 103 cm a pak že to nejde.Jde ale musí se to umět.Zítra dodáme fotky😊
Odpovědět