Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

  • Toto téma obsahuje celkem 81 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZMZM a poslední změna proběhla před 4 roky, 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
  • Autor
    Příspěvky
  • #45722
    SimSim
    Správce
    (10752 odpovědí)
    byl(a) online před 15 hodiny

    Povedly se pěkně do zlatova

    #45723
    Martin Rollo
    Účastník
    (413 odpovědí)
    byl(a) online před 8 měsíců

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    #45725
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)
    offline

    Sim napsal: Povedly se pěkně do zlatova

    No ty jsou.:-P

    #45727
    fridass
    Účastník
    (111 odpovědí)
    byl(a) online před 6 roky

    V Baartset fjordu malý domeček zvaný smokinkhaus 35 makrel naráz + 10 dorší uzeno 10 h rovná se 1A Dobrou chuť P.S.Jiné než z Norge nebrat papalala

    #45732
    vd
    Účastník
    (266 odpovědí)
    byl(a) online před 6 dny

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    #45735
    vd
    Účastník
    (266 odpovědí)
    byl(a) online před 6 dny

    a ešte jedno foto

    #45736
    SimSim
    Správce
    (10752 odpovědí)
    byl(a) online před 15 hodiny

    treska008 napsal:

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    Pivo je teprve roztočené, moc to pěnilo. 😀

    #45737
    SimSim
    Správce
    (10752 odpovědí)
    byl(a) online před 15 hodiny

    vd napsal:

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    Jak dlouho jsi je udil, my 3.5hodiny.

    #45743
    vd
    Účastník
    (266 odpovědí)
    byl(a) online před 6 dny

    nestopoval som to ale možno tiež tak 2,5 hod. Nechal som udiareň vyhriať na 80 st. celzia a toto som udržoval po celú dobu. Piliny som predtým polial vodou aby rýchlo nehoreli.

    #45767
    husky19husky19
    Účastník
    (1697 odpovědí)
    byl(a) online před 3 hodiny

    Makrely udím buď zavěšené, nebo na sítě položené. Udím cca 4 hodiny při teplotě 40 – 50°C.

    Jsou skvělé. Zrovna o tomto víkendu jsem udil a touto dobou už není v lednici ani kost.;-);-);-);-)

    #290452
    DukeDuke
    Správce
    (1316 odpovědí)
    byl(a) online před 7 dny

    BRADLEY SMOKER – udírna.

    #290493
    Vydra
    Účastník
    (740 odpovědí)
    byl(a) online před 1 den

    Pánové, co říkáte na toto? Tak mě to zaujalo, že přemýšlím to pořídit na chatu.

    https://www.strojtex.cz/gugriz.html

    #290539
    CesarCesar
    Účastník
    (142 odpovědí)
    byl(a) online před 15 dny

    Vypadá to velmi dobře, ale já jsem stará konzerva a když se řekne udírna, tak prostě vidím tu dřevěnou chaloupku. Plecháč je obyčejná trouba, která neudí, ale peče.

    #290560
    Franta
    Účastník
    (348 odpovědí)
    byl(a) online před 7 dny

    Tak o víkendu jdu udit makrely (pochopitelně vlastnoručně ulovené v Korlinu) a plus nějaké duháče. Mám na to tuto udírnu a je to v pohodě. Už teď slintám :-).

    http://www.udirny.cz/udirna-impuls_izolovana_1,25_m__zn-375532713-959557644-izolovane-udirny/

    #291003
    DukeDuke
    Správce
    (1316 odpovědí)
    byl(a) online před 7 dny

    Je konec roku a to je správný čas přípravu a uzení různých delikates.

     

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Soroya » Duben 2021

Maledivy » Únor 2021

Dyrsfjord » Září 2020

Anketa

Těšíte se stále na rybolov v zahraničí?

(484)
(100)
(30)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...