Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

  • Toto téma obsahuje celkem 81 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZM a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
  • Autor
    Příspěvky
  • #45722
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

    Povedly se pěkně do zlatova

    #45723
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    #45725
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Sim napsal: Povedly se pěkně do zlatova

    No ty jsou.:-P

    #45727
    fridass
    Účastník
    (111 odpovědí)

    V Baartset fjordu malý domeček zvaný smokinkhaus 35 makrel naráz + 10 dorší uzeno 10 h rovná se 1A Dobrou chuť P.S.Jiné než z Norge nebrat papalala

    #45732
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    #45735
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

    a ešte jedno foto

    #45736
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

    treska008 napsal:

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    Pivo je teprve roztočené, moc to pěnilo. 😀

    #45737
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

    vd napsal:

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    Jak dlouho jsi je udil, my 3.5hodiny.

    #45743
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

    nestopoval som to ale možno tiež tak 2,5 hod. Nechal som udiareň vyhriať na 80 st. celzia a toto som udržoval po celú dobu. Piliny som predtým polial vodou aby rýchlo nehoreli.

    #45767
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Makrely udím buď zavěšené, nebo na sítě položené. Udím cca 4 hodiny při teplotě 40 – 50°C.

    Jsou skvělé. Zrovna o tomto víkendu jsem udil a touto dobou už není v lednici ani kost.;-);-);-);-)

    #290452
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

    BRADLEY SMOKER – udírna.

    #290493
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

    Pánové, co říkáte na toto? Tak mě to zaujalo, že přemýšlím to pořídit na chatu.

    https://www.strojtex.cz/gugriz.html

    #290539
    Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

    Vypadá to velmi dobře, ale já jsem stará konzerva a když se řekne udírna, tak prostě vidím tu dřevěnou chaloupku. Plecháč je obyčejná trouba, která neudí, ale peče.

    #290560
    Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

    Tak o víkendu jdu udit makrely (pochopitelně vlastnoručně ulovené v Korlinu) a plus nějaké duháče. Mám na to tuto udírnu a je to v pohodě. Už teď slintám :-).

    http://www.udirny.cz/udirna-impuls_izolovana_1,25_m__zn-375532713-959557644-izolovane-udirny/

    #291003
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

    Je konec roku a to je správný čas přípravu a uzení různých delikates.

     

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...