Vážení kolegové,
chtěl jsem se zeptat, co kdo používáte, nebo přidáváte do směsi roztaveného olova při odlévání pilkrů. Čisté olovo mi připadá dost měkké.
Vážení kolegové,
chtěl jsem se zeptat, co kdo používáte, nebo přidáváte do směsi roztaveného olova při odlévání pilkrů. Čisté olovo mi připadá dost měkké.
Samozřejmě , že to platíčko obnovím, použiju i lepší lepidlo, aby to tu předváděčku s Bobem vydrželo. Když se Bob rozvášní ve výkladu a propagaci, tak vzorky poté napadají kolemsedící.Letos to schytal Hoop.Novinek moc není, ale něco najdu.To by bylo, aby to nebylo.
A jinak zdravím Pražský klub z jižní Moravy, kde každým dnem, ne-li hodinou někde u někoho pěkně vře burčák. Ach, jak je ten podzim náročný.
Odpovědět
Konečně semi podařilo něco nafotit a tak skusim něco poslat. Žádám, aleo shovívavost, jelikož to dělám doslova na koleně v garáži
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
Samozřejmě , že to platíčko obnovím, použiju i lepší lepidlo, aby to tu předváděčku s Bobem vydrželo. Když se Bob rozvášní ve výkladu a propagaci, tak vzorky poté napadají kolemsedící.Letos to schytal Hoop.Novinek moc není, ale něco najdu.To by bylo, aby to nebylo.
A jinak zdravím Pražský klub z jižní Moravy, kde každým dnem, ne-li hodinou někde u někoho pěkně vře burčák. Ach, jak je ten podzim náročný. [/citace]
Já jsem si tu prezentaci určitě užil....schytal jsem si to až na cestě do pelechu8-O
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Konečně semi podařilo něco nafotit a tak skusim něco poslat. Žádám, aleo shovívavost, jelikož to dělám doslova na koleně v garáži[/citace]
...ale, že Tě to baví...já jsem spíš na lehčí kusy....
Odpovědět
[citace]Hoop napsal:
Roman1312 napsal:
Konečně semi podařilo něco nafotit a tak skusim něco poslat. Žádám, aleo shovívavost, jelikož to dělám doslova na koleně v garáži
...ale, že Tě to baví...já jsem spíš na lehčí kusy....[/citace]Já si myslím, že se k tomu taky dostanu, ale nejdříve si musím udělat modely ze dřeva,jak já chci, potom se mi na tom dělá s daleko větším elánem.
Odpovědět
Odpovědět
to Roman1312: a jakou to používáš tu folii, a jak ti drží, ja sem koupil nějakou v Hornbachu a moc se jí na tom držet nechctělo. Oči taky nee pořád se mi to loupe, a i po přelakování to není žádný zázrak. Jaký používáš lak?
Odpovědět
null[citace]mira.sta napsal:
to Roman1312: a jakou to používáš tu folii, a jak ti drží, ja sem koupil nějakou v Hornbachu a moc se jí na tom držet nechctělo. Oči taky nee pořád se mi to loupe, a i po přelakování to není žádný zázrak. Jaký používáš lak?[/citace]
Koupil jsem holografickou folii-několik druhů. Nejdříve ten odlitek odmastím a potom nalepím holografickou folii. Nakonec to ponořím do lodního laku,ten než uschne tak to trvá cca 24 hodin. Lakování provádím 2x. Je to potom hezká ,lesklá a souvislá vrstva laku, která se neporuší ani když Ti spaadne odlitek na zem. Nemám vyzkoušeno, jak bude reagovat při styku s mořskou vodou. Je to ale LODNÍ LAK tak uvidíme....
Odpovědět
Roman1312-můžeš napsat, kde se dá ten lodní lak koupit a pokud víš i cenu?
Odpovědět