Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik
Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik
V máji sme cestovali iba raz a to začiatkom - nebol problém
Odpovědět
Jezdím květen rok co rok,pátky jsou ve většině případů našlapaný, jezdím nočním,je víc kontrol.
Odpovědět
Tak chlapi dik za informace,taky jsem jel vzdy na noc a kontrola ve svedsku moc nevadi jsou v eu,tak nejake to pivo navic byt muze
Odpovědět
to: treska008,neměl jsem na mysli chlast, tam můžeš vézt káru,ale mobilní radary, já valím z 6 na 7. května, ať se vám daří
Odpovědět
to gruvearbeider jeste se nam nestalo na trase Malmo Oslo,ze by merili,ale co nebylo muze byt, kam jedete .My razime 21.5.smer Alesund ahoj at se dari
Odpovědět
Příspěvek mimo téma, ale je to reakce na treska008
Na trase Malmo - Oslo jsme v minulosti viděli několik kontrol, vždy ale stavěli někoho jiného. Policie tam používá civilní Volva a z nich měří rychlost. (Jako u nás Passaty).
Odpovědět
treska008.sám jsem měl taky štěstí,jedu s vlekem. tak se snažím být hodný.ale jak píše Norek,potkal jsem je několikrát,jedu drobet výš-Smola
Odpovědět
Asi je to tim,ze tam jedu jen jednou do roka max. dvakrat to uz se moc nelibi,ale me polovičce prej to jednou staci.Loni jeli se mnou cela rodina a uz chteji znova ahoj
Odpovědět
Menší info o trajektu - dnes kupoval lístky v ck Periscope
Frederiskhaven - Oslo 1 x auto / 5 osob + 2kajuty tam i
zpět včetně snídaně na zpáteční cestě/švedský stůl/.
Cena 9.560,-kč komplet, během 10min vše vyřízeno. :-P
Odpovědět
[citace]dalibor napsal: Menší info o trajektu - dnes kupoval lístky v ck Periscope
Frederiskhaven - Oslo 1 x auto / 5 osob + 2kajuty tam i
zpět včetně snídaně na zpáteční cestě/švedský stůl/.
Cena 9.560,-kč komplet, během 10min vše vyřízeno. [/citace]
Na kdy to bylo? Dík:-)
Odpovědět
Mám to za 47 dní. odjezd 11.8 v 10.oo , návrat 27.8 19.3o.
překupují to přes německou pobočku Stena Line
cena v 359,5 EUR
Odpovědět
Dalibor, nj, ve středu je cena nejvýhodnější:- ))
Cena je jinak stejná jako na německých stránkách stenaline, i z Amadea v Čedoku
Odpovědět
Pridávam ceny za trajekty D - DK:
Všetko spoločnosť Scandlines kupované u trajektu bez rezervácie.
Rostock - Gedser - piatok auto do 6m - 94E
Švédsky ticket Helsingborg - Putgarden - Sobota - 112E
Oresund - 39E
Odpovědět
Neviete o nejakom servru, kde by sa dali aspoň približne zistiť ceny trajektových spojení na sever?
Skúšam to napr. cez http://www.directferries.cz/
www.aferry.cz
ale vždy mi to zahlási, že teraz to nejde.....:-|
U Scandlines a Colorline je to trochu lepšie ale Stena sa mi nedarí.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...